Copilasi de oct-noi-dec 2003 (64)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

'neatza doamnelor!
ce faceti?

Adriana, habar n-am cum poti sa intarci maimutza. Si nici cum s-o convingi sa nu mai fie batausa.

Carmen, da' de Matei nu mai zici nimic? Voi ce faceti? Cum mai e la serviciu? Cum e casa noua?

Luca e ok, cumintzel... Ne intelegem bine. Numa ca tot nu vrea sa faca nani cu mine seara, si tac-su e la tara saptamana asta. Daca a vazut el ca tati nu e, a inceput sa strige dupa bunica, cu chiu cu vai a adormit cu mine... Ce ma fac eu cu el? A, si nu mai vrea la plimbare decat cu masina... Se lipeste de masina in parcare si ma induioseaza si pana la urma ma fraiereste. Am observat ca e tare perseverent si cam intotdeauna obtine ce vrea. :)

Hai va pup

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Salutare!

Ne-am intors si noi ieri de la Mare. Unde a fost super, am prins vreme excelenta, m-am bronzat cum n-am mai fost eu niciodata! Markus a fost super-ok la bunicii de la Intorsura, s-a adaptat perfect, si a fost cel mai fericit sa faca zilnic vizite la bunica mea (strabunica lui), unde s-a imprietenit la catarama cu puii de pisica, gainile, cocosul, puii de gaina, cainii, dar mai ales cu o pisica fenomenala, care-l lasa sa-i faca absolut tot ce vroia el!

Noi doi am stat 3 zile la Jupiter si 2 la Mamaia, unde e mai fain decat oriunde, e viata, agitatie, etc.
In concluzie a fost super-bine, iar acum sunt asa......morcovita si sictirita, cum e orice om dupa un concediu fain, avand in vedere ca maine incep si activitatea.

Per total, deci, suntem bine. Maine ii facem niste analize lui Markus, sa vedem de ce intarzie atata dintisorii si daca am scapat definitiv de giardia.
Asa ca aveti doua motive sa ne tineti pumnii! Multumim!

Revenim cu povesti maine, cand o sa va impartasesc si primele impresii de la noul loc de munca!

Va pupam!

P.S. Am pus cateva poze cu noi, parintii, having fun la Mare (in albumul de Rodos)!

Venera , mama lui Markus: -> ->

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Hello.
Ven ce bine ca v-ati distrat. Succese maine. Tinem pumnii, doamna profesoara.
Carmen...m-am mai uitat azi pe pozele voastre, tare-i frumos Metei. Cum e casa noua.
Sympa...cand e ziua ta ? Si Isabel face faza cu fatuca in jos. E figura preferata, ca ii iese foarte bine de fiecare data. Eu zic sa mai ai rabdare, am auzit ca asta ar fi prima greseala a parintilor, sa ia copilul dupa cateva zile.
In plus vine iarna, ce face acasa ? Acolo are copii, jucarii, activitati.....eu asa cred.
Curaj mamico Isabel a facut prima adevarata criza de nervi la copii. Un baietel a aruncat-o pe Lupita. Mama ce jale, ce scandal. Culmea e ca se enervase si pe papusa pana la urma.
A aruncat-o cat colo, parca zicea : daca a pus el mama pe ea, eu nu o mai vreau !
Ea e tare buna cu copiii, da orice, nu se supara e tare prietenoasa. Dar pana aici !!! Nici eu nu stiu ce sa mai inventez in casa, noroc ca e vara si stam mult afara. Peste cateva luni....nu stiu ce-om face.pupacim pe toata lumea
Alexandra si bebelina bulina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Am si eu o intrebare. De cand e in Ro, Alex face cateodata 4-5 scaune pe zi, diareice. Imediat ce-l trece mama pe morcovi, orez, branza, se opreste, dar daca mai mananca vreo rosie, ori vreun fruct, ori bea lapte de vaca "adevarat" o ia de la capat. Aici manca rosii, fructe, de toate si nu avea mai mult de 2 scaune pe zi. Acum ii da lapte de Alimentara amestecat cu cel de vaca, asa vad ca nu pateste nimic. Copii vostri au si ei atatea scaune pe zi? Doctorita i-a dat niste prafuri, si i-a zis la mama sa-i tina regim. Azi l-a dus sa-i faca coprocultura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sympa spune:

