Miresele anului 2005 (23)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana07 spune:

La Multi Ani sarbatoritelor de azi!!! Multa fericire va doresc!!!

Nunta mea de vis

Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili26it spune:

"LA MULTI ANI" sarbatoritelor de astazi!!!!!!!!!!"CASA DE PIATRA" celor care au nunta weekendul asta, sa aveti parte de vreme frumoasa si de tot ce va doriti voi!Multi pupici la toate!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Salutare fetelor.
M-am intors in sfarsit dupa aproape o luna de pauza.Sper ca in aceasta saptamana sa pot sa va arat si pozele de la nunta.
Am avut o nunta asa cum mi-am dorit.Am avut emotii foarte mari incat nu am putut sa dorm inainte cu o sapatamana inainte de nunta deloc si am fost foarte obosita la nunta, dar a meritat.A iesit totul superb..
Am fost stresata foarte tare, dar toata lumea s-a simtit foarte bine.M-am ocupat mai ales de decorarea salii, inclusiv sambata dimineata.Eu la ora 12 eram in sala, iar la ora 13 era cununia religioasa.Chelnerii ma tot trimite-au sa plec ca o sa intarziu la biserica, iar eu coafata si machiata ma plimbam printre mese sa vad daca totul e bine.
Sunt foarte fericita si multumita ca am reusit sa ma simt foarte bine atat eu cat si toti invitatii.
In rest cam atat, asteptam sa plecam acasa ( saptamana viitoare), promit insa sa mai scriu pana atunci.
Felicitari tuturor miresicilor care au devenit doamne si multa pacienta celor care vor fi miresici.Va doresc sa veti o nunta asa cum o visai fiecare dintre voi.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITELOR DE AZI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

lili - multumesc! am fost f. fericiti, ceea ce doresc tuturor mireselor, sa se distreze la fel de bine pe cat ne-am distrat noi.
olim- POZEE!!!
La multi ani, Mariilor si Marinilor!

"So if you tried to understand me
Would you crucify or damn me
Or stand by me
Like smoke around the flame" Vaya con Dios
http://community.webshots.com/user/flafi1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Fetelor!Ce dor mi-a fost de voi!!! Va pup pe toate!!!
Am avut o nunta frumoasa, care a trecut prea repede din pacate! Am fost foarte foarte fericita, am ras si am dansat incontinuu, nu am stat deloc jos si tot mi s-a parut ca nu am timp, ca nu am discutat cu toata lumea! Ne-am intors din luna de miere si toata lumea ne suna sa ne spuna cat de bine s-au simitit la nunta noastra!
in linkul de mai jos aveti poze de la nunta! Vreau sa va spun ca Radu este un fotograf de nota 20!!!il voi recomanda la toata lumea, si il astept la botez! Pozele vorbesc de la sine!

http://community.webshots.com/user/pentrununta

http://photos.yahoo.com/flory1008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana-Cristina spune:

Felicitari , Floricika ! Ai fost o mireasa de vis ! Unde ti-ai facut rochitza de mireasa ?

Ioana-Cristina *** "Simt ca traiesc , deci exist !"

Cristina&Adi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

Floricika- ai fost frumoasa foc!
Felicitari. Casa de piatra. Sa fiti fericiti!

"So if you tried to understand me
Would you crucify or damn me
Or stand by me
Like smoke around the flame" Vaya con Dios
http://community.webshots.com/user/flafi1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana07 spune:

Floricika...SUPERB...SUPERB...SUPERB!!! Sa fiti fericiti

Nunta mea de vis

Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Floricik ai fost o adevarata Floare! Foarte frumosi ( ii statea bine mireselului cu jartelutza intre dintzi) si foarte frumos totul!
Sa fiti fericiti!
Fetele din weekend ce faceti? Cum stati cu emotiile?
Un pupic dulce pt dragele de voi

O zi minunata...

SunSmile

Mergi la inceput