Bebelusi cu energie (2)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ILUCAE spune:

Salutare fetelor , am mai aparut si noi , din fericire cu nimik nou , decat ceea ce stiti ,cam asa , ca la voi.

Oana cred ca este mai bine sa adoarma mai devreme , pentru ca daca s-ar obisnui sa adoarma tot timpul asa de tarziu 12-01 , poate nu se va mai remedia mai tarziu , parerea mea .

Pufy si Mihaela , sunteti mortale!!!!!!!

ELENA + ALEXANDRA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Multumesc pt. raspunsuri fetelor.
Pufymic subscriu si eu la ce spun fetele. Alesio este super . Cred ca nu va plictisiti! Sa ne povestesti mereu despre el, da?
Oana, ies repede o sa vezi, dar asta nu va insemna ca nu o sa va mai muste dupa ce ies, dimpotriva. Di pacate...Al meu are 6 iesiti cum am mai spus si nici un altul care sa se vada la orizont si musca incontinuu. Nu stiu de ce! Probabil ca si-i ascuta...plus ca a inceput si sa scrasneasca din ei.
Coraly, suflet oropsit si eu. Nici o noapte intreaga, dormita pana acum. Fericite cele care mai stiu ce inseamna sa dormi mai mult de 4 ore fara pauza...va invidiez! Dar asta sa fie singura problema ca suport, el sa fie sanatos si vesel ca promit sa nu ma plang.
V. Erica, esti bine? Ce-i cu tine? Da si tu un semn, te rog! Mi-e dor de o sueta intre fete...

Tomasa, fericita mamica a lui Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda25 spune:

buna fetelor. scuzati ca va stric "treburile" pe aici, dar subiectul pe care discutati voi mi s-a parut f interesant avind in vedere ca ma aflu in situatie. apropo, oana, bebelusul tau este superb. ii poti citi pe fata ca este un bebe care nu sta nici o clipa. am si eu un . dar se pare ca ai vostrii sunt mari. al meu peste o sapt. (pe 13) implineste 5 luni de abia, insa deja m-a disperat trebuie sa fac numai ce vrea el, cum nu sunt atenta la el 2 secunde a furat ceva de prin pat si adus la gurita. in plus se supara f tare daca nu il las sa faca ce vrea el. apropo, daca nu il tin in brate rezemat pe pieptul meu sa stea in fundulet, plinge de se omoara, iar daca il pun iar in fund, ride. ai vostrii faceau la fel la virsta lui bebita al meu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Pufy cred ca esti terminata, a mea e jumatate de neastmparata ca Alesio al tau si deja sunt terminata, dapai tu...te cred ca numai poti.
Nu stiu la voi de ce dar la mine fata mea are 10luni sijum sideja de la 8 luni nu se mai trezeste noaptea.O culc seara pe la 9-10(depinde) si se trezeste pe la 7-8 dimineata.Eu pana la 6 luni am alaptat-o eu si se trezea des,dupa ce am intarcat-o se trezea o singura data pe noapte, pana cand intr-o noapte nu s-a mai trezit.In aceste 3 luni aproape de cand nu se mai trezeste noaptea cred ca numai de 2-3 ori s-a mai trezit noaptea si asta cand ii ieseau dintii.
Apropo are 8 dinti si urmeaza sa ii mai iasa ceva dar nu stiu care, ca e un canin, ca e o masea asta voi vedea abia dupa ce iese.
Noapte e bine doarme, dar ziua e ca o bomba atomica, cel putin ziua cand e vorba de somn e de jale, nu vrea sa doarma si e o mare panarama.Ii e somn dar nu vrea sa inchida ochii si eu simt ca mor de nervi.Ziua o adorm leganata pe picioare siseara adoarme singurica in patut.
cam astaam avut de spus acuma, mai astept noi aventuri...Pa, pa!

Mihaela si bb Amalia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaela1802/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Buna,fetelor ,ma inscriu si eu cu un mafi mic si super energizat,ne primiti si pe noi in "clubul copilasilor energici"?

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
[url="http://community.webshots.com/user/camelia72]"POZE[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladhana spune:

Ca de obicei,cand deschizi un subiect aterizezi cu ochii pe primul mesaj,unde aici este al Oanei.Mi-am adus aminte citind de patania mea cu Vlad cand mergea in premergator,cred ca avea 10 luni,poate si mai putin.Eu eram la cativa pasi de el dar nu am avut timp sa reactionez cand s-a dus la masa de televizor,care era din lemn,s-a agatat de fata de masa de sub televizor si a tras.Indeajuns cat sa incline masa care a cazut cu tot cu televizor.Nu mai spun ce am simtit eu atunci...Am avut noroc ca in cadere televizorul a atins marginea premergatorului si l-a impins in spate.Nu l-a atins deloc,doar o lumanare de pe televizor i-a cazut in cap.Dar s-a speriat si el.Nu foarte tare,dupa cateva minute,cand ajunsese bunica cu masina sa mergem la urgente(pentru ca eu nu mai stiam daca l-a lovit sau nu televizorul si i-am sunat pe toti spunandu-le ca a cazut televizorul pe el),statea in bratele ei si o sciupa(una din placerile lui de atunci).Am avut mare noroc si ca medicul lui de familie,care sta in bloc cu noi si era acasa,a venit si i-a facut un control amanuntit care ne-a linistit.A doua zi televizorul a fost mutat pe un suport metelic la mare distanta de mainile lui,prins de perete cu cateva suruburi.Tot ce reprezenta pericol a fost inlaturat.Nu am crezut inainte ca ar putea darama o masa altfel faceam aceste schimbari mult mai devreme.
Acum are un an si jumatate,merge foarte bine,si din fericire nu e un copil obraznic.E normal.Curios,jucaus,face si el prostioare,dar nu trage tot ce-i intra in mana.
Va pup!Daca mai am parte de nazbatii va scriu.
http://photos.yahoo.com/vladhana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Aici sunt, Irina. Va citesc din umbra. Mi-a aruncat dusmanu` in ograda un virus si mi-a luat piuitu` cam o saptamana. Da` recuperez eu ...
Aaa, si tre` sa reinstalez si ym...

