Bella, audienta la viata
Raspunsuri - Pagina 11
pashosha spune:
Buna fetelor,
vad ca nu a scris nimeni si ma gandesc ca sunteti si voi ca tot omul in week end,...sa fiu cinstita, si eu...si noi, si Bella , si Lara..
vreau sa va spun o poveste...
De ceva vreme, ma ocup cu ajutorul domnului de un sufletel care acum cateva zile a implinit 6 ani...este o mica printesa, blond carliontata care se numeste lara...si-a dorit o bicicleta...i-am cumparat-o, si a dorit hainute..i le-am luat, si-a dorit o papusa imensa...i-am luat-o..dar nu puteam sa ii iau si ei o familie. ma hotarasem sa ma ocup pentru totdeauna de ea, pana cand am aranjat o intalnire intamplatoare cu doi oameni minunati..ADI SI RODICA...a fost dragoste la prima vedere..au decis sa o adopte...un pic mai tarziu..fix o luna mai tarziu..a aparut BELLA...s-au indragostit si de ea...au decis sa o adopte, nerenuntand nici o secunda la LARA..
daca o amanam pe Lara 2 luni cu adoptia, pentru a o adopta Pe bella, Lara pierde 2 luni din viata...daca o amanam pe Bella doua luni, atunci ea va muri..
Concluzia a fost ca acesti doi minunati oameni au decis sa salveze viata Bellei intai, si apoi sa isi ia si cea DE A DOUA PRINTESA ACASA..
Totul a fost ok ..a venit petrecerea si mi-au dat lacrimile cand am aflat ca Lara suferea ca nu are mama si tata...fiind intrebata unde sunt parintii ei...
Atunci s-a intamplat minunea...mi s-a permis sa ii soun Lareica MAMI SI TATI AU VENIT ACASA... Nu va pot descrie in ce hal am putut sa plangem cand am vazut reactia Larei...a sarit de gatul lui ADI si i-a spus...te iubesc tati...si l-a pupat cu atat de mult foc...apoi m-a luat de gat si mi-a spus..TE IUBESC NACHA...Nu am cuvinte sa descriu ce am simtit..cand am plecat, caci se facea cu schimbul la Bella, l-a intrebat Cand te vad din nou tati..nu pleaca tatu meu nu?..i-am explicat ca tati a venit acasa si ca ii pregateste camera ei de printesa , si pana va fi gata camera de printesa, ea va sta la mamaia ei...a fost tare mandra ca va avea camera de printesa...apoi i am zis ca mergem sa o aducem pe mami...of, Doamne, inainte sa iesin, l-a prins de mana pe TATU ei si l-a luat in brate sa il pupe ea din nou...mi-a rupt inima...
I-am povestit apoi ca are o surioara care e cam bolnavioara dar ca ea va avea grija de ea, si m-a asigurat ca o sa o iubeasca mult de tot
Cand am ajuns cu Rodica, si iam zis uite, a venit mami de la servici si nu mai pleaca, a sarit de gatul ei..si va jur ca dupa aceea nu se mai intelegea nimeni cu ea..urla de fericire prin casa..
venea apoi la noi si spunea..Buna nacha...Buna mama!!!
pana si pediatra, care venise sa o vada pe Lara incepuse sa planga... AM FACUT UN COPIL FERICIT, si pot spune ca SI-A DORIT O FAMILIE- I-AM GASIT O FAMILIE..
cam asta a ffost petrecerea noastra..Lara si-a primit cadoul vietii ei
http://bella.netfirms.com/ro.htm
pashosha mami lui Luca si Maia
where is a will, there is a way !!!
pashosha spune:
si am si pentru voi un cadou..si anume, noile poze ale Bellei..
adinana, te rog mult sa alegi de aici cea mai expresiva poza...consulta te cu Lucia sau cu cine mai face schimbari pe site..si puneti voi ce este de pus...am o rugaminte..orice poze scoateti de acolo, lasati pozele cu Adi si Rodica la patutul Bellei..va rog mult, si poate le si mariti un pic
sunt parintii ei si trebuie sa fie acolo..
iata pozele
http://pg.photos.yahoo.com/ph/pashosha1st/album?.dir=/cb31&urlhint=actn,ren%3as,12%3af,0
roandre spune:
Pashosha, am citit despre cea mai frumoasa petrecere din viata Larei si iti spun ca plang... Doamne ce inseamna suflet de copil mic si nevinovat si cata dragoste poate sa ofere neconditionat!
