Centrala termica - de care?

Centrala termica - de care? | Autor: night_elm

Link direct la acest mesaj

Salut

Am cautat si am cautat si nu ma pot lamuri... poate ma ajutati voi.

Saptamana viitoare (sper) voi termina cu santierul de la noua mea casuta. Eeee... si trebuie sa imi iau o centrala termica si nu stiu de care. Casa are cam 100 mp si in viitor o sa ii punem si mansarda cam tot atata, iar alimentarea cu apa o facem din putz.

Nu ma pot lamuri deloc cam care ar fi centrala potrivita pentru noi si care sa aiba un raport bun calitate/pret.

As aprecia orice sfat pe care mi l-ati da pentru ca sunt deja in criza de timp si nu stiu pe nimeni care m-ar putea ajuta in sensul asta

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dante01 spune:

quote:
Initial creeata de night_elm

Salut

Am cautat si am cautat si nu ma pot lamuri... poate ma ajutati voi.

n-ai cautat si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55615" target="_blank">aici
si s-a mai vb de chestia asta de cateva ori in ultimele luni...
am dat si acolo si mai dau si aici o data un link catre un alt forum unde e un thread de vreo 85 de pagini cu discutii tehnice despre centrale...e musai sa aveti ceva cunostinte tehnice si sa aveti rabdare sa cititi tot ce scrie acolo...concluzia o veti trage singuri, nu exista cea mai buna centrala, exista cea ami buna centrala pentru mine...
uite link-ul ...

...Life's tragedy is that we get old too soon and wise too late...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns night_elm spune:

Multumesc mult. Cautand pe forumul cu pricina am gasit informatia ca saunier duval are acum o promotie in desfasurare pentru centralele de 24kw: 21.500.000 lei.

Din pacate nu prea gasesc pe net magazinele care le vand si mie imi e aproape imposibil, din motive foarte obiective, sa haladui prin oras in cautarea lor. Ma poate ajuta cineva cu adresa vreuui magazin care sa vanda centrale saunier duval?

multumesc

Mergi la inceput

am intrebat eu pentru tine acolo...
baga un ochi maine-poimaine ca sigur tre' sa apara ceva...
bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns night_elm spune:

Multumesc tare mult. Nu imi vine sa cred ce de treaba esti . M-am gandit si eu sa fac asta, dar m-am complexat in prezenta atator creiere acolo :). Ma inclin

Mergi la inceput

cineva mi-a raspuns deja...
zice asa: @tel 2228990 pe lipscani 94 sau 96"
merci pentru aprecieri...

a, daca mai vrea cineva sfaturi, sau mai degraba aprecieri ale anumitor produse, ziceti si in masura in care ma pricep (nu-s deloc de meserie dar am trecut prin asta anul trecut asa cum mai ziceam si am citit o tona inainte si inca o tona apoi despre centrale, calorifere si din astea) o sa va raspund...

Mergi la inceput

zice cineva pe softpedia: "saunier duval 2100 ron prin militari..."
baga un ochi acolo...

Mergi la inceput