Bebelusi de sept-oct 2004 (75)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nature spune:

Roandre, ce frumos a fost la petrecere, cu atatia bebei in jur!

Georgiana, ce a crescut Ioana! Si Dami are niste ochi... PS: am inceput dieta de 18 zile pe care mi-ai trimis-o.Azi intru in a doua saptamana.Sa vedem ce sunt in stare sa fac!

Pufy, nu te stresa cu Alesio si cu linsul papucilor! ilinca nu intelege de ce trebuie sa stea cu pantofiorii in picioare, cand de fapt ei sunt asa de gustosi....Parintii astia ai ei sunt cam fraieri ca nu mananca si ei pantofi.....

Fetelor, in continuare caut bona.Pls help! Apropos: in WE m-a sunat vechea bona sa-si ceara scuze si sa se intoarca la noi.I-am dat insa papucii rapid.Cu nebunii nu e bine sa te incurci.

Patrice si Ilinca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nature474/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionika spune:

Herra, adresa corecta este www.babycarero.netfirms.com.
Chiar voiam sa-ti spun sa nu te stresezi prea tare in ceea ce priveste kk lui Vlad. Andrei a facut exact la fel, facea kk moale de 4-5 ori pe zi, i-am facut chimism de scaun si i-a iesit amidon. Nu stiu daca a fost coincidenta sau nu dar dupa 1,5 luni de regim i-au iesit dintii. Sper si la tine sa fie asta.
Felicitari pt Vlad, am vazut ca e pe locul 1 la Tiffany! Am votat si noi!
Mihaela (Roandre)-de ce ai taiat motul inainte de ziua de nastere? E vreo superstitie? Trebuie sa stabilim data taierii motului si nu stiu cum sa fac.

Ioana&Andrei (14.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreema24 spune:

La multi ani Marc !!!
Sa ai parte de tot ce e mai bun in viata si de multe jucarii.

La multi ani !!! Nathalie

Nicoleta

Andrei

Tudor

La multi ani !!!
Bozzo

Muttzi

Danyce – spre ca esti mai bine acum. Numai asta ne mai trebuie, bine ca nu am scari in casa:)).

E cocheta de pe acum, ce sa faca cu pantaloni??
Doamne cat ma bucur ca nu merge Lori in 4 labute. Ca altfel vai de mine.Asa in picioare cand merge stam pe langa ea si nu o lasam sa faca prostii.

Aissa – felicitari pt olita !
Si Lori s-a mai inecat, dar odata si odata tot trebuie sa invete, asa ca…………..dam fructe si stam langa ea sa fim siguri ca nu se ineaca.
Pofta mare Alexandrei si lasa ca isi revine ea cu mancatul.
Si noi ne schimbam carutul , dar eu vreau cu 3 roti , oricum cu cat sunt rotile mai mari cu atat merge mai bine (parerea mea) si sunt si cu 4 roti asa mari.

Mada – hai ca e tare cu muscatul degetelor de la picioare. Lori nu musca dar ii place sa se joace cu degetele de la picioare, de fapt cu unghiile pt ca sunt colorate, am zis ca renunt la oja la picioare.

Cafea???? Eu daca ii mai dau si un strop de cafea cred ca nu mai doarme 2 zile la cat e de energica,mai ales ca ziua dormim aproape fortat.

Roandre – superbe pozele si tortul a fost super.Se vede ce bine s-au simtit bebei.
Bine ca e fata precauta , a mea pleaca singura cand nu esti atenta la ea de iti sta inima in loc cand te trezesti cu ea in alta camera cand stii ca ai lasat-o pe jos sa stea linistita. Si a invatat sa se dea si jos din pat , asa ca „la revedere” liniste.

Elyanne – ce serioasa e pe olita.
Si ce poze frumoasa, ti se pare tie ca e terorista, dar ocupata sigur este.

Alinah – frumos tortul si ce incantat e de casuta lui cea noua.

Mina – felicitari micului umblator. Super tare faza cu ramasu atarnat.

Herra – e babycare punct ro

Pufy – hai ca asta e tare, sa scoata limba afara cu degetele.

Giorgiana – superbe pozele si frumoasa casa.

Anielas – frumoase si pozele Inei.Ce distractie pe ea in parc.

Eu ieri am tuns fata bros,pt ca o gadila parul la ureche.Daca pana acum zicea lumea ca e baietel cand o vedea tunsa asa scurt, acum sigur nu mai zice nimeni ca e fata, dar mie imi place cum ii sta.
Alte noutati nu avem dar nazbatii facem in continuare la greu.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei www.babysfirstsite.com/LoreemaMariaVlad" target="_blank"> Site Loreema
Ramona & Loreema (6 sept 2004)
Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Noi o sa facem toata petrecerea cu o zi inainte cu toate ca mi-ar fi placut sa o facem chiar de ziua ei, dar nu avem cum. O sa o facem pe 24 sambata la parinti in Galati iar duminica de ziua bebelinei o sa fim in drum spre casa, dar o sa o sarbatorim intre noi si acasa cand ajungem.
Oricum e clar ca toti fac asta dupa cum este obiceiul in zona respectiva. De ex. la noi se ia din mot si la fetite si la baieteii iar dupa ce li se ia din mot li se rupe turta la ambii. Asa ca noi o sa le facem pe amandoua .

