Oligospermie (5) - putini, da' buni!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

OOOOOOO, prospaturi....... PETERPAN... pai sa facem un chef de vineri seara, sa simta omul cat ne bucuram sa-l avem printre noi.
Serveste aici ... Ce daca nu stai bine pe la diagramele necuratului... ca numai el stie matematica asa de putina.....
Aici, ca-n vestitul 'Cuib de cuci' e loc si pt invinsi si pentru invingatori, iar cuvantul de ordine e distractia in ciuda sortii.
Iar la azilul nostru (ma scuzati de comparatie, dar cuvantul poate avea si conotatii umoristice, conform unor tratate destepte) coada e sub forma de cerc, iar Dumnezeu mai arunca cu banul in capul vreunuia, atunci cand gaseste de cuviinta. Total aleatoriu, dupa cum spun cronicile....
Dar despre 'coada' noastra, cre' ca citisi pe la 'endometru si temperaturici', adica pe la salonul fetelor, nebunaticule....
Greuceanu, deci smecheria e de sus in jos. Aici sigur am gresit timp de 11 ani, ca noi o faceam de la suflet catre creier.... Sau Titelu a grait-o p-asta?... Un barbat a spus-o, iar creierul meu de femeie a preluat-o, cum a putut...
Titelule, si cu bebic si orator de prima clasa.... Daca iti spuneam acu' 2 luni ca vei ajunge aici, nu cred ca mi-ai fi dat crezare...
In privinta chistului, eu nu am auzit graviduta care sa nu posede asa ceva. La barbatii gravizi nu ma bag sa-mi dau cu parerea, ca mi-e rusine sa nu spun prostioare ....
Vezi ca la capitolul anterior te-am intrebat si eu ceva despre LH. O data am fost si eu serioasa si nu m-a luat nimeni in seama...
Romaniaaauu ma inscriu si eu din 2005 la bebe cu pampersi. Poate pana in 2050 apuc.....
Despre 31 octombrie am auzit o barfa tare: cica si contract nou si bebic... Acu' e barfa, dar mai stii...
BU nu consumam, deci nu-s ce sa zic.....
MADALINA M, daca faci o vizita salonului nostru, vezi ca ti-am raspuns in salonul 'endometru, ovulatie, temperaturici....' la fetite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peterpan spune:

Oana, multumesc de primire!
A' boalii necuratu' asta, inainte de '89 isi baga coada de tremuram la gandu' ca s-ar putea sa se lase cu . Stia mai multa matematica ? Dupa '90 avui cateva drumuri, de fapt trei la numar, pe la aspirator. M-am dus ca mascul potent (eh ce vremuri!) si protector ce eram. Atunci ramaneau , vorba uneia dintre fete si daca se uitau mai mult la pantalonii mei.
Uf ! Ma tine sotia mea de o sapt. pe "uscat" din cauza a nu's ce tratament la care n-avem voie 10 zile... Asa ca urarile tale de vineri seara o sa le aplic vinerea viitoare, pot ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greuceanu spune:

M Oana:Una nu o exclude pe cealalta.Poti s-o faci din suflet catre creier si stand ca liliacul.
Din pacate ne abatem cam mult de la subiect si multi migreaza catre alte subiecte.
Eu de fapt astept sa treaca timpul sa vad efectele peste ceva timp.
Si pt ca v-am lansat chestia cu muzica,mie mi place muzica anilor 80.O ascult cu mare placere si ma poate scoate din orice stare nashpa.
Week end placut tuturor.

Mergi la inceput

Peterpane, ma prezint cu mana la chipiu... sa salut coleg de salon in seara de pasivitate in propria casa.
Ca o doftorinta cu fustita a notat tanti asa: pana in '89 Dumnezeu a numarat bine si a dat din belsug; dupa '90 baietelul a refuzat si a trimis fetite la aspirator (de 3 ori, adica nu o data, din greseala, ca sa nu se puna..., ca de aceea s-ar numii greseala).
In anul de gratie pe care il traim cu totii, 2005, baiatul banuieste penurie de , ca ma rusinez la cuvintele obscene.
Cand omu' il refuza pe Dumnezeu, cine e dator sa intervina cu coada lui???? Aud??? Ca mi-s o doftorinta cam surda!!!!
Iar daca sotia te tine pe uscat cu afrodisiacele ei din mancarica si bauturica pana vinerea ce tocmai urmeaza, de bucatele mele de ce nu te bucuri, maria ta? Uite asa vreau sa-l vad pe baiat cum se delecteaza cu bunataturile mele, ca le-am preparat special pt venirea dansului in 'celula' noastra. Sau asa , ca sa pastram distanta.... sa nu ne iasa vorbe....
Da', recunoaste! Nu-i asa ca tu cochetezi prin filare si cu fetitele de la 'endometru', salonul vecin, cu-al nostru?
Greuceanule, de teama migratiilor ai batut in retragere? Pai in ambulatoriul asta doar n-o sa stam numai de tratamente si retete, mai si traim, ne mai amuzam de una, de alta sau stam si de bocete si la nevoie....
Iar pozitia ''liliacu' vesel'' e cea mai cautata printre oligospermisti/e.
Acum daca ma trimiteti prin alte saloane, la individual, eu inteleg perfect....

