Oligospermie (5) - putini, da' buni!
Raspunsuri - Pagina 9
Natasha71 spune:
Pai zi, OANA, te gandeai cat de fierbinte sa fie (ceara)? Eu zic atat cat sa nu lase urme vizibile. Cat despre decret, subscriu si la el si la filme. OK? Acum suntem in legalitate.
titelu spune:
pai cum altfel,numai daca sunt instalatorul.Oricum mi-i se-nvart ochii-n cap ca la mel
M Oana spune:
BAIII! Avem un proaspat tatic care nu prea mai poate, mai avem unul pus pe regim din motive medicale, dar cu unul tot ramanem.
Heiii,
... Greuceanule, ce parere ai despre ceara noastra, pana nu apar moderatorii pe chat-ul nostru ad-hoc??
La capitolul
ilegal am o imaginatie, demna de ...
asa ca nu ma stimulati verbal, ca raspund usor provocarilor....
titelu spune:
Asi baga nasul Ralu Filip?Ma duc sa-mi odihnesc burtica,mi-a intrat mirosul de ceara in cap
M Oana spune:
Si eu care imi faceam griji Titelus pentru nasucul tau....
De fapt trebuia sa fiu mai atenta la pleata ta...
Continuam???
Natasha71 spune:
Peterpan, ziceai de zambet?
Pai eu am acum gura pana la urechi datorita voua, ce, ti se pare ca sunt schimbatoare?
Cum naiba sa nu rad cand aud un barbat ca se intreaba in a cata zi este? Ma tavalesc pe jos acum... Iar altul are deja greturi. OANA, ce ne facem? Trebuie sa-i punem putin pe picioare cu niste vitamine, nu stiu... daca e nevoie de lucruri interzise, no problem!
M Oana spune:
Eu am accesoriile pregatite...
De muzica ar trebui sa se ocupe totusi Greuceanu, dar ma tem sa nu fi migrat prin alte parti, la ce probleme dezbatem noi aici.
Peterpan se pare ca tot pe la vestiare sta, in speranta ca mai prinde ceva ilegal.... Bietu' om!!!!
Natasha71 spune:
Nu, OANA, bietul om nu implinise inca 10 mesaje si ii apareau cuvintele cu reverberatii dupa cateva ore... noroc ca noi suntem pe faza, ce sa faca si el daca era in imposibilitate de a se exprima, decat sa priveasca? Voyer-ist de ocazie... Oricum, o plecaciune in fata lui ca a recunoscut. Mare caracter!
peterpan spune:
Ba nu, nu trageam cu ochiu' nicaieri. Sunt numai urechi, cat priveste zambetu'...Si in afara de asta Natasha71, sunt sigur ca stii ce numaram. Eh, copii, copii...
Stiu, am vazut si m-am rusinat ca Oana m-a parat la Endo. Nu-i nimic, gasesc eu pe cineva in salonul asta sa-mi povesteasca ce se intampla acolo.