Oligospermie (5) - putini, da' buni!
Raspunsuri - Pagina 16
greuceanu spune:
Normal ca palincutza e tratament homeopat ca poti sa-l faci si at home si in pat deci homeopat.Iar cele naturiste le faci in mijlocul naturii(cu mici si bere).
titelu spune:
Vedeti mai baieti! de ce femeile arunca cu bigudiuri in noi cind bem palinca,?le este teama c-or face multi copii si nu ar avea tihna sa stea pe culoarele coaforului barfind despre vecina care pune rufele la uscat in mini si tanga.
greuceanu spune:
Se vede treaba ca la fete le-or prescris sedative iar mie mi-or dat energizante si acu nush ce sa fac ca nani-coca nu prea mai pot cand stiu ce dezmat a fost aseara pe aici.Da o pleoapa tot imi cade.Or fi fost energizantele expirate.Ori o-ti fi pe la masuratori endometrice asa sedate.Sa nu va vie rau pe holuri sau sa va ia somnul pe scari.Cat despre vecina in mini si tanga eu am dintr-alea cu maxi si gogosari asa ca nu merita deranjul cu barfa.
titelu spune:
Cred ca ma tiptilizez ,mi-i s-au lipit ochii de ploape,vb miine si numai de dezmat sa aveti parte
M Oana spune:
HEEEIII!!! UUUUU!!!! 

TREZIREA!!! VIZITA DE DIMINEATA!!!! 

Cine a fost ma de garda aseara, ca numai sedative s-au bagat la bar si-mi dormiti pe capete, fiecare prin ce pat ati apucat!!!!
Pai hai ca a venit fata cu cafele antidepresive 
, bea o cafea cu voi si apoi iar mai obtine o externare, desi in lumea libera si normala, nu e asa de frumos ca aici.
A durat ieri ceva pana a obtinut consortul externarea si de la departamentul juridic, dar cum si-a asumat omu' nebunia mea de acum 11 ani, l-au lasat sa scoata nesanatoasa, bine sedata, cateva ore la plimbarica....
Si cum mergeam eu spre munte, mi-am adus aminte de Atlanticul de la mana lui Titelus si am strigat DREAPTA!!!! Si dupa un somn de vreo 2 ore am vazut marea cu ochii.....
Nu stiu cat ma credeti, dar eu asa imi aduc aminte....![]()
ALOOOO!!! Domnule din patul de la perete!!!Peterpane!! Dr Matei se poarta ffff delicat cu pacientii si cu accesoriile lor, problema e doar la camera alba, cu patru pereti si fara nici un tablou... Merge si la domiciliu, ca acolo pune clientul tabloul cu ce poze vrea el pentru pana lui, ma scuzati...![]()
Telefonul e exact, dupa arhivele mele, iar abstinenta intre 3-5 zile, dupa cum doreste clientul... sau clientii, ca vad ca e o inghesuiala...
Colega noastra Aysha, poate confirma pozitia de spagat pe 4 scaune la citirea rezultatului suuuper profesionist al domnei doctor M, ca prea suna a reclama pe fata, de la departamentul 'putini, lenesi, dar merg si asa'.
Patul din dreapta, Greuceanule, ma bag la o garda saptamana viitoare. Luni seara. Are cineva vreun bilet de voie pt luni??? Vine familia in vizita la cineva, o plimbarica.....
Natashica, colega mea de pat in lipsa de sot, io ma bag tot la 3 copii. Unul, de vreo 4 anisori e deja in sufletul meu, altul, de vreo 7, in creierasul meu, si-l tot caut acum pe cel mai mic, praslea, dar nu mai stiu pe unde l-am pus.....
Asta o fi al meu sau iar am luat jucaria altui coleg....
Aia cu 'homeo' + 'patul' o punem la avizier sa ne laudam si noi cu ceva la normospermistii lipsiti de imaginatie.
HELOOOOOO!!! Ma aude cineva, ca am dat muzica la maxim in tot spitalul...

Vreun supraveghetor.... nevestele....Ralu Filip.... Om sa fie!!!!!
Si poate ne tragem si un salon nou: salonul nr 6, ca asta a devenit neincapator pentru imaginatia si pofta noastra de viata......
peterpan spune:
Hei, ce-i galagia asta ?
Unii au avut doar zi de vizita si altii au capatat invoire ? Nu-i cinstit.
Natasha71 spune:
Vad ca pacientii s-au rasculat, si in calitate de asistenta-sefa zdrahoanca, dupa cum imi este numele (realitatea este departe, dar... ) ma vad nevoita sa intervin si sa-i sedez, sa-i mut intr-un nou salon, Salonul nr. 6, special creat pt cazurile mai grave: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56242
M Oana spune:
Domnu' sau sefa, o cafea cu proviron sau una cu potent power in duminica asta pe la pranz???
Are fata 2 maini libere, timp de vreo 30 de minute, dupa cum se misca departamentul juridic astazi....
A declarat al meu sotior, tot ce-am zis ieri si se pare ca din motiv de divulgare de secrete de spital, nu mai pup eu Atlantic pe ziua de azi... Vaz ca mi s-au taiat si pozele cu 'smilies' zgomotosi de-a binelea, asa cum pe Titelu l-au lasat cu basca in vant, de nu poate omu' sa se dea mare cu pana lui...