Aspirante optimiste (151)
Raspunsuri - Pagina 2
osna spune:
bine v-am gasit fetelor!
diciu-gabriela iti doresc sa ai vreme frumoasa in week-end sa faceti gratare.noi de vreo 2 saptamani asteptam putin soare in week-end sa mai iesim pe undeva.
chiar acum a inceput din nou cu stropi.
o zi minunata va doresc!
svetlana
http://community.webshots.com/user/svetlana_79
Mirga spune:
Buna fetelor.
Am vazut pe la stiri ca e prapad mare prin toata Europa, ba cu inundatii, ba cu incendii (in Portugalia). Cine vrea soare pot sa-i trimit eu de pe la noi din Israel, ca aici e zilnic de dimineata pina seara.
In alta ordine de idei ma bucura sa vad ca lista se misca, mai ieri alaltaieri am fost pe locul 184 iar acu sint pe 180
. Bravo fetelor.
Despre mine nu am noutati, astept sa continui cu investigatiile pt un nou FIV (dar la alta unitate medicala) si mai sper luna de luna ca minunea
se va intimpla si fara interventii.
Bafta tuturor.
Mirga
dandana spune:
buna fetele!
georgi, vezi ca ti-am scris despre grecia!
mi-am propus a spun tuturor
ca tare a fost frumos:
cu aerotravel in insula evia (ii gasiti pe net), agentie reclamata la tele exact cand trebuia noi sa plecam, totul a fost super, ei au fost fff organizati, colaboreaza fff bine cu o agentie locala condusa de o romanca plecata de 14 ani, fata organizata
excursia a fost intr-un sat de pescari, cazari in camere simple dar curate, viata e o incantare in locul ala! mancarea super buna, mult peste si fructe de mare
dar se poate si altele mai carnoase
, noi am preferat prima varianta, cei ce te servesc chiar isi dau interesul sa te simti bine si iti aduc restul la nota de plata find usor mirati cand le lasi ceva, singura chestie e ca nu se grabesc deloc
poate pt ca pt ei masa e o activitate sociala, un loc unde, mai ales in vacanta, socializezi mai mult, de aia am avut prilejul de a sta de vorba cu oamenii, mai mult sau mai putin, dupa cum mai aveau de servit. te tarasc in bucatarie sa-ti alegi si sa gusti vinul ![]()
apa e incredibila, curata si plina de pestisori, meduzele si meduze mai mari dar rare la mal, crabuleti si melci. din pacate plajele cu nisip sunt rare si de cele mai multe ori departe si cu plata!
aaaaaa si soarele e de la 7.30 la 7 seara, poti sa stai pana la 8.30 pe plaja ca tare e liniste si bine!
gata, poate v-am starnit!
marrina spune:
Care-s
alea pe care nu le-am luat in evidenta si am ajuns pe locul 188 (de pe 191)la aspiratii? Sper ca nu a renuntat nimeni ca ma supar. Chiar de-am avansat.
tumpi spune:
marrina, nu a renuntat nimeni, dar sunt 2
-dute noi(ultimile de pe listuta
-dutelor) si inca una care a nascut anul trecut, si anume bulfea, care l-a nascut in oct pe Alexander.
Cu ocazia asta ii spun inca odata felicitari si o asteptam sa ne spuna povestea ei.
Apropo marrina, da-mi te rog numele de botez ca sa-l trec pe listuta noastra.
Pupici fetele,
eu inca lucrez la listuta sa o aranjez.
O seara placuta va urez
A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta
marrina spune:
dandana Nu cumva il faci tu pe BB grec? Ca prea frumos a fost...
tumpi Monia. Da promiti ca nu bagi pe nimeni in fata la rearanjare? Ca bine ar fi sa trecem toate deodata la
. Luna asta sau ...mai bine luna viitoare ca sa nu piarda nimeni startul ca n-a fost anuntat.
dandana spune:
uf, as vrea eu! am prins si luna plina, toata saptamana a fost cu luna, o minunatie!
dar sa revenim, ziua trei de ovamit, asa ca am lucrat la teren doar
. voiam o inseminare dar ...
giulestiul e in vacanta pana pe intai dupa ce luna trecuta am ratat la o zi tot din motive de vacanta, sa mori nu alta!
marrina spune:
dandana Aveai nevoie de pregatirea asta si sa vezi ce bine o sa iasa inseminarea...
marrina
CamiM spune:
Salut fetelor salutari din Buffalo si uite va trimit mult,mult soare ca vara asta am avut gramezi!!! si ca de obicei salutari la toate si