Oligospermie (5) - putini, da' buni!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns titelu spune:

Ce tot va dati cu linghispirul prin saloane precum Kuta Kinte prin bumbac? Prizati branca,si consumati alcool catinizat.ca numai asa se trezesc gigeii din amorteala si nu va mai expuneti pe marile ecrane fetisoarele blonde,treceti la o cura de dezinfectie totala,pe carai de munte si fitoterapice,chiar abuzati de ele si nu va luati dupa rainman-ii infertilitatii care privesc peste obiecti si scriu retete simandicoase ,in basca lor cu pene strambe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasha71 spune:

Titelu, ai dreptate, pt a pune o poza in album urmez pasii indicati dar la sfarsit imi da un mesaj de eroare, zice ca fisierul nu e jpg, desi eu vad cu ochisorii mei in computer ca este ... mai cercetez, mai cercetez...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greuceanu spune:

sa intelegem ca Natasha e o categorie aparte?
Cat despre paranoia fiecare cu a lui.
Apropo deseara ce program avetzi?Cine e de garda la salon la noi?Si nu mai incurcatzi pastilutzele.

Mergi la inceput

Aaaa, s-a rezolvat, nu se poate: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55780

Si eu, care vroiam sa facem cunostinta...

Mergi la inceput

Titelu O fi vorba de Kunta Kinte,fiul lui Binta si Omoro din satul Juffure,din tribul Mandinka?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peterpan spune:

Titelu, cum e cu palinca aia a voastra ? A avut afect asupra mobilitatii sau a numarului ?

Mergi la inceput

peterpan:pai palincutza-i tot secretul succesului.Ca cea mai buna tinctura tot distilatura-i,si branca mai buna ca palinca nu cred sa fie.Si dupa ce lua o dusca se uita cu priviri hulpave la nevasta.Iar gigeii prindeau si ei curaj si-si ziceau "Acu daca-m prinde un ovul" si iaca l-au prins.Si nu s-au sfiit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peterpan spune:

Am avut eu o banuiala. Asta nu e tratament homeopat ? Intotdeauna mi-au placut tratamentele naturiste.
Titele, trimite-ne si noua cateva picaturi din potziunea aia fermecata.

peterpan & greuceanu

Mergi la inceput

Mey baieti, mey! Ce faceti aici, luati in bashcalie potiunea fermecata a lui Titelu? O fi avut si ea rolul ei, si el si-a primit portia de cearta de la OANA si de la mine... desi acum fie vorba intre noi, eu sunt adepta perceptului "scopul scuza mijloacele"... asa ca atata timp cat rezultatul final este un bebelus urlator (cum bine zice AYSHA), as adauga eu si mucios si papacios, nu mai conteaza pe ce cai s-a ajuns aici. Peterpan&greuceanu (aia cu privirile hulpave mi-a placut, sa stiti), sa inteleg ca v-ati asociat si ati dat nastere unei corporatii? Hai sa construim aici o uzina de facut copii, eu mi-as dori 3! Alte optiuni?

Mergi la inceput

Ce liniste.Se vede ca v-au sedat
Si apoi legat de pat.

Mergi la inceput