Miresele anului 2006 (17)
Raspunsuri - Pagina 21
Giova spune:
Krelia combinatia capuccino si prune iti da stari de mers la , eu cred ca ai mai si altceva pe langa.
Pai ce, numai noi sa avem lenjerie sexoasa si de firma in noaptea nuntii? Sotul nu? I-as lua eu tanga, dar nu-i poate vedea, asa ca ceva frumu de firma.
Si la datul jos inainte de nunta, ma mai gandesc. Nu stiu, daca-mi va arde de asa ceva, la emotiile pe care le voi avea.
dar dupa.... sigur, sau cel putin asa sper, ca de nu.... mi-a zis ca divorteaza
poze
gio si bb Marco 20+
ooana spune:
quote:
Originally posted by krelia
oana...pai, pana la kiloti...ma "lovesc" de toati halea....asa ca, iti dai seama ca TOT!!! (oricum, parc-am avut o premonitie aseara...ca de azi, vreo 4 zile nu mai pupa saracu'
Krelia...viitoare printzesitaUn cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"
Din spirit de solidaritate si respect ma aflu in aceeasi "situatie de criza" pentru urmatoarele 4-5 zile.....
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
krelia spune:
ralucutza, de hobicei....daca trec mai mult de 12 ore de cand trebuia sa iei pastilu', se specifica in prospect hurmatoarili:
dumneaei nu mai este protejata di saltaretzi, si ca atare in urmatoarili paishpe zile trebe folosita, pe langa pastil, o masura alternativa (de regula, caciulitza) , sau cel putin pana la urmatoarea venire a musafirilor
Acum povestea cu premergatoarea...daca tu ai facut binghi-binghi marti 23 aug si ai uitat sa-ti iei pastilu' de duminica 28 aug, si ai luat-o luni...n-ai nici o treaba, pilula pe care o iei seara te protejeaza pe parcursul zilei urmatoare, nu pentru a 14a zi de dupa...florii
daca ai sarit parleazu' luni si ai uitat sa-ti iei duminica pastilu', e musai s-o iei luni, imediat ce-ti aduci aminte si de preferat sa nu fi trecut cele 12 ore de cand trebuia s-o iei...daca insa au trecut...eh, atunci, intr-adevar egzixta "riscul" sa ramai....
te-ai jucat cu virgula-n tzarana, printzeso si ai uitat sa mai pui si punctu'??...nebunatico!
Gio, stai sa vezi ce toropeala va fi dupa petrecere..asa zicia cum, dar pun pariu ca veti cadea franti...eu nici nu ma gandesc la noaptea nuntii, imedait cum ajungem acasa....avem timp berechet...dupa!
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
ralu_trancu spune:
io sarii parleazu sambata'n zori si uitai sa iau pastilu duminica seara.
asa mi se parea si mie corect, dar v-am spus am citit un prospect de la noul anti bb de la Schering
poze
Iubirea este singurul lucru care poate fi impartit la infinit fara sa se micsoreze
krelia spune:
pai, teoretic n-ar avea nici o legatura...daca ti-ai lut-o pe cea de sambata, iar luni, cand trebuie de fapt sa fii protejata cu pastila de duminica, ai fost cuminte...
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
ralu_trancu spune:
ce noaptea nuntii...
plecam de la salon la 6 dimineata si la 12 vine lumea la ciorba de potroace!
cand ne odihnim?
si in ce stress mai ... prestam? Lasa ca avem timp dupa. Noi in saptaman de miere plecam mai .... incolo, poate prin august
poze
Iubirea este singurul lucru care poate fi impartit la infinit fara sa se micsoreze
ralu_trancu spune:
Noi avem perioade lungi de cumintenie, din cauza extenuarii si a stressului.
poze
ooana spune:
quote:
Originally posted by ralu_trancu
Noi avem perioade lungi de cumintenie, din cauza extenuarii si a stressului.
poze
Mdaaaa..... Ralu si la noi e la fel cu perioadele, nu ma pot lauda cu un ritm constant si frecvent....
....in ce priveste noaptea nuntii, toate miresicile pe care le-am cunoscut mi-au spus ca numai de asta nu-ti arde la cat de obositi vom fi.........asa ca e timp berechet dupa...
Oana & Marius
Wedding Day
ralu_trancu spune:
Nu mai e ca pe vremea lui... Pazvante.
Matusa mea a insistat sa presteze in noaptea nuntii, ca sa iasa unchimiu cu camasa patata de sange... ca asa e obiceiul. Si unchi-miu era baut, obosit si n-avea chef, dar..ce sa faca . Sa nu cada rusinea asupra matusi-mii.
Si i-a luat 3 ani de zile sa ajunga sa se simta bine, pentru ca atunci a facut o "frica cronica" de momentul cu pricina.
poze
ioana07 spune:
quote:
Originally posted by ooana
....in ce priveste noaptea nuntii, toate miresicile pe care le-am cunoscut mi-au spus ca numai de asta nu-ti arde la cat de obositi vom fi.........asa ca e timp berechet dupa...[/font=Comic Sans MS][/navy]
Eee...uite ca noua ne-a ars si de noaptea nuntii......care a fost mai mult dimineata nuntii......
Nunta mea de vis
Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.