bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (43)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cocolino spune:

Hello,
Am trecut sa va salut... .Vad ca nu prea e nimeni p-aici...

Coca si dragalasa Teodora (8 luni) http://community.webshots.com/user/cocolino131 si http://pg.photos.yahoo.com/ph/anutabulinuta_99/album?.dir=264f&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Megg spune:

Hello,

Fetelor, cu discutiile astea am aflat si eu de tiffany si unele hainutze sunt dragute. Cred ca o sa dau o comnada, sper sa fie materiale bune, cum arata in poze.

Imi pare rau ca nu m-am vazut si eu cu voi nici joi nici duminica. Noi am plecat de joi la bebe care era la munte iar duminica aveam nunta... La care nunta ne-au zgariat niste nemernici masina foarte urat, pe toata lungimea si pe capota... Si facem eforturi sa intre pe asigurare.. La Casco (ca e in leasing) platim rate de ne vine rau si cica "vandalismul" nu intra pe casco. de ce mai platim atat?

Bebica mea alearga cu premergatorul si rade intr-una.

Alina Maria, ce torturi... cand eu vreau sa incerc iar sa slabesc... cel cu mere seamana cu prajutura facuta in casa, dar ala de ciocolata cu glazura aia...

http://community.webshots.com/user/megg2005

Megg si bb Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabry spune:

Unde sinteti?
Chiar sinteti toate in parc,sau in vacanta?????
Am facut progrese,stam singurica in fundulet si alergam toata casa cu premergatorul!Ce fericire,ne mai busim noi de mobile,dar cind ne luam avint nu ne mai opreste nimeni!!!

Mama lui Elena-Stefania si Mircea

panagia gabri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Buna fetelor,
iata ca am mai intrat si eu un pic pe DC.
Am pus si eu cateva poze cu Matei pe web, asa ca daca vreti sa le vedeti sunt la adresa: http://community.webshots.com/album/425232678flzrTn
Gabry, si Matei al meu e innebunit sa mearga in premergator! Sa-l vezi ce avant isi ia si cum trage cu mainele de tot ce apuca!

Fetele, am vazut ca v-ati mai dat intalnire. Eu din pacate n-am stiut caci am intrat putin pe forum. De luni incep si eu munca si vroiam sa stiu daca ati mai stabilit vreo intalnire de mamici cu pitici. Poate voi putea veni si eu...
Shobo, ce mai faci? Ti-am vazut pozele de la mare. Arati foarte bine! De curiozitate vroiam sa stiu: mai alaptezi?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Gabry bine v-ati intors acasa! Vad ca progresati; bine ca are loc sa se desfasoare cu premergatorul; noi ne-am cam inghesuit asa ca si sa vrem, ca de pus in el prin casa nu mai ramane spatiu;

Eu stau acasa si astept sa-mi treaca durerile de cap; am luat algocalmin , si paracetamol si nurofen si antinevralgic si supozitor diclofenac si nu cedeaza migrena de loc; am fost la dr si mi-a spus ca sa stau linistita in pat sa-mi treaca, de parca cu copil mic poti sa stai....

Megg noi avem asigurare full casco la Tiriac si intr-o dimineata am gasit geamul spart la usa din fata dreapta vrand sa fure casetofonul DAR N-AU PUTUT si au inregistrat lucrul asta la vandalism si ne-am recuperat banii; era prin 2003 insa noi am gresit ca ne-am dus sa-l facem repede pe bsnii nostri(peste doua saptamni aveam cununia), si nu la servicel lor si a trebuit sa alergam pe la politie sa ne dea doua adeverinte- 1 de constatare vandalism cu luat de amprente si a doua eliberata peste 30 de zile ca au facut cercetari si nu au descoperit faptasul; Incercati sa le scoateti banii ca oricum se platesc carute de bani cu asigurarile si la nevoie vad ca unii se dau la fund; Unde o aveti asigurata?

Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album
bebe Andrei de la o luna la doua luni
bebe Andrei de la doua la trei luni
bebe Andrei de Pasti 2005-2luni si 3saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Dragelor, ne-am intors de la mare. Alex a fost cuminte si ne-am simtit tare bine. Unii zic ca am mai crescut. In fine...sa vedem cantarul ce zice. In rest, nu stam in picioare si nu avem dinti. Dar suntem vesela si stam bine in fundulet.
Avem poze noi in album.
Intrebare: ce jucarii mai cumparati voi la copii?

