Oligospermie (5) - putini, da' buni!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Natasha71 spune:

Mai Greuceanu, dar nu fii mai asa prapastios, auzi avem un nr. limitat de copii! Tuturor ni se mai acorda macar o sansa!
Titelu, te-ai uitat la unitatea de masura? Ca ma gandesc de aici sa provina diferentele... zic si eu, si-mi sta bine cu pletele in vant, pe faleza!

Mergi la inceput

Peterpan, sper ca esti ca cel din poveste! Eu eram treaza cand vociferati voi, eram pe receptie! Toti refulam pe undeva... important este in ce fel consumam energia... asta-i maiestria. Cu alte cuvinte cum sa nu ajungi la salonul cu sedative in conditiile in care incepi sa auzi voci. Eu una zic ca o gestionez bine, avand in vedere ca am cu cine discuta la ora asta tarzie, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Cum Titelus tocmai tu, eroul nostru forumistic sa fii
contestat? Adica noi astia, infertilistii, si fara dovezi clare de ferilitate si cu contestatii in bat???
Faptele vorbesc de la sine....
Asta da chef de inceput de week-end.......
Sa mai bag ceva de-ale gurii???
Tot intr-un Eminescu amalgamat cu Caragiale s-o tinem, daca la altele vai parapantele noastre...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titelu spune:

deci;ptr barbati 1-5.8 u/l,prepubertar,< o.4
ptr. femei f.foliculara 1.9-8 u/l
f.ovulatorie 11.3-59
f.luteala 0.8-12.6
referintele sunt date de laboratorul din Cluj dar este drept ca pina la Bucuresti se pot mari
privindu-ti pletele cu coada ochiului

Mergi la inceput

Si sursa, Titelu?

OANA, proza lui Eminescu este plina de erotism... la ora asta, sa nu-i dam idei lui Peterpan, ca o sa incalce toate regulile impuse de dr.!

Mergi la inceput

DECRETEZ: nu conteaza dimensiunea, nu conteaza numarul si sa ma pici cu ceara (desi am vazut prin filme ca nu e ceva de rau) daca conteaza valorile pe lumea asta.
Vorba unui mare om: conteaza sa fie 'putini si distractivi', ca de restul se ocupa doctorelul meu Minune/Dumnezeu!!!!!
Natashica io cu gandul la ceara si tu cu gandul la erotismul lu' Peterpan, baietelul nostru care e sarbatorit in seara asta.
Adica sarbatorim un proaspat tatic si un proaspat oligospermist declarat, ca pana acum a activat in ilegalitate....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peterpan spune:

Natasha71, dupa ce am citit 2 luni din acest forum am concluzionat ca asta-i scopul - sa ne ajute sa trecem peste aceasta mare problema comuna si daca se poate cu un inceput de zambet pe bot. Data fiind situatia te descurci extraordinar. Nu trebuie sa na lasam corabiile scufundate ! E o atitudine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titelu spune:

Cheama-l,si cred ca atunci cind il vei primi,vei avea succesul scontat
peterpan oanate-a parat la Endo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peterpan spune:

Eminescu, erotism ? In a cata zi sunt...hmm a trecut de doispe...

Mergi la inceput

Titelus, vezi ca in salonul asta pluteste erotismul in aer.
Si avem 3 baieti, iar noi suntem doua la numar. Sa te chemam numai pe tine, la nevoie????

Mergi la inceput