Mergi la inceput

M-ai facut sa zambesc (asa sunt eu, mai timid - ca de fapt am ras cu gura pana la urechi). Tocmai ce-am iesit de la "endometru" unde ma sneak-aiam si m-ai prins ! M-am inrosit ca intr-a trei-a cand am fost prins la vestiarul fetelor si nimeni nu m-a crezut ca ma ratacisem...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titelu spune:

MOANAapai draguta,cred ca te gindeai la "liliacul vesel"caci am zis,dar cred ca in editia a 4-tra,am avut LH=3.65 iar valoarea de referinta 5.8 nicidecum 8.mi-i s-a dat pregnyl 10 fiole ptr. cresterea lui.Crezi ca pot lua acid folic?
peterpan abstinenta poate duce la scadere calitatii,se omoara intre ei ,asa ca nu stiu ce tratament urmezi si cine ti-i l-a dat

Mergi la inceput

MA nebunaticule, am simtit eu miros de mascul la vestiarele noastre, dar ma gandeam sa am si dovezi, pana sa ma apuc sa strig: VIOL PE LA INTIMITATURI!!!
Pai noi pe acolo ne masuram in lung si-n lat, cam cum va masoara pe voi prin armata....
In salonul fetitelor e vorba mai mult de dimensiuni la temperaturi, endometre..., dar daca baiatul vrea cu filmulete d-astea, noi nu ne opunem si inchidem ochii la tradare si chiar la violare de salon plin ochi cu fetite.
Titelule tatic sobru, care atenteaza la acidul folic al copilului si sotiei lui, sa nu-mi spui ca tu aveai 3,65, dintr-un maxim de 5,8 si ai primit 10 fiole de pregnyl pt crestere, ca acum ma leaga astia, c-as fi ....
Poate la tine valoarea minima a LH-ului era 5,8, iar tu erai sub valoare (3,65) si a fost cazul de . Noi (adica jumatatea) suntem exact la mijloc intre minim si maxim (noi avem cam 5 cand normal e intre 1 si 8), iar daca introduc pregnyl mi-e teama sa nu dea in clocot LH-ul, ca asa am facut cu testosteronul, care din minim nu mai pot sa-l aduc macar la limita maxima de la atata potent power. E de vreo 3 luni mult peste nivel.
Iar dl doctor Tutunaru', cel cu expresia aia consacrata, ne-a premiat pt LH-ul asta. Cica ar fi betooooo...
Iar cu pauza lui Peterpan, dupa ce ca omu' e la regim, si din motive prezentate mai jos, vaz acu', se mai duc si lupte interne devastatoare intre ?
In 10 zile nu apuca sa se manace unul pe altul, ca doar n-o fii al cu coarne atat de activ pe acolo....

Mergi la inceput

titelu, o sa-l citez pe Marin Preda:
"ne uitam la tine, ca niste borfasi la ceasul unui lord
si se ciocnesc in carnea noastra drezine
si caii au atac de cord..."

asa e cum spui, dar abstinenta e din cauza unei mici infectii depistate la analize. Cica 10 zile (care expira in curand... ) n-avem voie. Eu din fire nu prea respect regulile, dar sotia mea e f. pedanta. Acuma... totul pentru front, totul pentru victorie

Mergi la inceput

Peterpane stai cu Marin Preda pe monitor in timp ce vizionezi filme cu endometre si temperaturici?
Mare lord Titelu' asta de cand a devenit el gravid...
Si ce watch are el...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasha71 spune:

Hey, dati cumva un mic party pe aici si eu nu stiu?

Peterpan, desi esti nou pe aici, vad ca nu esti deloc inhibat! Foarte bine, iata ca unul cate unul ies si cavalerii la lumina!

'Viata ca o prada', noi suntem vanatorii!

Mergi la inceput