Miresele anului 2006 (17)
MIRESICI 2006
Miresici de mai
06.05. kateryna, Bucuresti (15.10.2005 - civila)
27.05. BlueEyes, Complex Severus, Zalau
Miresici de iunie
03.06. alinush2005, Bucuresti
03.06. nicolici26, Bucuresti
03.06. Puricoasa, Iasi
03.06. ralnied1, Iasi
03.06. Raza de soare, Bucuresti
17.06. piggy, Restaurant Casa Bucur, Bucuresti
24.06. pisoi_turbat, Bucuresti
??.06. adriana15
Miresici de iulie
01.07 ooana, Restaurant Europa, Tg Mures
01.07. ralu_trancu, Restaurant Intim, Calarasi
08.07. anamariame, Botosani
22.07. tigrutz, Restaurant Casa Ardeleneasca, biserica Gradina Icoanei, Bucuresti
Miresici de august
19/26.08. Andita, Bucuresti
19.08. cris-papureanu, Restaurant Dorna, Mamaia
19.08. Giova, Hotel Cetate, Alba Iulia
26.08. Ioana-Cristina, Restaurant Magura, Tirgu Ocna, Bacau
26.08. krelia, Restaurant Calipso, Bucuresti
26.08. magdala, Constanta
Miresici de septembrie
09.09. enderbaby, Restaurant Recital, Iasi
Miresici indecise...inca
??.06./??.07. lgireada, Iasi
??.07./??.08. dyadya, Bucuresti
??.??. madutza_1978, Bucuresti
??.??. mexxa, Iasi
daii - te asteptam sa revii
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55700" target="_blank">(16) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55517" target="_blank">(15) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55309" target="_blank">(14) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54792" target="_blank">(13) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54341" target="_blank">(12) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53918" target="_blank">(11) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52936&whichpage=1" target="_blank">(10) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52008" target="_blank">(9) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50963&whichpage=1" target="_blank">(8) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50273&whichpage=1" target="_blank">(7) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49626" target="_blank">(6) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48484&whichpage=1" target="_blank">(5) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46834&whichpage=1" target="_blank">(4) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45863&whichpage=1" target="_blank">(3) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44203&whichpage=1" target="_blank">(2) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34160" target="_blank">(1)
Postul Pastelui 2006: 14 martie - 22 aprilie
Pastele 2006: 23 aprilie
Saptamana Luminata: 23-30 aprilie
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
Raspunsuri
ralnied1 spune:
Vezi, eu m-am conformat!!! Si nu ti-am mai zis sa trecem la capitol nou!
Ai vazut ce lunga e acum listuta noastra???
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
krelia spune:
Fetele, va pup pe toate si va multumesc ca v-ati gandit la mine...ca v-a fost dor de mine (stiu io)...aaahh, normal ca si mie mi-a fost!!!! Da', acu', fie vorba intre noi...asa frumos fu la mare...mai vleaaaau (eh, da' la anu' in luna di "mere", o sa merem pe alte meleaguri, nuuuuu?
Iat pe tine, burticoaso, ti pup di o mie di ori sha itzi multumiesc pientru ca si fiindca mi-ai tinut locul cald shi bine shiiii....la locul lui!
Asa, si cum spuneam, miresici noi, ceva???
Ia, pun poze si intre timp pove'...da', nici nu stiu de un' sa-ncep...hm...
26 august 2006
ralnied1 spune:
Krelia, hai ca-ti zic eu ceva... Mexxa are sambata cununia civila, in Iasi... adica pe 27, parca, nu? Nunta la anul...
E si maine o zi!
krelia spune:
quote:
Originally posted by ralnied1
Krelia, hai ca-ti zic eu ceva... Mexxa are sambata cununia civila, in Iasi... adica pe 27, parca, nu? Nunta la anul...
E si maine o zi!
Mexxa e trecuta pe listuta, dar la momentul acela nu avea o data fixa pentru anul viitor, daca s-a hotarat intre timp...
26 august 2006
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by kreliaquote:
Originally posted by ralnied1
E si maine o zi!
Mexxa e trecuta pe listuta, dar la momentul acela nu avea o data fixa pentru anul viitor, daca s-a hotarat intre timp...
Nu s-a decis... Acum e si suparata, saracuta, ca a pierdut bebe-ul... si nu mai are chef de nimic...
E si maine o zi!
ooana spune:
Gio, super pozele dar......cea mai furmoasa e aia "fericitii posesori ai unui grasun!!!"......sunteti frumosi amandoi!
Krelia........ce sa mai zic....stii ce mi-ai promis???....acu astept....foto cu palarie !
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
Giova spune:
Bine ai re...re..revenit pe Krelia!!!
Ne-a fost dor de tine!!
Subiectul asta nu e la fel fara tine. Ai lipsit o sapt. si uite ce s-a intamplat? Scandal cat casa.
Raza pe unde esti mama? Sper ca nu te-ai suparat?
Fetele si-au spus parerea lor.
mersi mult Oana.
poze
gio si bb 20+
krelia spune:
oana, sa stii...special pt tine am facut o poza cu palaria exact ce am ajuns acasa, in timp ce despachetam ...asa ca o vei vedea
Si de fapt...ia, adunati-va toate aici
26 august 2006
ooana spune:
Krelia, fata sa lamurim "neste" lucruri, avand in vedere pozele:
1. daca te mai aud vreodata pomenind de onorabila ta varsta, iau primu tren si ma opresc direct la poarta ta.....pai se poate sa te plangi ca tu esti cea mai.....ca nici nu pot pronunta cuvantul, cand tu arati de parca tocmai ti-ai dat acu Bacu si ai fugit de acasa cu iuby la Costinesti!
2. palaria e......betonnnnnnnnnnn.....mai bine nu o vedeam, pur si simplu m-am imbolnavit! Vrea si fata ca pe aici nu este!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
BlueEyes spune:
krelia bine ai revenit Nu ma mai satur de uitat la pozele tale...tare dragutza-i fata Imi plac tare mult shi rochitzele din album...
Nunta noastra
Logo
Poze
Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...