Oligospermie (5) - putini, da' buni!
Raspunsuri - Pagina 4
romaniaau spune:
Marrina, fii sigura ca nu va uit, o sa fiu mereu activa aici. ET o sa fie la sfirsitul lunii octombrie sau 1 noiembrie. Suedezii sponsorizeaza 3 FIV-uri.
Pina la urma cine imi raspunde si mie? Sa ii dau omului meu BU pina la sfirsit, sau sa ii adaug si GINSAVIT? Pe rind sau amindoua odata?
Fruntea sus, titele inainte si faceti haz de necaz, ca o scoatem noi la capat!
peterpan spune:
Nu stiu daca e loc si pentru mine aici, dar eu incerc sa-mi fac.
Inca nu stiu ce ma asteapta, spermograma e prog. la inceput de sept. Tot ce stiu e ca de 5 ani dragostea n-a fost singurul ingredient de care ar fi trebuit sa avem nevoie asa ca ne pregatim sa vedem ce mai trebuie pt. a deveni parinti. Asa ca ne asezam si noi la coada. Cine e va rog ultima persoana ?
PS
Sa-mi fie iertat tonul glumet cu care incep, dar o sa am destul timp sa ma intristez...
beatrix spune:
Peterpan, eu iti bun bine ai venit pe la noi, dar sedere cat mai scurta! cu alte cuvinte sa auzim cat mai repede de
!
iar in ce priveste tonul glumet, nu-ti face probleme! este tonul acestui subiect ca sa putem ramane optimisti! 
Multa bafta tuturor,
Beatrice
Perseverenta genereaza succesul!
greuceanu spune:
peterpan:Bun venit.Sexul tare are nevoie de forte proaspete pt ca suntem minoritari intr-un forum dedicat noua.Speram sa stai cat mai putin aici.
thea m:Capul sus,nu e vreme de melancolii.Avem de facut copii.Dati-i drumul la treaba.Stii ce usor uiti clipele grele dupa ce trec,nici nu zici ca au existat.
marrina:simtome ar fi da rnu stiu daca nu cumva sunt doar aparente.Trupul framata dar eu stiu daca si
freamata la fel?Mi-a mai dat titelu niste sfaturi,eu stiu...
Oricum cica la Baia Mare sunt niste teste de sarcina f meseriase care stiu sa afiseze 2 liniutze.
Cat despre Placebo in unele cazuri merge dar aici n-as prea crede.Desi nu-i nimic exclus.Ca doar toate de la creier pleaca.
diciu:fiti-ar gura aurita.As vrea eu sa urmez dar mai sunt altii la rand.Da eu cred ca si ovulele astea mai fac figuri,se mai ascund,mai stramba din nas si gigeii fiind timizi lasa capul jos si pleaca fraierii.
greuceanu spune:
peterpan:Asteptam si o spovedanie de la tine.De cand,cum,cati?Ca aici e ca in pastravarie daca arunci ceva in apa incepe o vanzoleala.
AYSHA 2 spune:
Peterpan, daca nu ai facut inca spermograma de unde stii ca tb sa scrii la oligospermisti?
AYSHA 2 spune:
Greuceanu, sfaturile date de Titelu le-a spus el pe forum sau ti le-a dat pe PM ? In acest din urma caz, avem si noi sotzi....sorry daca am inteles gresit
diciu spune:
bine ai venit printre noi peterpan..si fii mai optimist..noi te primim cu bratele deschise...si stia linistit...ca aici nu se respecta ordinea la coada....si nu iese nici cu scandal daca pleci intrati printre primii la bebei...dimpotriva...
asteptam spermograma voastra din septembrie...sa fie cu succes...
sotiei tale nu i-au dat analize?...mie mi-au dat un pomelnic...
si poate ca stiti ca spermograma trebuie facuta dupa 3-4 zile de abstinenta...si cel mai bine recoltati
intr-un mediu fara stres...acasa eventual...prin automasturbare si fugiti apoi cu recipientul la temperatura corpului la laborator...
daca mai ai intrebari nu ezita sa ne pui...succes
greuceanu...
si
sunt facuti sa se intalneasca si sa se contopeasca...daca intre timp au devenit fraieri...timizi...nu e vina lor...e a noastra...ceva facem noi..oamenii moderni de ii aducem in halul asta...
diciu spune:
mi-a venit asa o intrebare...oare putea operatia de apendice pe care a avut-o sotul meu acum 2 ani sa-i afecteze calitatea spermei?
..acuma are 29 de ani
voi ce credeti?