Tradarea si cum ne afecteaza viata de cuplu
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
CAMIRA spune:
Ileana , chiar in dimineata asta ma gandeam ca pana la urma pe forum gasesti mai degraba oameni care te pun la zid si te judeca pentru faptele tale decat sa-ti intinda o mana de ajutor .
Singurele lucruri pe care ti le doresc este ca in viata asta sa nu dea Dumnezeu vreodata sa trebuiasca sa hotarasti ce-i cel mai bine pentru copilul tau si sa constati mai tarziu ca ceea ce la un moment dat parea ceea mai buna solutie s-a dovedit a fi poate cea mai rea ....si sa nu stii cum sa-ti apropii copilul pentru ca acesta te priveste cu ochi atat de reci si cu o indiferenta care te ingheata ...asteptand sa treaca anii si sa ajunga la intelepciunea de a te asculta .... Nu-i usor sa-ti motivezi faptele in fata unui copil si poate nu exista judecator mai crud decat un copil ...
Paradoxul vremurilor noastre in istorie este ca avem cladiri mai mari, dar suflete mai mici; autostrazi mai largi, dar minti mai inguste.
..................
Fa-ti timp sa iubesti, fa-ti timp sa vorbesti, fa-ti timp sa impartasesti gandurile pretioase pe care le ai.
Tuturor prietenilor mei, va multumesc ca existati
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
iren spune:
quote:
Originally posted by CAMIRA
Ileana , chiar in dimineata asta ma gandeam ca pana la urma pe forum gasesti mai degraba oameni care te pun la zid si te judeca pentru faptele tale decat sa-ti intinda o mana de ajutor .
Singurele lucruri pe care ti le doresc este ca in viata asta sa nu dea Dumnezeu vreodata sa trebuiasca sa hotarasti ce-i cel mai bine pentru copilul tau si sa constati mai tarziu ca ceea ce la un moment dat parea ceea mai buna solutie s-a dovedit a fi poate cea mai rea ....si sa nu stii cum sa-ti apropii copilul pentru ca acesta te priveste cu ochi atat de reci si cu o indiferenta care te ingheata ...asteptand sa treaca anii si sa ajunga la intelepciunea de a te asculta .... Nu-i usor sa-ti motivezi faptele in fata unui copil si poate nu exista judecator mai crud decat un copil ...
Paradoxul vremurilor noastre in istorie este ca avem cladiri mai mari, dar suflete mai mici; autostrazi mai largi, dar minti mai inguste.
..................
Fa-ti timp sa iubesti, fa-ti timp sa vorbesti, fa-ti timp sa impartasesti gandurile pretioase pe care le ai.
Camira, la subiectu asta, mai ales postul acesta, n-o sa-tzi raspund tzie, shtii mai bine ce-i in sufletul tau, ci o sa trag un semnal MAAARE de alarma pentru femeile care au copii mici, nu se mai intzeleg de mult cu sotzii shi refuza sa ia o decizie, afectind astfel iremediabil viatza copiilor lor! Shtiu povestea ta, speram sa se intimple o minune in cazul tau, shi inca mai sper
![](floare.gif)
Iren dubla mamica
![](zana.gif)
![](aerobic.gif)
![](majoreta.gif)
pozne
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
n/a spune:
quote:
Originally posted by CAMIRA
M-ati innebunit cu judecatul asta... De fiecare data cand cineva va trage de maneca sau va intreaba ceva, spuneti tare DE CE MA JUDECI? Dar cin' te judeca, Doamne iarta-ma? Eu doar am zis ca nu mi se pare ok sa desparti copiii, sa ii lasi sa creasca separat, si sa nu iti vezi fetitza cu lunile...
Nu stiu cat de bine poate fi pentru un copil sa fie crescut de SOACRA si NU de MAMA, dar stii ce? Am sa caut povestea ta pe DC, am sa o citesc si eu, si am sa vad ce s-a intamplat in viata ta...
Pana una alta, iti doresc din suflet sa ti se insenineze viata!
