Sus... in Scandinavia (73)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Buna dimineata scandinavi!! mama ce o sa ne bronzam astazi! Gata la slip si costume de baie:)) Nu bate vintul deloc azi, asta e minune! E semn de sus:)) Asa ca ne pregatim sa mergem cu barca pe mare, sa vedem cind avem apa sa ieism din port ca na flux.reflux..groaza de capcane in nordul astaLena ubita pup la urechiusa sa treaca. Si daaa o fi ceva neinregula cu noi, ca si eu cum am ajuns in italia in recenta vacanta, am racit, eram pe plaja cu batiste si picaturi de nas...de tot risul Si cum am ajuns aici, nema batiste, aruncai cit colo picaturile de nas, am respirat normal fara stranutat si alte nebunii de la primul pas pe pamint nordic O fi si asta o treaba Asa ca vino mai repede acasa:)Tre sa luam mama in concediu cu noi, ca nu am avut si noi luna de miere impreuna, plus ca sotzu' nu a facut o vacanta de 6 ani! Cica n-are timp! God! Sa stai 6 ani sa nu iesi de pe insula asta e aiurea rau! Numai pin la areoport sa ma duca pe mine, ca eu-s mai rau ca pasarile calatoare Mai ca vorbiratzi de Shakira, miscarile de inspiratie arabeasca din clipul ei le pot face si eu sau oricare alta fata din grupa mea de dans ca nu degeaba luam lectii de belly dance de mai de un an. Oricum tipa are ceva special in ea in singe ca nu degeaba e jumate araboaica. Rotirile alea de bust nu sunt usoare sa le faci asa bine trebuie ceva exercitiu, insa pozitia bratelor in clip face miscarea mai usoara, deci tipa foloseste tricuri, plus ca e filmata si de jos asa, ceea ce face per total o imagine impresionanta. Bine mai are ea o miscare de jumate body wave, adica de la muschii de sub buric pina intre tzitze, si o face artistic. Asta e miscare greutza. Fata e senzuala de la mama natura si miscarile alese o fac si mai si. Adik practic ce face ea in clip pe stil belly dance pot face si eu dar nu ar avea in mod sigur asa imagine. Sau stiu eu tre sa ma ung si eu cu nebunii de alea si sa ma filmeze sotzu mai de jos in sus, cine stieAm vazut-o si alte clipuri, ce mai fierbe singele in ea! Si imi place si mie sa o privesc si imi plac si unele melodii. Profa mea de dans insa nu e prea impresionata de ea, zice ca e kitch modul de dans, pe motive de vinzari rapide pe piata muzicala si zice ea ca pacat de flerul ei de dansatoare innascuta. Dar ce stie profa asta..Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)TELEDONUL EUROPENCELOR INIMOASE PENTRU CEA MAI FRUMUSICA BEBELUSHA:http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53837"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

aaaaaaaaaaa potzi si tu ca shakira ?

hahahahaha repede adresa unde te pot gasii si un nr de telefon ! I will be there !

asta da vikinga baaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

vikinga,la urmatoare intrunire a scandinavilor "live" te rugam frumos sa te prezinti!Obligatoriu!Un ryanair acolo,o nimica toata si intr-o oara jumate esti aici,si fani in miscari a la Shakira cacalau!
lena,ghinion ,sa stai in patria alcoalelor si sa nu poti si mata sa bei o berica!Ce mai face Freyutza,vorbeste bine romaneste acum?

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

ce ryanair hahahahaha nu vezi ca vikinga face luxu pe sylt ? vine cu lufthansa hahahaha sau cu mertzan alb cabriolet

mama rayu esti bine ma ? zuza pamintului ... hai na ia o floare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

sa traiesti cuane narancea,ia la mama o tuica

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

tzuica mama tzuica !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Mna ziua Soare, monser, soare ...trag si io sezlongul pe terasa ca mi-i lene sa ma duc la plaja!!!
Vaz ca mama Rayu si narancea, iar se hirjonesc pe-aci cu tuici Avem ceva de sarbatorit azi?? Daca nu, dau io o bere ca am luat scrisu'!!! Miine am oralul, dar asta deja ii pis of cheic ...hehe
lena, pune sare la otita ceea!!!
Huuuh, alba...90 de kile??? Felicitari si respecte adinci...ca le-ai dat jos!!!!
vikinga, in printzip, s-ar putea sa fiu io prezenta la Sylt, la sfirsitul lui septembrie, da' sa vad si in ce weekend pica (ccc ca noi nu putem fi liberi decit din doua-n doua!!!)..

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

ia sa ma dau in stamba si pe aici hahahaha poate iau o poseta si de la moldoveanca :

mmmmmmmmmmmmmmmmmm oral luluci....... nice stuff

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Ziua buna poyenitza!
Si la noi e soaaaareeee, din pacate nu poci nici sa trag sezlong-ca n-am curte, nici sa ma lafai la plaja-ca nu am nici de asta....n-am cu ce ma lauda, decat ca e soaaaareeee...eh, bun si asta macar de o plimbare mai pe seara cu asta mica.

Dorulets, eu n-am pus chiar cat Alba, da' io am pus de dooo ori...se pune? ...cate 20j de kile de fiecare data, le-am dat jos pe toate...iar burtoiul/toaiele meu/mele a/au fost la fel de imens/e ca al tau...rezultate: Diana-3.600/Silvia-4.000g. Am nascut fara nik, ce epidurala, astea se uitau chioras la mine cand am intrebat cu voce timida daca se poate...asa ca doar cu sotiorul alaturi-la nasterea Silviei(noroc ccc ca e doftor, altfel nu pupam asa ceva) si am scapat!

lena, sanatate! Sa scapi rapid de otita care te sacaie!

lilanda, bafta si maine...

Mersi mult de urari de bine in "cariera" de gradinista pe care o incepe fica-mea, am sa-i soptesc ccc ca sunteti alaturi de ea...ooofff, am un morcov ca va face scandal dupa mine...

Mihaela si fetele mele

poze noi cu Silvia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42663&whichpage=1" target="_blank">Tudorel are nevoie de mama lui!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

bebelusi august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlbaIulia spune:

Scumpi scandinavi,

nu-mi vine a crede ca am timp sa deschiz forumu, asta-i numa din cauza ca al meu sef nu-i azi pe-acile, de-ar sta macar o luna pe unde e!

Lilanda, success la examen , despre ce e vorba? Ai inceput cursurile (scoala) de moda?

Rayu, ce mai face Bubu? S-a acomodat la gradi? Is curioasa pe unde s-or ascunde suiedejii aia spalaciti cand le-o arata Amelie cine e ea de fapt!

Doruletz, la numa 16 kile in plus esti balerina!

Narancea, am baut in vichend o tzuica de Zalau tzutzi, puterea ursului, asa aroma rar gasesti!

Vikinga, eu la dominicani recomand hotel de 4,5 sterne ptr. ca sint ff curate, au dispozitive proprii de filtrare a apei iar bucatarii sant scoliti in strainatati-(au fost ceva cazuri de malarie in trecut la alte hoteluri), pe noi sincer nu prea ne afecta, ptr. ca incepeam ziua cu gin and tonic iar pe urma treceam la artileria grea de nici un microb nu scapa netabacit!

Fetele, asa e de multe ori copiii sint mult mai maturi ca noi din pacate...

Restu echipei,

http://community.webshots.com/user/albaiulia101

Mergi la inceput