Fetele din America (48)
Raspunsuri - Pagina 6
oana0204 spune:
quote:
Originally posted by Laura Takacs
Incepeti de dimineata cu retetele. Ia spuneti unde mergeti de Labor Day? Noi ne ducem in Montreal anul asta la prieteni.
Eu sper ca merg la spital sa nasc. Dar speranta mea cea mare e sa nasc pana atunci..
AMR 10 zile
Oana D - saptamana 39
Foto
Andrada spune:
Absolut mortala australianca asta:
http://www.smh.com.au/news/heckler/the-problems-women-have-with-big-feet/2005/08/25/1124562975332.html
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Llaura spune:
quote:
Originally posted by oana0204quote:
Originally posted by Laura Takacs
Incepeti de dimineata cu retetele. Ia spuneti unde mergeti de Labor Day? Noi ne ducem in Montreal anul asta la prieteni.
Eu sper ca merg la spital sa nasc. Dar speranta mea cea mare e sa nasc pana atunci..
Oana, aia da Labor Day, ad literam! Bafta!
Siminaf spune:
Oanaaa!!! Baftaaa!!!!
Iti tinem pumnii!
Nastere usoara!
Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Bic spune:
Tocmai vorbeam de baby shower la noi, la mamici de nov-dec. Si eu stiu la fel, ca tu stai cu mina-n tzitza si te minunezi de cadourile primite. Dar uite e o fata acolo din Canada care are babay shower weekend-ul asta si participa foarte activ la pregatiri.
Oana, cu pernele si eu sint pt. solutia "le gunoi". Presupun ca ai masina top-load, nu? Pernele si paturile nu se pot spala in din alea si ai vazut tu singurica de ce. Merg insa la front-load.
Iti tin pumnii sa te usurezi odata!
DPN 31.10.05
Laura Takacs spune:
Am zis ca va dau intaietate voua, la astea gravidutze, de baby shower, zic. Da' daca nu ii spuneti fetei cum se face, iaca ii zic io.
Mrs. Zapacila, deci cum zicea si Oana (B), te inscri la Babies'R'Us, asta de obicei e cel mai popular, dar orice alt magazin care are baby registry will do. Parca Target mai are daca nu ma insel, nu's sigur. Tu te duci prin magazin cu mini-computeru' (ti-l dau ei) in mana, nu mai sunt la moda listele scrise, te uiti la ce-ti trebuie si bifezi frumos acolo pe instrument ce vrei sa ti se cumpere.
De obicei showerul ti-l face: o ruda, prietena, sau cei cu care lucrezi. Daca e surpriza, asa discret te intreaba unde esti inregistrata. Ei se ocupa de mancare, beutura (suc pt tine, restul se distreaza ) si sala. Se poate tine la cineva acasa, la biroul unde lucrezi sau la restaurant, la fiecare dupa buget. Tu nu faci nimic, numa' te prezinti cu burta inainte si mandra. De obcei sunt doar femei, dar se poate sa fie si amestecati barbatii (mai rar).
Cam asta e tot showerul. Pe urma iti chemi barbatul sa-ti care pachetele acasa.
Laura Takacs spune:
Oana0204, nastere usoara, labor scurt si fara peripetii. Tocmai am vorbit cu Samila, bebe a avut 3kg si 19 in (astia mai transformatii voi in cm)la nastere. Mama si bebe sunt bine acum, dar au trecut prin ceva emotii, vi le povesteste ea la topicul vostru, nu vreau sa-i rapesc placerea.
ancadm spune:
Oana B am spalat si eu doua perne cu puf si pene acum vreun an-doi si tot asa a ramas un miros in ele. Pina la urma am ajuns la concluzia ca nu s-au uscat calumea in uscator si am profitat de faptul ca era vara si mureai de cald afara, asa ca le-am scos la soare si le-am tinut acolo vreo 3 zile, tot intorcindu-le de pe o parte pe alta. Pot sa iti spun ca am scapat de miros si le-am putut folosi in continuare.
Anca sapt.35+
ancadm spune:
M-ati omorit cu limba ! Ma intind pe jos de pofta! Cit costa pe la voi ca eu n-am vazut-o mai ieftina de $15/bucata? Clar ca la urmatoarea runda la cumparat papa voi cumpara si limba, indiferent cit e de scumpa!
Si inca ceva! Cine se ofera sa imi faca si mie un baby shower ca n-am avut nici la prima sarcina . Just kidding.
Anca sapt. 35+
oana0204 spune:
Multumesc de urari fetelor, sa dea Dumnezeu sa fie scurt si usor.
Laura, stiu de Samila, am primit un e-mail scurt de la sotul ei aseara. Nu ii voi rapi bucuria povestirii.
AMR 10 zile
Oana D - saptamana 39
Foto