Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (102)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Carmen , sa-ti spun ..seara cand vine sotu obosit de la serviciu tu-i spui ca tb sa mergeti la cumparaturi , in wknd il tarasti dupa tine tot la cumparaturi si prin parcuri ..si mereu ii spui ca daca aveai masina era bine si el putea sa se duca linistit la pescuit ..si cedeaza ..iti garantez !!!..ahaaa..si ii reamintesti mereu ..uite ce copii frumosi ti-am facut !!

multumim de complimente !!!!
Felicia , pupam pe Andreea !!!nu ai gasit ceai de salcam sau de menta ? cu Smecta ai incercat?
super masini Skodutele ..noi suntem o gasca mare de skodisti ...
bine mie imi placea mult citroenul c3 ..dar parca mai pot sa fac mofturi ..cica asta e mai fiabila ..

pupici

Simona si Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Simona, am vazut pozele de la party, Luca a fost un minunat cred ca s-a simtit tare bine, si dupa cum se vede, petrecerea afost si ea foarte reusita. Iar despre tine, sa stapanesti sanatoasa masina!!

Acuma hai sa-ti spun ca m-au frapat coincidentele. Si noi avem tot Skoda Octavia, masina de familie, eu am un Daihatsu, mai vechi, un fel de rabla, care merge inca (adevaru e ca eu nu conduc de foarte mult timp, asa ca pentru mine asta e numai buna, ca sa nu imi para rau daca o bag in copac). dar deja am inceput sotului, ca sa imi cumpar si eu una mai ca lumea. Si faza e ca imi place Citroen C3 de mor! acuma om vedea, cand si ce va fi.

In alta ordine de idei, pupam si noi copilasii bolnavi. Adema, Tudor n-a avut laringita pana acum, dar stiu ca nu e de glumit cu ea, asa ca eu as merge la doctor musai. Probabil ca te-ai dus pana acum. le uram sanatet si lui Pupi si Andreei. Andreiuta lui Nicole, ce mai face? Speram ca bine!

Olivia, sunteti niste frumosi, iar gradina aia zoologica e de vis. Ar trebui sa le arat pozele astora de la gradina din Sibiu, unde nu e de mers ca e deprimant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

neata
felicia, da se poate, mai als ca dr corelase si cu informatiile pe care i le dadusem eu...mucisori de 2 saptamani, inapetenta etcpare sa se imbunatateasca situatia cu antibioticul
carmen, nu-i dau B-uri pt ca aici nu se dau asa ca incerc sa-i bag pe gat iaurtul numai ca nu vrea sa-l mai pape, nici macar pe cel cu fructe
ina , multumim
simo, inca n-am vazut pozele, ma chinuie yahoo-ul
adema, pupam duuulce pe codrut cel bolnavior.

mai nou vad ca pupi are zile cand n-are chef sa doarma dimineata, fie ca se trezeste dupa 8, fie ca nu are chef. atunci il culc la 12.30 de pranz, dupa masa si doarme 2.30-3. e cam obosit pana la 8, dar imi convine. oricum, inca alternal zilele cu un somnic (inca f rare) cu cele cu 2. pana la 1 an jumate avem timp sa renuntam la unul
pupicei

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

simonici, vazut pozele. am zambit intr-una. se vede ca a fost tare frumos, n-ai vrut sa ne chemi si pe noi...sa conduci sanatoasa masinuta. o, si ce mi-a mai placut tortuletul ala. mult mai frumos ca cele de aici.
pupici pt dezmotzat

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Mai, o pauza de la IT sa ma lase sa postez - ce minune!!!
Se apropie sfirsitul programului si vreau sa plec spre casa - sper sa mai prind citeva ore pina se intuneca sa pot iesi cu Stefan afara, in parc. Cit o sa-mi lipseasca plimbarile astea de seara acum ca se intuneca din ce in ce mai devreme...

Am deja emotii ca se apropie 1 septembrie, data cind am programat RMI-ul pentru Stefan si sincera sa fiu, abia astept sa treaca o data si ziua asta si sa stiu ca e bine... Tare e greu cind stai asa, in asteptare si nu stii ce o sa se intimple... In fine, cu ajutorul lui Dumnezeu o sa avem o veste buna si poate si ingrijorarile noastre o sa mai scada putin...
Va pup pe toate si tineti-mi pumnii pentru ca nu stiu daca o sa mai pot intra pina saptamina viitoare cind o sa va dau si vesti...

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni
http://community.webshots.com/user/leelooga

Mergi la inceput

gabi, sunt sigura ca totul va fi bine. aveti grija de voi!

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

mitzu, cred ca scrisesem mesajul in acelasi timp si abia acum l-am vazut. eu as fi multumita daca ar incepe sa pape un pic mai bine. e tare slabut, i se vad numai coastele, cand il aiu in brate mi-e frica sa nu-i rup vreun os abia are 9.900kg

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Multumim ca v-ati uitat pe pozele noastre...realitatea trista (pentru Ro) este ca asta a fost una dintre cele mai urite Zoo pe care le-am vazut....interesant a fost doar acea cabina suspendata...dar pentru Luca a fost suficient....
Simo..superbe poze.....se vede ca a fost bine organizata petrecerea si ca voi v-ati distrata..Ce cadouri a primit? Tortul este bestial..aici sint foarte frumoase ..dar nu se pot minca..:(...Cit costa o astfel de petrecere acolo....
Pupici la toate mamicutele cu puiuti bolnaviori.
Felicia nu-i mai da fructe..dar poti sa continui cu banana...
Andreea si Uka are in jur de 9, 5 kg...si maninca de sparge...asa ca eu zic sa nu-ti mai faci probleme...poate asimileaza tot ce papa...
Adema...trebuie sa mergi la dr....poate zgomotul auzit de tine nu este de la nivelul laringelui..si dat de bronhiole...deci trebuie vazut de dr...Sanatate!

Noi am trecut la oul intreg..si am trecut cu bine....Mai avem de introdus portocala..si am trecut fara probleme peste eventualitatea unei alergii....

Mergi la inceput

mey, mey, iar ati fugit acre incotro? pe unde umblati ratacitoarelor? parca adina si carolina erau in concediu, dar restul...
felicia, tot are diaree? pai nu-s cam multe zile? ai fost la medic?

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Cred ca se impune o strigare de catalog: Nicol, Daria,Roxana (cluj) Anca , Ana, Dana, Cristalina....unde sinteti? Roxa te-ai intors?
Hai sa vedem cui punem absente nemotivate...

Mergi la inceput