Bebelusi de sept-oct 2004 (75)
Raspunsuri - Pagina 12
roandre spune:
Blue77, Asteptam pozele pana maine....suntem tare curioase sa-l vedem pe Marc cu tortuletul lui!
Anamari, multumim pt urari si sunt binevenite oricand. Pupici multi lui Alex, Lia si bb3!
Aissa, mi-ai dat de gandit cu carutul nr 3. Mie nici prin cap nu-mi trecea ca o sa mai am nevoie de inca unul. Iarna trecuta ieseam cu marsupiul afara cand era multa zapada iar in rest cu magaoaia aia de carut de ma rupea de spate. Asta sport e super carut si tare multumita sunt de el. Eu ma gandesc ca la iarna o sa mearga bine in picioare si probabil il voi folosi tot pe asta sport ca nu cred sa pot cara si copil si carut in brate un etaj.
Daca o sa fie neaparata nevoie poate ma gandesc atunci sa-i iau ceva...Mi-ai dat tema de gandire!
Astazi noi am fost in herastrau si ne-am intalnit cu Anielas cu Inutza...merge foarte bine in picioare Inutza, nu-mi venea sa cred. E fetita mare!
Va pup!
Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia,
de 1 AN
Evenimentele din viata mea
Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.
georgiana.david spune:
Am pus cateva poze faine facute chiar azi in albumul "Poze noi". Ce ziceti de noi?
Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)
http://community.webshots.com/user/giorgios72
anielas spune:
Neatza fetele!
La multi ani cu intarziere MARC!!! sa cresti mare si voinic si sa asculti de parinti.
Am vazut pozele noi cu Armin...ce baietel mare si frumos...si ce tortulet bun a avut el...yamiii
I-am vazut si pe Dami si Ioana..niste ingerasi..si casa lor tareee frumoasa
Daaa..aseara ne-am intalnit cu Alexia si Mihaela prin Herastrau..e o dulceatza Alexia..mai tarzior am sa pun cateva poze ..dar sa adoarma sufletzelul meu iubit...
chiar ma gandeam..poate punem de o intalnire in Herastrau intr-un WE..ce ziceti?
Pupici
Ania & bebitza Ina (23 oct 2004)
Inutza televizomana 
elyanne spune:
Georgiana am vazut pozele
Uite ca sta Dami in picioare... si iti facea griji acu' ceva timp ca nu vrea sa stea in fund... Acum recupereaza...
A... si imi pace f. mult cum e bucataria...
Eu nu mai iau nici un carut pt. la iarna. Il am pe asta sport, iar cand va ninge cred ca o sa mearga bine... si n-o sa mai fie nevoie de carut. Nici ala care il aveam inainte nu prea puteam sa-l misc prin zapada si era mult mai zdravan ca asta sport... Si prea mult nu ne plimbam nici anul trecut cand ningea si o tineam in marsupiu...
Am pus cateva poze de aseara cu Meme dintoasa si butonand de zor la comp.
anielas spune:
Gata..am mai pus cateva POZE NOI din parc...
Ania & bebitza Ina (23 oct 2004)
Inutza pana la 10 luni
Poze noi
herra spune:
quote:
Originally posted by ionika
Aissa, incearca sa intri pe babycarero poate gasesti ceva. Eu am carut de la ei si sunt f multumita.
Ioana&Andrei (14.09.2004)
nu gasesc site-ul asta, "babycarero"...care e denumirea completa? punct ro, punct com...

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!
Cristina &
Vlad
(23 septembrie 2004)
ellen spune:
La Multi Ani! Marc. Sa cresti mare, frumos si sanatos.
Am vazut pozele de la petrecerea Alexiei. Superbe. Mai am de vazut o gramada de poze noi, sper sa recuperez repede ![]()
Ne-am intors si noi din concediu. Rubeola bebelinei s-a terminat.
Acum e bine numai ca a inceput cu semnele de buna purtare. A cazut (habar n-am cum) si s-a ros pe mocheta in asa fel incat acum are la coltul unui ochi un mare zbengi, de zici ca-i machiata.
Sper sa ii treaca repede si sa nu mai apara altele pana la prima aniversare.
Elena &
Alexandra (25.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei
frosa spune:
in primul rind MA SCUZATI DE INTIRZIERE
LA MULTI ANI ALEXIA sa fii norocoasa, sanatoasa si ascultatoare .. atit cit se poate ![]()
LA MULTI ANI MARC sa cresti mare sa fii norocsi sanatos
sunt un pic aglomerata dar revin
pufymic spune:
Buna mamici si pitici!
Ellen ma bucur ca s-a facut bine Alexandra mica
...las' ca-i trec semnele de buna-purtare....si isi face altele
!
Am vazut o gramada de poze noi: ale lui Geo cu cei 2 fratiori(superba casa Geo!), ale Anielei cu frumoasa Inutza si ale Elianei cu Meme dintzoasa
care e o scumpa!
Vad ca vorbit de carut pentru la iarna...eu nu ma gandesc sa-i iau altul, ca deja merge bine singurel, iar la iarna daca o fi zapada mergem cu saniuta
!
Bazucu meu e un prapadit! Am fost acum dimineata la plimbare si am trecut pe la biserica de langa noi ca era slujba(ca e sarbatoare) ....a stat bazucu cumintel cat a stat, apoi s-a tot foit pana l-am pus pe jos.Ce credeti ca a facut?S-a apucat sa alerge in 4 labe prin biserica
! Am iesit rapid afara
....
In rest tot tampenii face....linge papucii pe talpa(pe care-i prinde ca ii tot ascund de el), toate jucariile care incap le baga sub pat si apoi se lasa in genunchi si pe burtica si se uita dupa ele, si cand vede ca nu le poate scoate imi arata cu degetul unde sunt....sa i le scot eu....apoi le baga iarasi
!
A invatat sa spuna alo si bravo(zice ao si babo)
.Mor de dragul lui cand il aud ....
Si de ieri si-a descoperit limba...in sensul ca acum se chinuie sa o scoata cu degetele din gura
!
Pupici!
Ioana
&
Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004)
cu bazucu'
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
CRISMIR spune:
LA MULTI ANI ALEXIA!sa cresti mare ,sanatoasa si sa-i bucuri pe parinti

...felicitari MIHAELA pt primul anisor al puiutei!
!
LA MULTI ANI MARC!

...felicitari BLUE77 pt anisorul baietelului drag si frumusel,
!....asteptam poze!
Fetelor imi cer scuze ca am intarziat cu urarile,saptamana asta a fost tare agitata...miercuri plec in vacanta,la mare in Grecia,fara gandacel
,acum parca regret dar asta este,sper sa rezis 9 zile si sa ma odihnesc,sa doooooooorm
.
la toata lumea si numai bine!
Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001