Propunere indecenta

Propunere indecenta | Autor: Ramona25

Link direct la acest mesaj

Ce parere aveti de o gandire de felul urmator, din partea unui barbat:

“Orice barbat mai devreme sau mai tarziu ajunge sa vrea sa o faca cu alta, asa ca, decat sa ma ascund de tine si sa o fac cu altele pe ascuns, atunci cand o sa am chef sa o fac cu altcineva, o sa chem tipa acasa la noi, iar tu poti chema un barbat la randul tau sa o facem toti laolalta. Nu ne implicam sentimental cu ei si noi doi ramanem impreuna, ei sunt doar pt sex. “
Cica ar fi de apreciat sa procedeze asa, macar stii exact ce se intalmpla, decat sa umble pe de ascuns cu altele.

Asta e parerea prietenului sorei mele. Ei sunt impreuna de 4 ani si o duc bine, se inteleg bine, locuiesc impreuna cam de un an. Inca nici acuma nu e clar daca el vb serios sau nu, dar sor-mea a ramas perplexa, a pus-o pe ganduri. Ce sa creada? Deocamdata nu i-a zis lui nimic, decat ca e f. surprinsa, pt ca stie ca daca facea scandal, el ar fi intors-o imediat si ar fi zis ca e o gluma, chiar daca nu e asa.

E ciudat el, glumeste, vb serios, ce l-a apucat? Cine stie ce-i poate pielea… Si totusi e baiat bun de felul lui, poate vrea doar s-o incerce pe sor-mea, desi nu ar avea motiv. Nu stiu ce sa mai cred.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_s spune:

OOPS, sunt eu destul de open-minded, dar chiar la sex in grup nu m-as baga.
Nu mi se pare normal ce i-a propus, nu pot intelege cum poti privi cum femeia/barbatul pe care o/il iubesti face sex cu altcineva...NU POT, iar daca a fost o gluma, cu siguranta e una proasta.
Ar fi ok, DOAR DACA sora ta impartaseste fanteziile lui, altfel...nu prea ii vad bine.

Oana si Mara 11.08.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

Wow...asa mai zic si eu nonconformism...

1. Ori a fost un test sa vada cum reactioneaza ea si ce parere are (sa stie omul pe viitor ce are de facut!);

2. Ori chiar asta isi doreste (chiar si ca fantezie) si atunci e de RAU, mai ales daca sora ta nu are aceleasi fantasme...

Si chiar daca si-ar dori amandoi asa ceva, tot mi se pare aiurea rau......
Si-apoi de unde a dedus el ca orice barbat mai devreme sau mai tarziu ajunge sa isi insele partenera? Cine stie ce dedesubturi se ascunde in spatele acestei afirmatii...

Inca ceva: sa faca sex cu alticeva...sa nu se implice sentimental...acum scuze, va rog, dar credeam ca numai coardele fac asa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Ramona,eu cred ca a fost doar o gluma...
Al meu ca bradu mi-a propus si mie o data un trio....Am ras amandoi,dar printre hohote de ras i-am spus si ceva suierat,de genul: "ai grija!"....I-a cam inghetat rasul pe buze,dar am luat totul ca o gluma...

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bonita spune:

Mai,chiar daca a zis in gluma nu mi se pare deloc normal.Fiecare are fel de fel de fantezii,dar nici asa!
Si de ce va ajunge s/o faca cu alta?Nu stiu cum as reactiona in locul ei,dar daca al meu sot vrea s/o faca cu alta,sa/mi spuna, si pot fi eu alta da cate ori isi doreste,asa cum isi doreste.BRRRR....
Nicky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zepellina spune:

Si eu cred ca a fost o gluma , o fantezie pe care poate nici el nu ar pune-o in aplicare, dar depinde de cuplu, de simtul umorului fiecaruia, pt ca unii isi permit mai mult.Si noi am glumit pe astfel de teme dar...atat.

zepellina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Eu cred ca a glumit...Sincer!!!

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

Ce parere sa am? Isi incearca si el norocul, daca tine cu atat mai bine, daca nu, zice ca a fost o gluma si scapa sau daca s-a plictisit de aceeasi femeie, isi incearca si el farmecul pe altele ca poate data viitoare iese.

De ce n-a spus-o mai devreme, sa stie si fata la ce se poate astepta!

"Wisdom doesn't automatically come with old age. Nothing does - except wrinkles. It's true, some wines improve with age. But only if the grapes were good in the first place."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

O gluma....dar sa-i vada si reactia. Cine stie, poate intr-o zi ...

Antonela &Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Ce vorbiti, mai, voi aici??
Adica bate saua ca sa priceapa iapa! HA!
Nu-l cunosc pe cel in discutie, dar pun pariu ca 99% cand spun asa ceva, spera sa se prinda! Nici unul nu glumeste!

Oana_S - scuza-ma, da' nu esti open minded deloc daca nici "chiar asa ceva"!

Intrebare: da' ce numiti voi fantezii?

Sa nu imi spuneti sexu oral, ca ala nu e fantezie!

Si acuma parerea mea: daca ai bazdaci si fantezii, fa-le nene la tinerete, nu te apuca cand stai cu fata 4 ani in casa, sau mai rau, cand mai ai si un copil!
Ramo, nu stiu cati ani are sora ta, da' pretenu' ei sigur n-a trecut prin prea multe! Ca daca era baiat destept ***tea tot ce prindea pan' sa o cunoasca pe ea - sa ma scuzati de exprimare, da' asa e!

Si ca sa raspund la intrebare: sunt convinsa ca baiatu' vorbea cat se poate de serios, a testat terenul.

Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mea
Eliza de 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_s spune:

quote:

Oana_S - scuza-ma, da' nu esti open minded deloc daca nici "chiar asa ceva"!

Am zis "destul de open-minded" si "EU nu m-as baga"...restul faca ce vor....in rest, de acord cu tine.

Oana si Mara 11.08.2004

Mergi la inceput