Transport Budapesta - Timisoara?

Transport Budapesta - Timisoara? | Autor: clau07

Link direct la acest mesaj

Daca ne poate cineva ajuta cu o informatie, sau unde as putea sa gasesc pe internet un raspuns la intrebare?
Vrem sa mergem de sarbatori acasa si am gasit bilete mai ieftine la KLM dar vom ateriza la Budapesta. Deocamdata nu stiu mai multe amanunte pentru ca sotul meu a vorbit la agentie. As vrea sa va intreb daca stie cineva sa existe microbuze de la aeroport din Budapesta la Timisoara. Stiu ca se poate inchiria o masina, dar mi se pare cam scump pentru 3 saptamani.

va multumesc mult

Claudia

Claudia si Alexandra ( 8 iunie 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/claudiafilipescu/my_photos

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns osna spune:

clau prietena mea roxi vine maine in germania cu avionul dar are zbor din budapesta.din timisoara pina la budapesta stiu ca vine cu un microbuz.dupa ce vb cu ea iti dau toate amanuntele sau chiar mailul ei sa-ti spuna ea.

svetlana

http://community.webshots.com/user/svetlana_79

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scarmanus spune:

Daca sunt pe ruta Bp-Cluj si retur (eu tot cu microbuzul calatoresc pe ruta asta) trebuie sa existe si pe ruta Bp-Timiosara si retur. Numai ca, din cate stiu eu, ar trebui sa-ti faca cineva din tara rezervarile de loc (daca nu cumva sa si plateasca), caci altfel este mai greu de gasit loc. Nu zic ca nu se gaseste acolo, unu, insa stiu sigur ca sunt cazuri speciale, daca nu apare un pasager pe care-l asteptau, altfel de obicei rezervarile sunt facute din tara. Cel mai bine ar fi sa rogi pe cineva din Timisoara sa se ocupe de rezervarile voastre.

pisici, flori si jucarele

When the heart is full of love, the world is full of beauty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau07 spune:

Merci Svetlana,
Si noi cand am plecat de acasa am plecat din Budapesta si pana in Budapesta ne-a dus un microbus ( era inclus in pretul biletelor). Dar nu stiu daca tranportul il face si invers si nu stiu unde sa-i gasesc in aeroport in Budapesta. De data asta biletul nu mai include transport la Timisoara.
Daca afli amanunte te rog sa-mi spui

Multumesc

Mergi la inceput

Ai dreptate Scarmanus, ar trebui sa i-au legatura cu o firma din Timisoara. Cu plata va fi mai dificil. Ar accepta carte de credit? Sau nu e sigur sa dau numarul prin telefon? Acasa se poate folosi plata cu carte de credit ca si in alte parti? Eu nu am mai fost pe acasa de peste 3 ani, si atunci nu se folosea astfel de plata din cate stiu eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_la spune:

Se poate si fara sa platesti anticipat. Si eu am avut avionul pana in Budapesta, iar cu vreo 3 saptamani inainte de a pleca am sunat agentia in Romania (eu am mers Budapesta-Cluj) si mi-am rezervat loc iar de plata am facut-o la sofer pt ca nu am avut pe nimeni in Cluj care sa imi plateasca biletele.
Succes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scarmanus spune:

Are dreptate Iulia, plata daca te tocmesti se poate face si direct la sofer, insa mai este un dezavantaj dupa mine, adica ei au ora mai mult sau mai putin fixa de plecare, adica nu te asteapta daca avionul are mare intarziere, iar daca nici nu ai biletele achitate s-ar putea sa nu astepte nici un minut. De platit, daca nu aveti pe nimeni in Timisoara sa achite bieltele pentru voi, sunt sigura ca puteti plati si in Euro (banuiesc ca si in USD). Acuma despre cartile de credit, se accepta destul de limitat, asa ca tot banii lichizi raman de baza, decat sa ai surprize, mai bine sa te asiguri ca ai bani lichizi. Cartile de credit se accepta la restaurante mai simandicoase, la complexe comerciale, la magazine mai scumpe si in rest mai putin.Eu cel putin asta am observat, asa ca eu pe cartea de credit nu contez in Romania deloc.

pisici, flori si jucarele

When the heart is full of love, the world is full of beauty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aligali spune:

Parintii au venit din timisoara la budapesta cu firma varbittour si pot sa-ti spun ca este o firma serioasa. Incearca sa-i contactezi la telefon sau prin email. In legatura cu plata pe loc nu stiu ce sa spun, incearca sa le explici situatia si nu cred ca nu se poate plati la sofer...
www.varbittour.ro
Numai bine,
Alina

Mergi la inceput

Merci mult fetelor
Cred ca ar fi bine sa am ceva sigur din Budapesta pentru ca avem si un bebelus cu noi. Asa ca as vrea sa fac o rezervare. O sa incerc sa rezolv cumva cu plata inainte( sper ca asa sa ne astepte autobuzul), inca mai am prieteni si rude in Timisoara.

Mergi la inceput