Dana, Eric (27.01.2002) si Ruxi (10.01.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILUCAE spune:

Camelia72 te primim cu drag in "Clubul copilasilor cu energie ", te asteptam cu vesti despre nazdravani!

Fetelor ce mai faceti , ce mai fac nazdravanii vostrii , nu pot sa cred ca s-au linistit?

Alexandra este foarte agitata, deoarece cred ca ies si dintisorii de sus si va inchipuiti cum face .Nu mai are stare locului , toata ziua colinda peste tot , de sunt in sufragerie ,hop si ea , de merg in bucatarie , zdup si ea , ce sa va mai povestesc , a invatat sa se catere pe noi si tipa atunci cand nu reuseste , s.a.m.d.. Aseara , de exemplu , a vrut sa se aseze din fundulet in patru labute , dar nu a reusit , a cazut mititica in nasuc si a plans mai tare ca , la vaccin.

Tot un copilas nazdravan am , nu s-a mai cumintit , ai vostrii se pare ca da !!!!!!

la toate si la toti !!!

Elena si Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Cine sa se linisteasca??Bazucu meu clar nu! Si nici pe mine nu ma lasa in pace....offf

Mai fetelor asa slaba cum sunt acum n-am fost in viata mea!Nici inainte nu eram grasa, dar nici chiar asa!Imi zicea o prietena ca e socata de cum arat...parca-s o scoaba! Noroc cu Alesio deci....!

Care ce sa mai faca?Urlaaaaaaa de ma omoara! Azi-noapte sa fac atac de cord nu altceva, asa tare a tzipat odata!!Si se trezeste de 2 ori pe noapte....si nu mai adoarme...pai ce credeti ca faceam azi-noapte la ora 2?Ii povesteam la gombotz "capra cu 3 iezi"(varianta nesangeroasa-sa nu viseze urat)!

In rest toata ziua are treaba cu calculatorul si cu televizorul pe care le butoneaza in ultimul hal!!!
Si trage de unitatea centrala s-o smulga din loc!

Si nu mai sta nimic de el pe masa!Ieri era sa-si traga farfuria cu mancare in cap!Se ridica pe varfuri si trage de tot ce prinde!

Sambata si duminica am fost cu el in parcul copiilor....s-a dat pe leagan, pe tobogan(pe care se catara si singurel), si-a mancat portia de nisip pe o luna intreaga....si cam atat!Deci a fost cuminte foc!Ptiu pe el!

Avem si poze din parculet!!!!

Pupici!

Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004) cu bazucu'
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Dana, noroc ca ai aparut! Ti-am trimis o groaza de mesaje pe YM, fara sa stiu ca trebuie sa-l reinstalezi si din ce nu raspundeai din aia ma ingrijoram...Acum te-ai facut bine macar?
Cory, voi ce mai faceti? Ai facut branzica pana la urma? I-a placut Amandei? Sper ca m-ai iertat cu adevarat, oricum nu a fost decat o scapare de forma nu de fond, din cauza oboselii, dar ai inteles tu, da? Oricum am rectificat, ai vazut!
Camelia, esti bine-venita! Hai, povesteste-ne mai multe despre voi.
Elena, sa nu te superi pe draguta Alex, o dor si pe ea dintisorii! pe nasucul lovit. Stiu ca e greu dar trece si cine o sa aiba apoi copil dintzos si mancacios?
Pufymic, sunteti mortali!
Vladhana, m-am ingrozit citind ce ati patit. Nu de alta dar si eu ma cam uit cu frica la TV de cand are premergatorul doar ca pana acum ma linisteam singura cu gandul ca nu are el asa putere... Si zici ca acum s-a cumintit?
Mihaela, m-ai pus pe ganduri serios. Al meu e inca alaptat. Poate de-aia nu o dormi? Eu pana acum din ce am mai citit am inteles ca modul de alimentatie nu ar influeta aspura somnului dar poate teoria e una si practica alta, asa ca mai stii? Tu spui ca dupa intarcare a inceput sa-ti doarma noptile? Hmmmm tare mi-e ca il paste intarcarea cat de curand!

Tomasa, fericita mamica a lui Tudor

Mergi la inceput