Sa aiba viata lunga Rodica si Adi si fetitele acestea minunate sa-i rasplateasca inzecit cu dragostea lor!
Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.
adinan spune:
Pashosha, si eu pling citind mesajul despre petrecerea Larei !
Multumim pentru poveste si pentru pozele cu Bella !!! E tare frumoasca printesa !
adinan spune:
Asa arata pagina de Multumiri
http://bella.netfirms.com/multumiri.htm
va rog ajutati-ma sa fie corecta (Dantje ... Pashosha, cei care au donat) si atunci o traduc in in engleza, franceza.
va fi nevoie de ajutor pentru traducerea italiana !
adinan spune:
quote:
Originally posted by pashosha
CONT RO, cu scuzele de rigoare din partea BDR
Ron RO 52 BRDE 410 SV 541 800 64 100
cica au facut la caserie niste greseli..offff...
va pup si va multumesc din suflet
ma lamuriti va rog care dintre conturile astea sint corecte :
cel de deasupra SI/SAI cel de pe siteul Bellei http://bella.netfirms.com.donatii.htm :
LEI COD IBAN RO64 BRDE 410S V561 1594 4100
Pashosha, Rodica va rog verificati toate trei conturile daca au fost trecute corect pe site. eu le-am lasat asa cum au fost date, dar poate trebuia sa va rog sa faceti verificarea asta mai devreme !
ar fi tragedie sa fi ramas necorectat cotul de pe siteul Bellei :(
- ce se aude cu linkurile spre site-ul bellei. ati reusit sa puneti pe vreun site internet ? la ziare ?? radiouri ??? site-uri TV ?
adinan spune:
stie cineva cum sta treaba cu donatiile cattre findatii facute din banii de impozite ? parca de anul acesta exista posibilitatea de a dona 2% direct unor fundatii ..dar nu stiu daca est eposibil din in timpul anului
si ma mai gindesc la ceva : este greu da facut o fundatie pentru a o ajuta pe Bella ? mi se pare ca demersurile sint extrem de simple ....
nu de alta, dar atunci campania ar capata un caracter su mai oficial si ar obtine poate mai usor sponsorizari ?
adinan spune:
SOS 1 : nevoie de pus la zi versiunea italiana a bella.netfirms.com
SOS 2 : Lucia_CS, acceptati voi sa mentineti versiunea engleza in functie de modif. din cea in Romana ? voi ati creat-o si am simtit mina la Csaba hla corecturi (multumiri !!!!)... iar daca eu am ajutat un pic la site, stiindu-te asa de implicata cu Sabina, nu as vrea nicium sa va simtiti lasati deoparte.
astazi Bella face trei luni. La multi ani fiericiti pui mic !!!
lucia_cs spune:
quote:
Originally posted by adinan
SOS 2 : Lucia_CS, acceptati voi sa mentineti versiunea engleza in functie de modif. din cea in Romana ? voi ati creat-o si am simtit mina la Csaba hla corecturi (multumiri !!!!)... iar daca eu am ajutat un pic la site, stiindu-te asa de implicata cu Sabina, nu as vrea nicium sa va simtiti lasati deoparte.
Am facut anumite corecturi cand am vazut ca este cazul.
Consider ca este inutil si chiar ar incurca mult sa se ocupe de un site mai multe persoane. Cel mai bine si perfect ar putea iesi ca numai tu sa te ocupi de el pt ca tu stii tot ceea ce se modifica acolo.
Nu ma simt de loc data afara, eu am fost cea care a predat pagina cand am vazut ca nu resusesc sa fac fata tuturor modificarilor cerute.
_
La 7 luni are cancer, dar si 80% sanse sa traiasca. Haideti sa o ajutam!
Aici poti face viata unui copil mai acceptabila!
Noi ajutam pe unii, altii ajuta pe altii, astfel toti pot fi ajutati!
Lucia sotia lui Csaba
www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">
Poze Bunny
gabriela hogas spune:
La multi ani Bella !!!!
Multa multa sanatate si numai bucurii sa ai langa cei dragi.
Rezista pui mic si dragalash, inca putin si te vei face bine. Tu simti iubirea din jurul tau si atatia oameni care incearca sa te ajute! Doamne fii acolo unde te striga copiii care au nevoie de tine !!!!
Gabriela, de cati bani mai este nevoie sa ajungeti pentru prima operatie? Cred ca esti epuizata de atata alergatura + serviciu + copilashii tai minunati. Multa putere !!
Doamne ajuta !
Gabriela
Mihaita Hogas are nevoie de tine !