Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari 55

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Amely Ia ca sa nu mai fii plouata.

andicu, Amely ,chiVoi nu luati cumva si CEVA cu marar? Ca asta cica stimuleaza cresterea sanilor la femei. De-aia nu m-or cuprinde pe mine rochiile pe care le-am incercat in ultima vreme ...(ma pregatesc de-o nunta).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Marinnush, anu' trecut am luat ceva "cu marar", timp de o luna, cand am facut tratamentul Liviei. Efectul... ca si la tine , dar dupa ce l-am intrerupt, mirajul s-a destramat rapid...

"Este mult mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristabb spune:

mai dragelor
stie careva daca tratamentul cu clomifen(ovamit) schimba flora vaginala si apar senzatii de usturime si uscaciune? eu cam asa ceva am patit in ultimele zile de ovamit si cateva dupa. Acum in ziua 13 de CM apar mai rar . Poate sa fie de la vitamine?
va pup

Mergi la inceput

Amely La mine chiar nu e miraj ca nu m-a cuprins in zona "z" nici o rochie din cate am incercat.... Si nunta nu-i departe...

Mergi la inceput

cristabb Nu stiu cu ce se mananca Ovamitul dar am gasit un subiect in arhiva. Poate te ajuta:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=27643#380350

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Fetelor,
Am intrat numai sa va doresc o dupa-amiaza linistita si o seara pe masura.
Eu trebuie sa plec ca mama si-a luat un alt apartament si ma duc si eu sa vad cum stau treburile pe acolo.
M OANA ma bucur din suflet ca ai revenit. Imi era tare dor de tine.
Vorbim maine si sper sa va gasesc tot in "verva".
pe toate
Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata "sunt prea fericit".

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisChris spune:

andicu si eu iau Maca de 3 saptamani, asociat cu BU, vit E si Potent, dar in afara de ceva ameteli, dureri vagi de cap (de la tensiune) nu am simtit altceva neplacut. Din contra, am impresia ca Maca imi da o energie extraordinara si putere de concentrare.
Dar totusi ma intereseaza fenomenele de care vorbesti; tine-ne la curent cu manifestarile astea.
Nu mai stiu, oare Maca se ia mereu, sau doar pana intr-o anumita zi a cm?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DANI. P spune:

Buna!
Am asteptat prea mult sperand sa intru direct in randul gravidutelor, asa ca pana atunci am hotarat sa ma alaturi voua.
In ultimul an am fost cu voi, am invatat din experientele voastre am ras si am plins impreuna chiar daca nu mi-am facut simtita prezenta.
Acum am hotarat sa ma alaturi voua.
VA DORESC O ZI BUNA IN CONTINUARE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

bine ai venit printre noi...dani p...si-ti doresc succes!!!
da dependenta sa stii..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Amely sper ca n-am deranjat cu muzicuta mea si tenebrele serviciului tau, ca acum , dau mai tare, desigur....
Dani P, iti imaginezi ca scapi doar cu ?
Vino aici si sa auzim povestea... Haiiiii ...!!
Si m-as da eu mare cu nestiinta mea apropos de Maca si clomifen, dar astept un nou capitol pentru a ma desfasura in acest sens.
Mishuleeee, Ingerasssss, Carmecitaaaaa, haideti, ma cu un nou capitol ca apoi meritam pe bune o si avem si noi venite, care trebuie sa-si spuna pasul rapid, dar n-au unde...

Mergi la inceput