Fetelor...ploua de nu-ti vine sa iesi afara din casa aici.Asta e ploaia ce-a mai ramas de uraganul care a facut atatea dezastre.Am dus-o pe Andrea la gradinita si cu tot cu umbrela de la masina pana in casa m-am udat toata.Azi n-a mai plans printesa mea cand am lasat-o la gradi nici n-a mai pus boticul ala.Au venit copiii la usa..ca am dus-o mai tarziu si nici nu m-a mai bagat in seama.Asa ca azi...am iesit cu fruntea sus de-acolo.
Adriana, sa stii ca aceleasi obiceiuri cu muscatul si piscatul le are si Andrea..chiar vorbeam cu educatoarea si zicea ca nu ai ce sa faci...asta e varsta la care unii isi manifesta nemultumirile asa. Acum stii tu cum e..cand suntem noi e altceva sau copii mai mari dar imi e mila cand face chestii de astea cu aia mici.Si Andrea s-a jucat pana acum cu copii mai mari care se amuzau la faze de astea...pe cand astia micutii normal ca incep sa planga. Nu stiu ce tactica sa aplici la faza cu intarcatul..poate sa incerci ce-a zis si Carmen sau sa o lasi undeva cateva zile.
Ven, bine-ai revenit din vacanta !!Ma bucur ca v-ati simtit bine, si Markus la fel.S-au bucurat si bunicii sa-l aiba mai mult pe langa ei.Tinem pumnii sa iasa bine toate analizele lui Markus.
Supermami,ziua mea e maine....inca nu stim ce facem. Nu fac nimic deosebit, poate sa iesim undeva maine seara, doar ca nu prea imi vine cu Andrea ca o sa trebuiasca sa fug mai mult dupa ea.Mersi de incurajari pentru gradinita...ai dreptate, acolo e mai bine pentru ea..se joaca toata ziua, uita de noi si e mult mai diversificata activitatea oricat de mult as incerca eu sa fac cat mai multe cu ea tot n-as reusi.
Va pupam si numai bine...am treaba si nu pot sta linistita pana o termin.

Album1Album2Album3
Florida2004-2005
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Ileana, ce sa mai zic de Matei? Nimic nou sub soare ... creste, a inceput sa isi mai dea drumul cu vorbitul, zice 10-15 cuvinte stalcite , (boaca=broasca, detete=degete, copac - asta il spune corect, nauu = nasu, baba = barba, vaca = vaca, asta iar o zice bine), mai sunt si altele da acu imi scapa - ce mama denaturata sunt , intelege cam tot, stie toate partile corpului, urechi, nas, gura, ochi, etc, cand ii place ceva de mancare spune ca e bun , cand se loveste spune buba, imi spune cand face kk si cand reusesc sa ajung destul de repede cu el il pun pe WC (cu colac din ala mic de adaptare pt
el) si face acolo, mai face el si altele, o sa mai le enumer cand imi aduc aminte, in rest .. face si o gramada de tampenii, dar care copil nu face?
Despre apartamentul nou ... o sa pun poze saptamana asta, ca mai avem de cumparat ceva mobila maine si dupa aia va fi totul gata.

V-am pupat ca s-a oprit ploaia si iesim un pic la plimbare.

Matei

PozeNoi

Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marioan spune:

La multi ani SYMPA!!!
multa sanatate si fericire tie si familiei tale.

Vikinga jos palaria!!! mai ai atat de putin pana la 4.000 de EURO.Am uitat sa-ti spun ca la bazar Cosmina, matusa Sabinei a facut niste cartonase de pus in piept cu poza Sabinei si o fundinta roz-tare de efect(mutrita aia dulce a Sabinei cu ochiisorii aia care te topesc) , ai merita si tu unul!!!

Adriana si eu l-am intarcat pe Andrei la 1 an si 6 luni si cu toate incercarile cat eram in casa nu a fost posibil, plangea tot timpul asa ca am plecat intr-o delegatie de serviciu. Pentru el a fost destul de usor desi cand m-am intors nu uitase a incercat el sa desfaca bluza dar nu atat de insistent ca la inceput dar pentru mine a fost tare greu cu toate ca am luat pastile de oprire a lactatiei, am avut dureri groaznice si am pus multe comprese cu gheata.Deci ia in calcul si acest aspect.

Uki -am inteles ca ai ramas fara internet dar macar asa din cand in cand mai da-ne un semn de viata.
Pupici si mai povestim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Scriu pe fuga ca azi e ziua marelui transfer bancar si tre sa-mi pun banii in ordine. Laura eu inclin sa cred ca de la laptele de tara prea gras facea atitea scaune pe zi. Eu i-am dat multa brinza cu smintina de la tarani si stiu si eu ca si Aldo facea prea mult kk pe zi cit am stat in ro. Dar oricum asteptati si copro.pupVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)TELEDONUL EUROPENCELOR INIMOASE PENTRU CEA MAI FRUMUSICA BEBELUSHA:http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53837"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Laura, si eu inclin sa cred ca e tot de la laptele de vaca de la tara. Eu as zice sa-i dea doar lapte de cumparat. Just my opinion!

Btw, ALex e in Bistrita? Sau ma lasa pe mine memoria grav de tot?

Venera , mama lui Markus: -> ->

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uki spune:

Buna!

da mey Mariana , am ramas fara internet, sa mor nu alta... si asta pana pe 15-20 sept...

am fost la Insula copiilor, am stat vreo ora, am intalnit mamici cu pitici muuult mai mici, din pacate nu erau chestiile alea gonflabile pt copii prea potrivite pt mariuca, tot cadea in gat... a fost fain, ma bucur pt ce s-a realizat pt Sabinuta!!!

Vikinga esti tare!!! la fel si celelalte fete implicate in astfel de cazuri!

trebuie sa citesc din urma muuult...

Elena sunteti bine? nenorocitul ala de uragan sau ce a fost a plecat? sper ca n-ati patit nimic... Alvaro e bine? sotul?

Paula, felicitari pt nume, doar e baietelul mamii, nu?

Va pup si sa auzim de bine!

Mami Gabriela si fetitzuca Mariuca(31 dec 2003)

Mergi la inceput