copii capricorn (3)
Raspunsuri - Pagina 5
april spune:
sa vezi faza la a mea:
era duminica si se opreste in fata unui magazin si ii zic, hai ca-i inchis azi iar ea se da mare si citeste pe litere D E S C H I S. Inchis mami

Era sa lesin. Pai cum asa?
Da n-ai zis tu ca-i duminica?
helbi spune:
quote:
Originally posted by april
sa vezi faza la a mea:
era duminica si se opreste in fata unui magazin si ii zic, hai ca-i inchis azi iar ea se da mare si citeste pe litere D E S C H I S. Inchis mami
Era sa lesin. Pai cum asa?
Da n-ai zis tu ca-i duminica?
Bobita spune:
quote:
Originally posted by adana
Buna dimineatza
Ne primiti si pe noi in listutza,ca si noi sintem nascuti pe 3 ianuarie 2005,inca nu stiu daca sintem incapatinatzi,dar sintem frumosi si cuminti,si cam puturoshi,ca nu vrem sa zicem nici mama,nici tata nici altceva si nici sa mergem de-a bushilea,vrem direct in picioare
Mamica de Sebastian
Sebastian
Cuscro ai venit si tu la subiect?
Sa sti ca sunt cu ochii pe tine ca pe butelie sa nu petzesti alta nora pentru ginerele meu.
april spune:
Pai mai, voi deja va alegeti ginerele????
si eu caut unul![]()
am mandrete de fata![]()

astept oferte![]()

Andrada
Anina_n spune:
Buna, mamici de capricornuti ! 
Noutatile despre Cristina le aflati pe subiectul despre diabetul zaharat de la semnatura mea.
De litere, si ea se arata interesata sa scrie si reuseste NINA si TATI. Ii place sa coloreze foarte mult, reuseste sa nu mai iasa din conturul desenelor, chiar deseneaza, case, oameni, soare si nori. Si ii mai place la nebunie sa picteze, sa amestece culorile.
Si bine-nteles, de cand cu spitalul, le face injectii papusilor si le pune perfuzii. Dar nu vrea sa se faca doctorita. ![]()
Sanatate si numai bine, tuturor ! 
Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58864" target="_blank">Diabetul zaharat la copii, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59034" target="_blank">Copilasi din 2002, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56032" target="_blank">Copii capricorn
Anina_n spune:
Doamne, daca joi eram bine, chiar bucuroasa ca micutei mele ii merge bine, vineri...am tras o sperietura groaznica, care ne-a tras inapoi cu moralul. Cristina nu dadea semne ca s-ar simti rau la trezire, ca in scurt timp, dupa injectarea insulinei, sa-mi spuna ca mana stanga este grea. Isi prindea mana stanga cu cea dreapta si spunea ca este grea. Am crezut ca se joaca, caci mai facea asa cu una din verisoarele ei. Apoi a cerut sa faca pp si doar atunci mi-am dat seama ca nu putea sa-si miste partea stanga a corpului, nu avea control asupra mainii si piciorului, defel. Iar capusorul il tinea aplecat spre stanga. Pana atunci, ea stand sprijinita pe perne.
Am crezut ca paralizeaza, nu altceva. Era perfect constienta, suparata ca mana nu o asculta. Imediat am chemat salvarea si am plecat la spital. Acolo, avea glicemia 66mg/dl, ca in fiecare dimineata si reusea sa se tina pe ambele picioare. Nu apucasem sa-i dau sa manance decat vreo 12 HC. Imediat i-au pus o perfuzie cu glucoza, moment in care a inceput sa-si revina, adica sa miste manuta si piciorul. Dar avea greata si somnolenta. Se pare ca a facut o hipoglicemie manifestata prin hipotonie cu scaderea fortei musculare in hemicorpul stang. Dupa 3 zile de spitalizare, am revenit acasa cu doza de insulina aproape injumatatita(3u Humulin N dimineata si 3u Humulin N seara) si cu gustarea de la ora 22 scoasa si adaugata la ora 11, deoarece seara are glicemiile mai ridicate. Vestea buna este ca, mititica noastra a intrat in remisie.
"In tipul 1 de diabet, la 1-5 saptamani dupa descoperire poate apare o remisie (disparitie) tranzitorie (deci nu tine mult!) a diabetului. Ea poate fi totala, cu valori glicemice absolut normale fara nici un fel de tratament pentru diabet sau partiala, in care necesarul de insulina scade foarte mult, uneori el devenind aproape simbolic. Insulinoterapia este bine sa fie mentinuta insa si la un necesar infim de insulina pentru ca previne instalarea brutala a cetoacidozei la sfarsitul acestei "luni de miere" care este remisia tranzitorie. Remisia tranzitorie dureaza de obicei 1-3 maxim 6 luni. Nu se poate mari in nici un fel prin tratament medical sau nemedical (vraji, etc.) aceasta perioada. Dupa ce dispare remisia tranzitorie, necesarul de insulina creste, ajungand "la normal"." www.diabetzaharat.ro/vindecare_dz.htm" target="_blank">Sursa
Doar ca, inca nu ne putem bucura...suntem sub imperiul celor intamplate vineri.
Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58864" target="_blank">Diabetul zaharat la copii, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59034" target="_blank">Copilasi din 2002, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56032" target="_blank">Copii capricorn
madalinad spune:
sanatate multa cristinei, si multa putere parintilor... ea saracuta reactioneaza bine fiindca, spre deosebire de adulti, nu realizeaza cu exactitate ce i se intampla. noi, cei mari, avem o viziune mult mai sumbra cand e vorba de atatea constrangeri. poate va mai trageti cu totii sufletul in perioada de remisie, care sper sa fie cat mai lunga!
madalina
poze
helbi spune:
Nina, multa sanatate Cristinei!
Doamne ce süerietura v-a tras!!!! Bine ca acum e bine, ca ai fost acasa, si ca ai actionat imediat. Am citit si la subiectul special despre diabet si am vazut ca nu ai mai postat de vreo 2 zile si ma intrebam, ce-i cu voi?
Sa va de-a Dumnezeu sanatate si liniste!
april spune:
Ce mai fac caposii???
Noi cred ca ne-am pricopsit cu ceva viermisori, ca o doare burtica pe Andrada si o mananca nasucul, asa ca azi diz-de-dimineata am fost pt analize. A plans si s-a cam miscat cand i-a luat sange. Doar peste o sapt . primim raspunsul daca e sau nu giardia.
Un we placut tuturor.
Pupici tuturor capricornilor si mamicilor.