Sus... in Scandinavia (73)
Raspunsuri - Pagina 11
liris spune:
Gyno-miconazolnitraat-ul asta pe care l-am pus eu local, ptr candida, din ziua a 17-a, se pare ca este medicament cu risc C . adica s-a dovedit cu efecte pe animale in laborator, dar neconcludent pe oameni.
mi-am facut programare ptr intreruperea sarcinii ptr martea viitoare. din pacate nu sunt capabila sa-mi asum un astfel de risc.
ooooo....aceste cuvinte ne doare!
grumpy
mihaela_s spune:
m-am bagatara narancic, da' sotzu asta a' meu nu m-a pozat si pe mine...buna baitza la oscioare batrane!
Cum placu la nevestik tenoru'?
liris nu se poate ...numai medicamentu' ala e problema? Sau toate cele adunate te-au facut sa iei hotararea asta? Daca e numai medicamentu', vezi ca toate femeile insarcinate au probleme cu candida, sunt devina hormonii aia care-si fac de cap asa cum vor...
Oricum ar fi, hotararea e a ta...insa eu nu pot sa nu .
Mihaela si fetele mele
Silvia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42663&whichpage=1" target="_blank">Tudorel are nevoie de mama lui!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
bebelusi august-septembrie 2003
annie_xtreme spune:
Liris ca a fost asa nepotrivit momentu. Imbratisari si trimitem ganduri bune...take care.
In seara asta plec la Bucuresti dupa viza. biletul de avion e pe 4. A inceput numaratoarea inversa.
Pupaciuni.
mihaela_s spune:
Annie-bafta multa si succes! Sa ajungi cu bine la primul tau loc de munca! Sa traiesti!
Mihaela si fetele mele
Silvia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42663&whichpage=1" target="_blank">Tudorel are nevoie de mama lui!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
bebelusi august-septembrie 2003
narancea spune:
eu tot nu stiu unde pleaca extrema. extremi unde pleci ma ?
mihaitza vorbind de tenor, nevastamea a fost incintata. e drept ca lumea a fost cam nemultzumita, unii au plecat de la prima parte, altzii s-au plins ca au primit prea putzin pentru pretzul biletelor.
vorba este ca omu are 70 de ani, nu se mai tzine nici pe picioare trebuie sa stea jos cind cinta, si-a pus si o palarie alba in cap ca de ii era frig. l-a lasat si glasul pe ici pe colea, dar lumea nu trebuia sa vina la nu stiu ce performantza, atunci au intirziat cu 20 de ani hahahahahaha lumea trebuia sa vina sa isi ia la revedere, sa vad pt ultima oara live pe omul care a fost luciano pavarroti. oricum am ramas trasnit sa aud la tv cit de nemiloasa e lumea si cum l-au criticat. ma rog.
una din colegele nu nevastamea chiar nu auzise efectiv de luciano pavarroti, au mers ceilaltzi hop si ea, a dat 1400 de koroane pe bilet, si ajunsa acolo a primit un shoc pe ce a dat banii. mai ales ca in prima parte a cintat bucatzi mai greu de intzeles, si care nu cunoaste chiar ca si-a blestemat urechile. asa ca pina la puaza toata echipa de la nevastamea in afara de secretara lor, erau plecatzi de mult. dupa pauza a inceput partea mai interesanta, a bagat cantzonete, a cintat si duet cu una, zicea nevastamea ca aia le rupea bine nu gluma si daca aia ramineau precis le-ar fi placut si lor.
oricum ea a fost incintata si multzumita, de bine de rau a auzit un o sole mio din gura maestrului, for the last time si a facut totzi banii
Pegasis spune:
doruletz esti o gravida super! Arati traznet, pe cuvint!
Stati ca mi-a venit o idee... o sa caut diseara niste fotografii cu mine in luna 8-a... la 87 de kg...... sa va distrati putin.
Acum am vazut ce-a scris liris... Iubita, eu nu pot sa dau sfaturi (de fapt nici nu ai cerut...) dar pot sa-ti spun urmatorul lucru din experienta proprie: acolo sus cineva ne iubeste, chiar daca de multe ori nu ne dam seama de asta... Si ca sa intelegi mai bine ce vreau sa zic: cind aveam 6 saptamini de sarcina am facut o radiografie pulmonara . La o zi dupa ce am facut-o am aflat ca sint insarcinata... Am fost in pragul nebuniei cind mi-am dat seama ce se petrece si ca trebuie sa iau o hotarire si inca repede. Mi-am asumat toate riscurile pt ca am crezut cu adevarat ca totul o sa se termine cu bine. Si asa a fost...
si sa-ti fie bine.
