Sezatoarea canadiana (32)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Uite c-am revenit si io, nah ...si chiar asa Ira, de cand cu mosafirii sa stii ca n-am mai dat pe-aici, c-am avut muuuulte, muuuulte de depanat cu cumnatii de cand nu ne mai vazusem, plus ca parca as fi emigrat a doua oara, ca iar am luat-o cu formalitatile de rezident de la capat . Vichi a fost azi o draguta, mi-a facut o prezentare a bibliotecii aproape de OISE, timp in care am tot sporovait pret de cateva ceasuri . Angela, ca titlu informativ, prima impresie despre U of T a fost la superlativ , poate ca am eu deja o anume inclinatie, dar deja prea multa lume are cuvinte de lauda de OISE, profesorii si chiar si cei din management aveau o expresie de modestie rar intalnita, mi s-au parut clar pedagogi desavarsiti. Partea buna si interesanta e ca la psihologie vom face dupa aceeasi carte dupa care ai facut si tu, asa ca astept fireste cu nerabdare sa schimbam impresii Chiar ii povesteam lui Vichi mai deunazi ca frunzarii in TTC niste teorii interesante despre Piaget si Vigotski Partea proasta e c-am carat azi inapoi vreo 7 kile de curriculum fara sa-mi fi luat inca manualele necesare . Plus ca azi m-am dat in premiera si cu trenul si cu metroul , desi eram cam la inceput . Ira, ia spune la tine care au fost impresiile? Denisa, ce mai face bebelina cea roz-bonbon, tot tumbe face ? Relax ca asta-i doar inceputul ...Sa ma transporti please si pe mine virtual acolo unde pleci tu . Am fugit la , ca deja e ora inaintata...

Cristina

noi si poze mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Khristinule, tocmai ce zisei, io am trecut de faza euforica de proaspat studenta si am ajuns la pumni in cap ....doar, doar s-o prinde ceva de mine... . Am vreo 20 de ceasloave de citit la fiecare curs, daca nu-mi dau duhu' pana la Craciun sa-mi ziceti mie cutu'.

Noapte buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

continuati aici: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57016

Freia si Alexa

Mergi la inceput