P.S. La subiectul "Singuratate in doi" ai avut acelasi nick (nu de alta, dar eu nu l-am gasit in profilul tau)? Daca nu, trimite-mi si mie pe PM un link ceva... Pup.
conchita spune:
quote:
Originally posted by adrienne12
sau sa-l faci sa se culce pe canapea fara sex o luna de-acum inainte.
lamuriti-ma si pe mine legat de pedeapsa asta, ca nu e prima oara cand o aud: cum adicatalea sa-l lase fara sex o luna? si ea ce sa faca in timpul asta, sa frece dusumelele? ce ti-e frate si cu prejudecata asta ca barbatii nu pot sta fara alea-alea, dar femeile, prin definitie, nu simt lipsa! eu asa pedeapsa nu mi-as aplica in veci, amin. ca el s-ar duce mumos la alta si io as ramane cu aspiratoru'. pedeapsa adevarata e de enshpe ori pe zi, na, sa se invete minte!
![](icon_smile_big.gif)
Camira, si eu imi amintesc povestea ta, imi pare nespus de rau sa te aud ca nu s-au rezolvat deloc treburile dupa un an, ba chiar s-au inrautatit! nu stiu ce sa iti zic, doar ca sper si eu intr-o minune pentru tine, cum ar fi aceea sa iti aduni toata puterea de care esti capabila si sa spui "stop" intr-o zi. pentru ca esti o persoana deosebita si meriti enorm de la viata!
![](floare.gif)
cat despre tradare in general, is pe aceeasi lungime cu Rufus, el a sintetizat perfect problema.
adrienne12 spune:
Camira nu stiu povestea ta dar stiu ca eu am asteptat 10 ani pina m-am hotarit sa divortez si nu am facut bine. Intr-adevar nu exista judecatori mai cruzi decit copiii. AI intuit precis. Personal nu am avut curaj sa divortez pt. ca baitul meu era mic, avea 3 ani cind am avut eu motiv de divort dar eram atit de speriata, pe vremea aceea stateam la socri, nu aveam prietene apropiate sa cer o parere, nu voiam sa ma intorc la ai mei, lucram in acelasi birou cu ex sotul... A fost groaznic. Apoi am zis ca baiatul e prea mic, ca ii stric viitorul, ca daca e mai mare ia lucurile mai usor... AIurea! Copiii te vor judeca ORICUM, fie ca te desparti fie ca nu. Bine e normal sa pui interesele lor mai presus de ale tale dar daca poti sa o faci si asta ti-e scopul fa-o, nu sta si astepat sa treaca timpul ca mine caci anii nu se mai intorc inapoi...ok? In cazul meu din cauza ...acestui motiv de divort cu al meu ex nu am mai vrut sa am copii cu el si acum e cam tirzior sa fac unul si nici nu prea am chef sa o iau de la capat... Gindeste-te bine te rog.pozele mele :http://pg.photos.yahoo.com/ph/adrienne12us/my_photos
CAMIRA spune:
Dragele mele , drage ,
astazi ma simt un pic mai calma in legatura cu toate .Sunt zile cand vars rauri de lacrimi si altele in care ma simt imuna la tot ce se-ntampla in jurul meu . Nu am postat aici un subiect doar pentru arta conversatiei .... ma simt cumplit de singura si deseori nu stiu cu cine sa ma sfatuiesc atunci cand am un bolovan pe inima . Acum vin de la soacra-mea si de la fetita mea . Ma imbolnavesc de cate ori ma duc acolo si nu neapareat pentru felul in care se poarta soacra-mea cu mine ( nu mai are importanta ) ci mai ales pentru felul cum ma trateaza fetita mea ( are 13 ani ) si pentru care probabil nu sunt mai mult decat o straina .Este dureros , iar daca ar fi sa dau un sfat as ruga pe orice parinte sa-si tina copilul langa el oricat de greu i-ar fi acestuia . Viata asta este atat de scurta si atat de necajita incat nu merita sa suferim pentru un lucru care poate fi evitat .
Cat priveste relatia cu sotul meu , aceasta a-nceput sa se degradeze de circa 10 ani si aceasta degradare s-a cronicizat acum . Ma-ntreaba ca ce am de ma port rece cu el ca nu mi-a facut nimic ... dar toti ani care au trecut , toate ranile care inca mai au urme in suflet , toata aceasta indiferenta oare nu au nici-o valoare ? Daca l-ati cunoaste a-ti spune este painea lui Dumnezeu acest om , atat de cumsecade ... dar daca a-ti trai cu el in casa sunt convinsa ca nu a-ti sti cum sa fugiti mai repede .