Rayu, Boubou e o scumpa! Nu pot sa nu remarc cit a crescut in inaltime de cind ne-am vazut...
Restul de field people (ahhh, ce mi-a placut asta...) numerosi.
Carmen
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)
narancea spune:
rayule hahahahahaha doamne ca aia mica e brasoveanu curat curat. se zice de fapt ca fetele seamana cu tatzii, si baietzii cu mamele. la mine nu a tzinut , eu saman cu tata si baietzii mei cu mine.
baaaaaaaaaaaaaa salutari lu brasoveanu si lu vecinu justin.
m-au sunat aia mi-au facut masina !!!!!!!!!!!!!!!!!! peste o ora mi-o aduce cica merge nu ma bucur pina nu vad citeva zile cum merge, asa m-am bucurat si in romania ca mi-au facut-o si dupa aia era asa bine facuta ca s-a spart blocu motor hahahahahaha
I will be the nice driver from esbjerg hahahahaha
lilanda spune:
Helau, helau!!!
Io's cam gata cu microbii, ca fusei azi la doftor si mi-a zis sa termin cu eritromicina ca...e bine!!! Data viitoare, stiu lectia, dau cu sare!!!
In plus, cica pe-aici se face iar frumos...asa ca cheers up
A crescut Bouboulina, nu gluma :-))) da' si burta lui doruletz...tu esti sigura ca e doar Antoaneta, colo-asa, singurica ???
Irimell, ahhh, Brasil!!! Cit stati si ce vizitati??? Abia astept sa vad niscai pozici..
mihaela, ai dreptate cu baita de la Felix...buna pentru sale batrine; da' si mai buna pe timp de iarna, cind tu stai in apa, la caldurica, si imprejur e zapada si friiig!!!
Pegasis, tu ce faci in Switzerland??? Delegatie ori loisir??? Ar fi fain sa te-ntilnesti cu extrema p-acolea
narancea, nu mai aminti de masini si reparatii ca m-apuca nerfii!!! Noi deja avem obsesii cu a noastra; Niels presimte ca iar se strica...si abia a implinit 7 ani ticaloasa Cit despre Pavarotii, vazui si io la stiri aseara, lume dezamagita...la jurnalul de la TV2 Syd, chiar asa incepea prima stire :"Pavarotii- o mare dezamagire"!!! Hmmm...
liris, tu stii cel mai bine ce ai de facut si oricum, mai ai timp sa te razgindesti, daca vrei!!! :-))
Gata...scrisei prea mult; ma duc sa mai bag si io un ochi in carte, ca miine am primul test!!! itsmenutzo, mai poti???
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
narancea spune:
merge ! mincaias gura ei ! e ca nou nascuta...
da ma luluci am sarit cu 20 de miiare, de motor nou hahahahaha si n-avea nici 5 ani saraca da 350 de mii la bord, acu mai fac 350 face si ea la vremea aia 8 ani poate 9 si ii pun cruce hahahahaha
si nevastamea trage inca de un astra de 10 ani si n-are mai nimic, sa ma bat peste gura ca acu patzeste si aia ceva...
mama lor de fiare si de miine bezinica mai ia o scumpire, pina la urma itzi trebuie un salariu numa pe masini...
i-a rupt pe aia urganu in state, aaaaaaaaa ?????
Rayuela spune:
Gata!am venit de la gradinitza!
Bilantz:
Boubou articulata de doo fetitze(presimteam ca va veni ziua aia)
Boubou rasturnata si trantita de un baietel haios foc,dealtfel Boubou nu e singura victima,au mai fost vreo 2-3 care au inceput sa urle,spre deosebire de Boubou care l-a infruntat fara miorlaieli
Boubou in general Ok,putea fi mai violenta,din cite imi cunosc odrasla.
Ce face poiana?vad ca Lilutza s-a recuperat,narancea are inca okiu vinat de la poshete(am transmis salutarile,ambii baieti rai saluta si intreaba cind ne mai vedem),liris...tinem pumnii oricum ,sa fie bine,cum crezi tu ca e mai bine,Pegasisu pleaca in Elvetia(sarimina de un milion de ori pt CD-uri,sint o minunatie,calmeaza cupii zgubilitici precum fi-mea),annie e si dinsa speriata(di ce soro,relax,astia din Occident sint mai intelegatori si mai putin ai dreac decit romanashii,Adelutz nu mai vine,Mihaela, mare s-a facut Silviuca(chiar mey...ai primit?Sau nu inca?),doruleatza si umbra sa fac racoare in poienitza,deci si bilantzul poienitei e ok.
V-am pupat,ma duc sa ma mai delectez pe la sujetele...stiti voi care
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou