Aspirante optimiste (151)
Raspunsuri - Pagina 3
irinacodrina spune:
Buna fetelor
Chiar daca nu scriu prea multe, citesc tot, si ma gandesc cu parere de rau ca in curand nu voi mai avea acces la internet... doar cand si cand, cand voi avea timp sa merg la un internet cafe. O sa imi lipsiti mult. Si sper ca de fiecare oara cand voi avea ocazia sa vin pe la voi, sa fiti tot mai putine pe lista aspirantelor....sa va mutati in grup la gravidutze.
Pupici
Anca Wish spune:
quote:
Originally posted by marrina
Ca bine ar fi sa trecem toate deodata la. Luna asta sau ...mai bine luna viitoare ca sa nu piarda nimeni startul ca n-a fost anuntat.
Marrina, chiar ca ar fi bine, dar cred ca am umple cateva maternitati
Tumpi, vad ca esti pusa pe schimbari. Ti-ai schimbat atitudinea, acum schimbi listutza. Ce ti se intampla?

Irinacodrina, si tu o sa ne lipsesti!
Mirga, bafta multa si asteapta-ma in aeroport ca acum vin spre tine. Mergem amandoua in Eilat sau in Haifa (unde mi-a placut mie cel mai mult)
Osna, eu n-am apucat sa-ti urez bun venit si plecare grabnica la mamici.
Am o logoree de zile mari.
anca...SIGUR intr-o zi

barbye spune:

CM nu a venit azi este a 40 zi a inebunit, vai dar niciodata n-am patit asa.....Oricum saptamana viitoare merg la Dr.
Mirela
martha78 spune:
Barbye, eu as fi tare curioasa in locul tau...oricum bafta, sa treci repede la gravidutze ![]()
If hope were not, heart would break.
tumpi spune:
Barbye,hai fa testul ala odata, nu ne mai tine pe jar.
Ancule, ideea cu modificarea listei a fost a lui asi, eu doar m-am mobilizat.
Haideti fetele ca mi-am intrat in mana,dati-mi motiv sa scurtez listuta.
Pupici
PS: numele boldite din listuta reprezinta persoanele de care stim cate ceva , ca mai sunt inca in asteptare.Daca cumva una dintre voi stiti de cate o alta aspiranta care nu intra asa de des,dar care totusi e in postura de aspiranta si eu nu i-am boldit numele, va rog sa ma anuntati ca sa fac modificarile.
A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta
Mirga spune:
Tumpi esti o dulce si te misti f repede. Mai nou de fiecare data cind deschid subiectul asta sa vad ce s-a mai scris ma uit si pe listuta (lucru care pina acu nu-l faceam) si ce mi-e dat sa vad: de fiecare data avansez. Dimineata eram pe locul 180 iar acu sint pe 78 care trebuia sa fie de fapt 178 dar nu-i nimic, eu nu ma supar ca pare ca sint mai in fata si ma "obliga" sa ma "grabesc" sa trec la
. Sper .
Anca sa-mi spui doar cu ce
vii si apoi am si plecat spre aeroport.
Bafta tuturor.

CamiM spune:
Tumpi bolduieste-ma si pe mine ca aici sunt!!! As vrea eu sa trec pe lista cealalta dar pana atunci top top
urc si eu din coada!!
Si poti sa o bolduiesti si pe danutza_c din cate stiu tot aspiranta e .... deocamdata!!!