Setea nocturna - simptom ingrijorator?

Setea nocturna - simptom ingrijorator? | Autor: lizuca

Link direct la acest mesaj

Fata mea se trezeste in fiecare noapte, de cel putin doua ori, dupa apa sau suc. Cind era mai cald, ii intelegeam setea, dar acum la noi e chiar racoare noaptea, deci cauza nu mai poate fi caldura. Oare e cazul sa ma ingrijorez?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Klaus29 spune:

si noi suntem in aceeasi situatie, chiar mai rau.... se trezeste de 5-6ori pe noapte si nu bea numai apa si si ceai, lapte.... daca nu ii convine scuipa biberonul si trecem la urmatorul...nu stiu cat o sa mai rezist ca a cam trecut o luna si mai bine, iar andrei nici gand sa doarma toata noaptea.
sa vedem ce zic si fetele ... poate stie cineva care ar putea fi cauza acestui baut nocturn....

Claudia si bebe Andrei (13martie2004)
http://community.webshots.com/user/klaus29100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

s-ar putea ca asa sa fie ei ...eu stiu mai multe cazuri de copii si de adulti care se trezesc nopatea sa bea apa sau ceai sau lapte ...un var de al meu de cand il stiu eu se trezeste noaptea de 3-4 ori sa bea ceva( acum are 25 de ani) ...si iarna si vara ..poate asa este organismul lor ...parerea mea..hac

Va pupam dulce pe toate si pe toti,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!

Alessia, Benny (02.03.05) si Sebi (16.01.98)

http://community.webshots.com/user/alessia1055

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Briantis spune:

Eu am 32 de ani si tot ma trezesc noaptea sa beau apa .Nu cred ca e motiv de ingrijorare .
Acuma trebuie sa fii atenta si cam ce cantitate de lichid bea intr-o zi si daca ai mai remarcat si altceva deosebit la copilul tau .Triada poliurie(face pipi mult),polidipsie(bea multa apa),polifagie(mananca mult) ,e caracteristica diabetului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Poate ca asa s-a obisnuit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Si Julian (2 ani si 9 luni)se trezeste si bea apa noaptea de 1 - 2 ori pe nopate, acuma 6 luni o facea si de 3 - 4 ori pe nopate.
Eu am intrebat medicul, ca eram ingrijorata, si stiam ca setea nocturna este semn de diabet... a zis sa stau linistita, copilul nu isi ia destule lichide in timpul zilei si are nevoie de ele... asa ca le completeaza noaptea. Cu timpul sa inceta sa se mai trezeasca.

O zi buna

Nicole mamica lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
0 - 2 years 2 - 3 years
Opere de arte Mini-Vacante(New!)

Exerciti Animate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizuca spune:

Vreau sa va spun ca aseara, inainte de somn, am stat de vorba cu copila mea si i-am explicat cit de obositor e, si pentru mine si pentru ea, sa se scoale atit de des noaptea. I-am dat sa bea putina apa inainte de a adormi si nu s-a mai trezit decit o data, pe la trei (probabil visase ceva), fara sa mai ceara insa de baut. O fi intelepciunea ei sau doar o coincidenta? Oricum, incercati si voi sa explicati copiilor - habar n-avem cite lucruri sunt in stare sa inteleaga!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

De aproape 12 ani, Ioana mea bea apa (numai apa!) noapte de noapte, in cantitati variabile. Niciodata nu-i lipseste seara, langa pat, sticla de apa.

http://community.webshots.com/user/tora97

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Asa cum a zis si Briantis si eu beau noapte de noapte apa. Ba mai mult, nu ma culc pana nu imi iau sticla dupa mine.

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

quote:
Originally posted by lizuca

Vreau sa va spun ca aseara, inainte de somn, am stat de vorba cu copila mea si i-am explicat cit de obositor e, si pentru mine si pentru ea, sa se scoale atit de des noaptea. I-am dat sa bea putina apa inainte de a adormi si nu s-a mai trezit decit o data, pe la trei (probabil visase ceva), fara sa mai ceara insa de baut. O fi intelepciunea ei sau doar o coincidenta? Oricum, incercati si voi sa explicati copiilor - habar n-avem cite lucruri sunt in stare sa inteleaga!

gabi & alisia (5 sept.2002)

Gabi,
Poate nu ii e sete de-adevarat,ci o forma de alint.
Si fetita mea a avut o perioada(cam 4 luni) cind se scula noapte de noapte,de 4 ori,sa-mi ceara apa.Ei,ma duceam eu la ea in camera sa-i dau canuta desi era linga patut si de fiecare data,bea exact o gura.Daca mergea sotul meu,plingea si zicea ca mama tre'sa vina...

I-a trecut de la sine...
Incercasem si eu sa-i explic dar zicea ca ii e sete...sete de o gura de apa .

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Calinescu Lucia spune:

Si eu cred ca e o forma de alint, vrea doar sa aibe unul dintre parinti langa ea. Nu stiu ce sfat sa-ti dau, fetita mea doarme de la 2 luni intreaga noapte, eu nu am avut probleme. Multa sanatate

Cristina si bebe Maria

bebe Maria

www.babiesonline.com/babies/g/gandacelul/" target="_blank">pagina Mariei

Mergi la inceput