Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (102)
Raspunsuri - Pagina 12
mitzura spune:
da, am uitat sa zic si eu de tortul lui Luca, ca n-am mai vazut asa tort frumos! Cine l-a facut?
Andrea, ce sa zic, o stiu si eu pe asta cu papatul, ca tot pe acolo suntem si noi. De vreo cateva zile, nu mai mananca nimic din ce manca inainte (doar cateva lingurite si alea cu rugaminti mari), si ce mi-e ciuda e ca nici nu vrea sa ciuguleasca nimic din mancarea noastra. Practic scuipa tot ce-i dau. Si asta vine dupa o perioada in care a mancat foarte bine, ca i-am dat niste chestii de pofta de mancare. Ata ete....eu suspectez ca e de la masele, are gingiile foarte umflate, dar oricum mai e ceva pana sa ii sparga gingia. Si cred ca il doare tot ce atinge gingia. Asa ca sper ca va trece...Zic si eu, ca sa ma imbarbatez.
lasa ca ii trece si lui Philip si o sa inceapa sa pape mai bine. Ca dupa perioade de astea de post, de obicei recupereaza.
Gabi, bafta pe 1 septembrie. Sunt sigura ca o sa fie totul bine!
philip spune:
ura, ura!
am mancat mai bine azi. dimineata, o jumate de omleta cu brnaza plus cateva cereale, la pranz fasole maaari din ciorba, ca zeama nu servim si musaca, asta dupa ce ieri o refuzase cu indarjire. si la desert a mai bagat si-o juma de portocala. ptiu, sa nu-l deochi.
da, mai olivia, fetele astea chiar merita ceva absente . a, si nu primim scutiri
philip
&andreea
copilasi dragalasi
kim222 spune:
Andreeama bucur ca este mai bine la capitolul papa....
Asa este nu primim scutiri :)
Eu i-am dat ieri pudding din Tapioca (nu stiu ce-i asta ..hi,hi)..nu pot sa va descriu cum s-a manifestat.....
Luca face bye-bye (in sfirsit!)...este un dulce cum face bye si cind se termina desenele animate preferate.....
Iar pisica este sii,sii......si mai stim de avion (ca le vedem zilnic)...si ridicam mina...
philip spune:
tapioca e o cereala asiatica asemanatoare orezului (cel putin asa cred...). si eu i-am mai dat lui pupi la restaurantul chinezesc si-i place. doar ca mi se pare cam dulce.
ei, vezi ca te impacientai degeaba. pupi nici acum nu face bye...da' mai avem rabdare![]()
philip
&andreea
copilasi dragalasi
philip spune:
a, uitasem sa va spun. nici azi n-am facut nani dimineata, adica se foise vreo 20 de minute si l-am luat ca era prea tarziu, deja sosise ora de masa. acu e 12 si 10 si acusi mergem la nani, desi e taaare plictisit si cred ca ar sari tusti in pat acum.
philip
&andreea
copilasi dragalasi
mitzura spune:
Si eu i-as da pudding, dar alea din comert au euri (desi ii plac, am facut o data pentru noi si i-am dat o inghititura si ar mai fi vrut), iar asta facuta in casa nu ii place. Am incercat eu ieri sa fac in casa un pudding care sa semene cu cea din comert, dar nu am avut succes cu ea.
Olivia, ce vrei sa zici, cu "nu pot sa va spun cum s/a manifestat". adica i-a placut sau nu?
kim222 spune:
da cred ca asta este....o cereala....
azi am hotarit si eu ca la plimbarea de dimineata, sa nu-i mai dea MP pe suzi..asa ca afost in parc si a incercat sa hraneasca gistele...bucurie mare....deci am sarit si noi peste acest somn....sa vedem ce o sa fie la prinz:)
asa sint eu mai agitata...hi,hi...dar eu de la 6 luni , i-am aratat zilnic chestia aia cu bye.....asa ca era si timpul....altfel intram la idei :)
Liniste mare pe aici....
kim222 spune:
da,da..i-a placut tareeeeee.....
lasa cu E-urile... Luca maninca numai organic..asa ca merg si citeva E-uri :)
s-a culcat Pupi?
philip spune:
daaaaa, l-am culcat la 12.2o ca era frant. inca doarme - e 2 fara 10. dar uka?
philip
&andreea
copilasi dragalasi
carmenp spune:
Simona, lool, trec la actiune, poate prinde si la mine...
Kim, vrei sa zici ca ala e un pirlit de parc
??
Carmen
,Ilinca
&Ionut
tzucurei de august si tzucurica fara motz