Sunt ani in care am imbatranit din cauza reprosurilor , din cauza nepasarii , iar acum imi este greu sa ma pot intoarce la sentimente mai bune ... Ieri am incercat sa stau de vorba cu el si sa-i explic ce am simtit cand am vazut masina in fata magazinului si un strain urcand la volan ... Justificarea lui a fost " Ce rost mai avea sa-ti spun cand stiam ca oricum nu esti de acord ? " Prin urmare " Oricum ma doare-n spate de tine si daca tu nu vrei eu tot voi face ceea ce am de gand " ... Acum asteapta masina cea noua si ma rog la Dumnezeu sa-mi dea puterea de a-i spune NU atunci cand imi va cere sa merg sa semnez cine stie ce acte pentru leasing ( presupun ca va fi nevoie si de o semnatura a mea ... iar daca nu , cu atat mai bine , oricum va face tot ce vrea si ce i-a aprobat mamica lui ....
Nu stiu as vrea sa intelegeti ca nu caut justificari pentru viata mea , poate doar niste raspunsuri care sa ma ajute sa merg mai departe ....cat o fi acest departe .... fara sa-nebunesc sau sa ma sting in lacrimi .
..................
sinzi_ana spune:
Camira, de ce nu poti sa iti iei fetita langa tine??? Chiar daca nu vrea...esti mama ei si ai dreptul sa ii fii mama!!!
Poate cu ambii copii langa tine nu te vei mai simti asa singura...vei fi mai puternica, si vei putea vedea mai limpede viitorul...
Vei avea curaj si vei stii ce sa faci...
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi si David
Poze la munte si la mare
Poze noi!!
ankalaura spune:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=25812&SearchTerms=Singuratate,in
Aici veti gasi restul povestii
Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mea
Eliza de 2005
Jocelyn spune:
Camira, tu ai putea sa-ti cresti singura cei doi copii?(din punct de vedere financiar vorbesc)
Fetita ta tine mai mult la bunica ei decat la mama ei? Cat de des va vedeti si vorbiti la telefon? Poate nu am citit cu atentie, nu am inteles de ce fetita voastra nu sta cu voi si cu fratele ei asa cum e normal?
Parintii tai te-ar putea ajuta daca tu ti-ai lua cei doi copii si te-ai desparti de sot si ai da divort?
"Wisdom doesn't automatically come with old age. Nothing does - except wrinkles. It's true, some wines improve with age. But only if the grapes were good in the first place."
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Chuny/Chuny.jpg)
Chuny spune:
Draga Camira,
Vreau sa-ti spun ca pentru mine nici nu conteaza motivele pt care ti-ai lasat fetita la soacra...chiar nu conteaza pt ca nu exista nici un motiv destul de bun pt a face asa ceva.
Iar faptul ca stai si-ti plângi de mila pt ca fetita te priveste cu ochi reci nu te va ajuta în nici un fel si nici nu-ti va aduce iertarea.
Cred ca ai chinuit-o destul deja ! Cum crezi ca se simte ea stiind ca ai ales între copiii tai si pe ea ai îndepartat-o ?? In plus e extrem de greu sa iti iubesti si urasti mama în acelasi timp...eu nu cred ca faptul de a da viata unui copil iti permite sa iti bati joc de el si sa il lasi sa ti-l creasca altii, iar tu sa plângi pe la colturi cât de nefericita esti si vai, Doamne, cât de nedreapta e viata cu tine. Deocamdata nu meriti iertare si nu meriti nimic din partea fetitei tale !
Si probabil ca înca ai sansa de a lua macar o decizie buna în viata ta : ia-ti fetita înapoi ! Inca nu e asa de mare si poate mai ai o sansa sa te ierte ! Insa fa-o pâna nu e prea târziu ! eu vorbesc din prisma copilului crescut pe la orfelinat, bunici, matusi, vecini si nici nu mai stiu cine...si din când în când pe la mama ! Crede-ma ca e groaznic! Si faptul ca ai lasat-o la soacra ABANDON se numeste ! Nu ai nici o scuza ! Ia macar acum o decizie buna în priviinta fetitei si apoi cred ca vei avea mult mai multa energie ca sa lupti pt viata ta.