bebelusi nov-dec 04 (73)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

onitza, toate problemele sunt pe capul tau mai dragutzo! fa cum iti dicteaza inima si asa va fi cel mai bine.

eu habar nu am cum e cu decalotarea ca mie pediatra si dr. care-l trateaza pt IDPLV au zis NU HOTARAT, altii mi-au zis MUSAI TREBUIE DECALOTAT...ASA CA DEOCAMDATA NU-I FAC NIMIC. ca mi-e cam mila si...nu stiu, deocamdata nu ma gandesc si la asta

ura try !!!!! acu chiar m-am luminat!!! pupici!!!!

haideti sa va spun si voua ce mi-a zis cineva astazi, niste cuvinte care mie mi-au placut enorm si cred ca se potrivesc fiecareia dintre noi mai ales celor care li se pare uneori ca nu sunt bune mame, sper sa nu va suparati:
<< mame rele nu exista , doar mame "absente" care nu vad ca copilul lor are nevoie de ajutor sau de-o vorba buna , la momentul potrivit ! Numai ca atunci cand propriul nostru copil sufera , fara ca noi sa-l putem ajuta cu ceva , aruncam vina pe noi si ne gasim intr-o faza proasta si fara nici o putere ca sa-i ajutam cu ceva si ne simtim vinovate ! Stii aici se spune ca daca o mama se simte vinovata , inseamna ca ea e constienta ca trebuie facut ceva si deci e o mama "perfecta" !!!>> -incheiat citatul!!!!

for2nity sper sa aflati cat mai repede care e problema

fulguletzu sa stii ca lui tudor ii merge bine, zic eu, nu mai are bubitze decat uneori ii apar pe barbitza. tot cu regim, alfare, zyrtec...chestii dintr-astea. dar eu ca o "mama denaturata" ce sunt ii mai dau cate o linguritza de iaurt de la bianca, mai pun in mancare cate o linguritza de smantana, putin casulet...mai rar bineinteles, dar ii pun.

bianca si tudor (03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viovio spune:

Apar si eu....dupa atitea zile....
Recunosc ca am citit totul in fuga si...cam din 2 in 2.Am vazut si multe poze...Avem bebelusi frumosi!Sa ne traiasca!

Venim si noi dupa controlul de 8 luni,sa ne laudam.
Avem 7.950kg (adica + 550g), si acum ma mai intreb din ce le-o fi luat,ca doar de mincat nu maninca si avem 66cm,la fel ca si luna trecuta...nimic in plus...Asta e nu le putem avea pe toate.
Ne mai laudam si cu cei 4 dintisori din dotare,cu bogatul nostru vocabular :"mama,tata,baba si alte cuvinte neiteligibile",plus o sumedenie de tipete ascutite...
Asa cum spuneam,nu maninca,desi am redus simtitor titzi...
Dr ne a recomandat pikovit si abia astept sa vad ce minuni poate face.

In rest va pot spune ca de la 1 septembrie aparitiile mele nocturne nu vor mai exista.
Ma reintorc la unul din serviciile mele(cel la care lucrez de noapte).Nu voiam dar...banii...conteaza!

Noi ne intilnim zilnic cu Andreap si cu Mariuca.Azi chiar am facut niste poze,si cum reusesc sa dau de ele le pun aici sa vedeti 3 fete cucuiete (eram si cu Ale,fetita Aissei)

Cam atit,ca am ocupat eu tot spatiul
Multi pupici....

Violeta, mami de printesa Cristiana Bianca
POZE CU BIANCA

Votati Cristiana Bianca C.!Va multumim!

"Viseaza ca si cind ai traii vesnic,dar traieste ca si cum ai murii azi"

Mergi la inceput

Aime,ne bucuram ca Vladut se simte mai bine!
Paxela......asa rau mi-au chinuit ginerelul...?Un pupic de la Bya sai treaca repede.din pacate suntem in Ro...asta e sistemul nostru sanitar.....Sa ne rugam sa nu mai avem nevoie de medici!
Onitza,fa tu cum crezi ca e mai bine pentru puiul tau.E atit de greu de luat o hotarire....Mult noroc!
Fetelor,eu i-am pus si sare in supa Biancai!M-am gindit ca poate asa va reusi sa inghita mai mult de 50 ml...M-am inselat.Nu sarea era problema!Asa ca uneori ii pun,alteori nu...pentru ea oricum nu conteaza.Ar baga orice in gura (inclusiv iarba din parc),numai ce-i dau eu nu!