Elena & Alexandra (25.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Herra, adresa corecta e cea data de ionika. Aia cu punct ro s-a desfiintat. Am gasit unele interesante pe acolo dar nu prea le stiu in realitate si la subiectul deschis de mine au aparut 2 fete care nu sunt multumite de firma asta. Dar stiti cum e, mai e si chestie de noroc.
Pufy, eu nu ma pot baza pe zapada ca la noi si daca ninge a 2-a zi e noroi. Iar de mers am zis, a mea o sa plece si ea pana in iarna dar nu va merge asa de bine incat sa zic ca nu o mai pun in carut. Iar asta sport nu mi s epare ok pentru iarna, desi inca mai rumeg ideea.

Noi, pe langa refuzul linguritei (am tras azi juma de ora la piersica prin biberon...), cand am venit de afara am pus-o in patut sa doarma si s-a ridicat cum face de obicei si la un moment dat nu stiu cum a cazut de a inceput sa urle. Am luat-o in brate sa o calmez, radea deja si cand ma uit la ea.....era plina de sange la gura. Am inebunit, am inceput sa plang, m-am dus la baie, am spalat-o si am luat-o la puricat. Nu am gasit nimic in gurita, cred ca in cadere ori si-a muscat buza de jos (unde parca se vede un punctulet), ori ca a venit cu ea de marginea patului si si-a spart-o. Nu stiu, dar tare m-am speriat.....

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

quote:
Originally posted by aissa
Noi, pe langa refuzul linguritei (am tras azi juma de ora la piersica prin biberon...), cand am venit de afara am pus-o in patut sa doarma si s-a ridicat cum face de obicei si la un moment dat nu stiu cum a cazut de a inceput sa urle. Am luat-o in brate sa o calmez, radea deja si cand ma uit la ea.....era plina de sange la gura. Am inebunit, am inceput sa plang, m-am dus la baie, am spalat-o si am luat-o la puricat. Nu am gasit nimic in gurita, cred ca in cadere ori si-a muscat buza de jos (unde parca se vede un punctulet), ori ca a venit cu ea de marginea patului si si-a spart-o. Nu stiu, dar tare m-am speriat.....

Doamne, ce sperietura trebuie sa fi tras!
si eu trebuie sa fiu foarte atenta cu trotuarele astea, pentru ca mai nou sta cu gura pe masuta aia de la carut, roade la ea...si la orice zdruncinatura se poate lovi la gingii...
cred ca se apropie vremuri grele (de eruptii dentare)!

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Cand se rupe turta sau se taie motul... am gasit un articol in Jurnalul National... ei zic ca in ziua cand implineste bb un an.

Ideea e ca fiecare face cum crede sau cum e obiceiul in zona respectiva... Sau nu face chestia asta... pt.ca sunt zone unde nu se face...

La fete am citit ca se rupe turta:
- inainte de un an
- cand implineste un an
- dupa un an.
Concluzia... cand vrei tu rupi turta...

La baieti stiam ca se taie motul dupa un an, dar pana la 3 ani...

Subiecte pe forum despre...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48864" target="_blank">Rupem turta
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42215" target="_blank">Taiem motul

Noi ne-am hotarat sa-i rupe turta chiar de ziua ei, pt. ca e duminica, deci la marele fix...
Cred ca daca ziua ei era in timpul sapt. faceam chestia asta ori inainte, ori dupa, in functie de cat de aproape era de we. Ca doar nu chemam nasii in timpul sapt., mai ales ca n-au timp...

Aissa pupa fata sa treaca... of... numai protii fac...
Ca sa te simti mai bine, ca nu esti singura care a patit-o (cu toate ca nu prea cred ca mai conteaza) si a mea a cazut intr-o seara cu fata in jos, pe mocheta si si-a spart buza sus, pe interior cu dintii... I-a curs sange si avea juma de buaza umflata... Dar i-a trecut pana dimineata.
Cred ca mai rau ne speriem noi, decata piticii...
Mai nou am observat ca atunci cand se mai loveste daca nu zic nimic sau rad la ea nu mai plange, daca ma sperii si ma duc repede sa vad ce are o apuca urlatul... Cred ca inca nu isi dau seama daca e de bine sau de rau decat dupa felul in care reactionam noi...
Bine, daca se loveste rau, normal ca plange, ca o doare...

Eliana si Elena – 23 octombrie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Georgiana, frumoase pozele si casa arata super...de abia astept sa ma "stabilesc" si eu undeva si sa-mi fac casa asa cum doresc eu. Momentan sunt la faza de "batut la cap un tatic incapatanat".