Pupici,
Cristina

www.ubi.ro/alexandra
www.ubi.ro
http://www.ubi.ro/botez/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

Am si eu o intrebare la voi:

VOI MASURATI CITA MINCARE PAPA BEBE??? macar la inceputul diversificarii? caci eu am masurat ieri si azi si papa vreo 280-300g de piure de legume. si ma intreb daca nu e prea mult??? adica sa nu-i dau stomacul peste cap... caci eu chiar nu-mi dau seama daca e mult/ok. oricum la cel mai mic semn ca nu mai vrea ma opresc... dar semnul vine tirziu. eu stiu ca tb sa ma bucur si mi-e drag tare de el ca maninca dar totusi poate tb sa o iau mai incet. vad ca azi a facut si kk cam legat bine bine, se apropie de consistenta adultilor, daca pot spune asa. e ok sa faca asa acum? la voi cum e?

Liviana, salutari tie si bebelului nascut in aceasi zi cu al meu !. pai da, eu mai alaptez. o singura masa (cea de 13-14) am reusit sa o inlocuiesc total cu piure de legume, in rest doar tzitzi. dar in curind bagam si cereale seara cred si fructe. de fapt piersica si morcov i-am mai dat asa printre mese dar inca nu serios.
dinti inca nu avem, ca daca m-ar musca nasol probabil ca ar veni intarcatul, dar daca el inca mai vrea ii mai dau. poate si pina la 1 an...vedem.

Ubi , bravo pt. mers la mare! ti-am zis eu ca va fi super! aerul acela i-a facut ff bine lui Codrin, dormea f bine! poze de la mare???

pupici

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
Codrin
Camera lui Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magga spune:

mamici,

trec si eu o leaca pe aici sa va salut. miine poimiine trebuie sa iau avionul cu fata si tot fac bagaje, asa ca urmatoarea data va scriu de acasa. Multzu Anda si Lavinia, lasa ca vorbim noi in realitate, sper, despre povestea asta. Tomasa, multzumim pentru floricica si daca am uitat pe cineva cu ceva, sa stiti ca nu e intentionat.
Shobo, eu nu te pot ajuta pentru ca eu n-am inlocuit inca nici o masa, dimineata ia citeva lingurite de suc de morcov si apoi piept, la prinz intii ii dau piure de legume (suntem la vreo 40-50g) si apoi piept, iar uneori la masa de la ora 17 mai serveste o lingurita doua de morcov ras crud. Si tot de piept se agata si dupa. Inca n-am remarcat sa bea mai putin, ba din contra. Sa stii ca si fetitza mea e cam tot la fel de inalta si pediatra mi-a spus ca totusi nu o sa aiba 1.90 cind o sa fie domnisoara, asa cresc unii copii mai mult in lungime la inceput si apoi stagneaza. De fapt, pina la 4 luni mi-a crescut de cite 4 cm in fiecare luna, iar lunile trecute mi-a luat 4 in doua luni. Ca noi suntem inalti, dar nici foarte, 1.73 si 1.86...

No, va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

LIviana ai un baiat frumos foc, imi place in poza care se numeste bau sau bum , nu mai retin caci am vazut-o imediat cum ai postat dar de raspuns nu am mai apucat ca s-a trezit juniorul;
Shobo eu am acest prost obicei dupa spusele mamei; eu ii dau piure in canita de bebei, si e ceva mai grosut (cam ca o mamaliga mai moale si mananca cam 150 grame compusa din putin morcov, adica nici nu se coloreaza in portocaliu, telina, dovlecel, cartof mai mult si uneori piept de pui; pun 50 gr fiert pentru 2 zile); Nu stiu ce inseamna 50 gr carne fiarta in lingurite dar intotdeauna i le-am pasat pe toate odata si n-am avut rabdare sa masor; Piureul il fac gros iar cand ii dau sa manance incalzesc bine supa si il diluez cam ca pentru el si in felul asta se face numai bun de mancat; Iar restul de supa il pun in bibe si il dau sa bea dupa ce mananca piureul pe post de sete;

Ubi jucarii nu i-am mai cumparat decat niste inele de dinti pe care nu le agreeaza; in rest are ursuletul de la Nestle, ursuletii pe care trebuie sa ii stii de la Avon si o pernuta cu pantera pe care o trege de coada de la Disney; nu suporta nici o jucarie care zdrangane si nici caruselul la care face urat si cand il vede; nu ca se sperie de el dar nu suporta figurinele, caci le-am pus langa el si le da deoparte cu piciorul si cand nu mai ajunge la ele se linisteste;

Stiti cumva ce s-a intamplat cu mamicile din Iasi, Constanta si uneori din Cluj de nu mai posteaza?

Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album
bebe Andrei de la o luna la doua luni
bebe Andrei de la doua la trei luni
bebe Andrei de Pasti 2005-2luni si 3saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Alexandrelor, alexandrilor, alexandriilor!

La multzi ani!

Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei
Bau!

Mergi la inceput