POZE CU BIANCA

Mergi la inceput

Felis,ca de obicei...nu dormi!

POZE CU BIANCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by Viovio

Felis,ca de obicei...nu dormi!

POZE CU BIANCA

Pai cum... MAcar de ar dormi fii-miu sa pot si eu sa termin treaba... ca azi e in 25...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=7" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Am fost si noi la doctor, Ana doar s-a speriat in rest nu are nimic. Ne-a confirmat ca-i ies dintisorii de jos, pe care doar eu i-am vazut doar sunt masa.
Fulgu, dupa accident am constatat ca a stiut sa desfaca hamul . Si mi-am adus aminte cu nostalgie de vremuri cand ii spuneam lui Felis in parc de Ana care nici nu stie sa se ridice in carutz.
Vio, poate Bia este vegetariana si a pus bine pe ea pentru luna a 8-a mai ales ca nu s-a lungit. Mai las-o si tu pe jos printr-o gradina de la tara, mai papa si ea un fir de praz, ceapa verde d-astea ce contin fier, poate-i fac si rosiile cu ochiul .
Onitza, Try mi-am luat si eu notite privind problema cu putzica, poate fac si eu un baietzel mai incolo.
Klumea si bb Rares bine ne-ati gasit si sa iesiti zilnic la raport.
Adriana, nu esti deloc o mama denaturata, asa si trebuie sa stimulezi organismul sa reactioneze. In timp, intoleranta la lactoza scade si el va putea sa pape laptic. Eu cunosc un baietzel care a papat laptic Dorna de la 1,5 ani si n-a mai avut nimic.
Felis, eu sper ca daca voi lucra si eu noaptea o sa am si eu o silueta ca a ta! Ma tin dupa tine ca poate asta-i reteta magica

In legatura cu sarea, nici eu nu-i pun in mancarea ei, dar uneori ii dau sa guste si papa de la noi in ideea ca va trebui sa se obisnuiasca cu noi gusturi iar eu oricum folosesc putina sare. Ba chiar din comoditate, de vreo doua ori i-am dat pilaf facut pentru noi.
Si in legatura cu lapticul praf, am primit acordul pediatrei ca daca nu vrea si pace sa-i dau iaurt chiar si dimineatza iar in timp sa trecem pe laptic de vacuta de pe la 1 an.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

buna fetele!revenim si noi dupa o disparitie de cateva zile ,timp in care mami a facut casa bek cica "curatzenie de toamna".Ken si-a facut de cap cat dereticam eu casa:a descoperit hartia igienica din baie si va dati seama ce a urmat(avem si poze numai ca nu stiu ce are comp de nu pot sa pun linkul),in plus si-a descoperit cuculetul si daca nu are pampersul pe el se trage toata ziua de el si de scrot.ai vostri fac asa?
o zi buna si ne auzim!

octy,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dutzi spune:

quote:
Originally posted by bits
in plus si-a descoperit cuculetul si daca nu are pampersul pe el se trage toata ziua de el si de scrot.[b]ai vostri fac asa?[/

Sigur ca da...si inca de o buna bucata de vreme, sa tot fie vreo 2 luni. Am si intrebat la mom respectiv, la un alt subiect si, desigur, Try a fost pe faza...si m-am linistit, Iustin proceda intocmai ca si Alex, adica ori de cate ori era fara pampers, la baita, si se mai si amuza pe deasupra. Si sa nu crezi c-a incetat, acu parca se strange si mai rau, da io cred ca nu mai mult decat poate sa suporte

noapte buna,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dutzi spune:

Ia uitati-va aici:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/delia_calin/detail?.dir=/ee3e&.dnm=d336.jpg&.src=ph

Asta pentru ca pana acu am privit la pozicile voastre...ce minunatii de copilasi...si am votat o pereche de gemenusi de ad_rianna si pe fetita ce ne e tare draga(speram sa se fi linistit dupa cazatura, micuta).

Va pupam,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuminitaB spune:

quote:
Originally posted by bits
in plus si-a descoperit cuculetul si daca nu are pampersul pe el se trage toata ziua de el si de scrot.ai vostri fac asa?

Daaa, si Tudor la fel, de vreo doua luni!.

LuminitaB
mami lui Tudor 2.12.2004 si a lui Cri 24.12.1998
Cauta la cine te pretuieste, cat de curata e inima, nu cat de inalt e gandul.

pozele noastre

Mergi la inceput