Anielas, frumoase poze cu inutza...si mi-a placut si de mandra mea in pozele de la tine (hihihi).
Eu ridic 2 maini sus pt stabilirea unei intalniri in parc. Cica ridica si Alexia inca 2 maini in sus...deci sunt 4 manute sus pt intalnire...sa vedem cine se mai alatura grupului!

Ellen chiar ieri ma gandeam la tine si la Alexandra dar stiam ca esti in concediu si nu ai cum sa postezi aici. Ma bucur sa aud ca bebelina e ok...chiar si cu semne de buna purtare. Eu la fel aveam pretentii ca Alexia sa nu aiba semne pe fata la ziua ei, i-am taiat si unghiile...si degeaba. Avea zgarieturi pe fata la greu...las sa se vada si ea peste ani cat de cuminte a fost la 1 an!

Am vazut-o si pe Meme dintoasa care o ajuta pe mami la treaba...s-o mai aud eu pe Eliana ca nu-si mai vede capul de treaba ca n-o mai cred (avem dovada clara ca meme stie sa lucreze la calculator).

Pufymic ce dulce trebuie sa fie Alesio vorbind stalcit...mie imi plac la nebunie copii mici care vorbesc stalcit. Si cu limba...Alexia cand nu mai vrea sa manance ceva, isi scoate limba afara si incepe cu mana sa o stearga...ca cine stie ce i-am pus pe ea.
Iar cu bagatul jucariilor pe sub pat, frigider, canapea...daca ati sti de cate ori m-am lungit pe jos dupa ele sa le scot si Alexia in secunda urmatoare le baga la loc....asa ca acum le scot doar cand nu e in preajma ca altfel "muncesc" in zadar.

Mirela, concediu placut la mare si sa te odihnesti (hehehe, sunt curioasa daca acum 1-2 ani cand plecai in concediu te gandeai ca vrei sa dormi cat mai mult...hihihi).

Nature, nu te pot ajuta cu bona...dar bine ca nu ai mai primit-o inapoi pe vechea bona...clar nu avea toate mintile cu ea!

Loreema, sunt curioasa s-o vad pe Lori tunsa...poate ne pui si noua niste poze. Si spuneam ca Alexia nu pleaca singura?....ha, ca acum o apuca curajul exact cand nu se uita nimeni la ea. Am inima cat un purice sa nu cada pe gresie caci aia o atrage cel mai mult...parca are magnet!

Ionika, din cat m-am interesat eu turta la fetite se rupe pana implineste un an fetita iar la baieti se taie motul dupa ce implinesc 1 an sau la 3 ani.
Eu as fi rupt turta in ziua cand facea 1 an daca pica sambata sau duminica...dar vinerea nu aveau cum sa vina nasii....plus ca vroiam si petrecere cu copii si sigur nu se putea si cu oameni mari si cu pitici in acelasi timp (ma refer la alte rude de ale noastre, nu la mamicile piticilor).

Aissa, offff...probabil si-a ciupit putin buza. O sa treaca si asta! Vezi ce bine era cand copila statea cuminte in patut, nu se ridica, nu facea asa multe nebunele.

va pup!

Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 1 AN
Evenimentele din viata mea

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

La multi ani, Marc!

Geo am vazut pozele. Parca lui Dami i s-a mai deschis parul sau mi se pare mie?
Super casa aveti, a meritat sa stati atat pana ati aranjat-o?
Iti mai aduci aminte cum eram amandoua "cu burta la gura" si ne enervam cu mesterii si alte asemenea?

Mihaela am vazut pozele de la aniversare. Draguti foc toti copilasii in frunte cu sarbatorita!

elyanne si eu am o mare dilema cu ruptul turtei - la noi pica ziua ei luni si eu stiu ca nu-i bine sa rupi turta dupa 1 an, dar nici sa aniversezi ziua de nastere inainte. Si parca n-as chema musafirii luni ...

Raluca si bebelina IOANA - ALEXANDRA 10 oct.

poze noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Aissa- inteleg perfect prin ce aitrecut..saptamana trecuta..chiar de ziua Inei..cand plecam sa o sarbatorim... a cazut de pe olitza si avea suzi in guritza si la fel s-a lovit laguritza..eu cred ca si-a rupt pielitza aia de la buzitza de sus..ca i-a curs destul de mult sange...am reusit sa o linistesc, a dormit..iar cand s-a trezit s-a ridicat in patut si cum nu statea o clipa s-a lovit iar de marginea patutzului cred ca in acelasi loc..ca iar s-a umplut guritza de sange..infernal...
In concluzie tb sa ne asteptam de la multe prostioare din partea lor..si sa avem mare gija de ei...

Acum sa va povestesc si o fapta frumoasa...aseara Ina a papat popcorn singurica ff frumos..iar cand s-a plictisit sa pape ea a inceput sa-mi de-a mie sa pap...lua cate o floricica si mi-o baga in guritza...a fost asa dulce..imi venea sa o pap eu pe ea cu totul...

Gata..ca v-am plictisit...pupici

Ania & bebitza Ina (23 oct 2004)
Inutza pana la 10 luni

Poze noi

Mergi la inceput