Sezatoarea canadiana (32)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Uite aici: http://www1.sears.ca/webapp/commerce/command/ProductDisplay?prmenbr=1&lng=E&cgrpfnbr=150&prrfnbr=160197951, sau cauti tu la washers, compacts.

Matei

PozeNoi

Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Merci, Carmen. Nu pot deschide link-ul nr 2. O sa merg in we asta la Sears.

http://www.hbc.com/hbconline/catalog/product2.asp?langid=FR&imgthumb=True&productid=45899911&catid=
d_657003&pcatid=d_1;d_657;d_657003&scatid=&Abstract=True&MSCSProfile=
61E4CECF7275066FD87B9817DA5865CB0AED4D453FEFF622C3712B299D4507FD6A86E41E90589FCDC2C2FD24E5BB842CBCE27E0C
6675D4C0344F18C37FC075BA66004103515E516C7CECD3DF7CE18B232BE56E6F8F0873E274DCED86252FB6F551E9EB0F4B0B3B4EFE
847A83B1385130709498250DE83C896EEAFC322C9BA9514EB67FD33F8BF1BB

Am gasit si eu pe google, dar nu stiu unde-i magazinul asta-n Mtl, o sa caut.

Si uitasem sa specific ca mi-e interzisa prin contract masina de spalat mare in casa, avem spalatorie in basement, dar as vrea sa avem si una micuta pt. urgente in casa.

Mergi la inceput

Cred ca vorbim de doua lucruri diferite , aia ce ti-am dat eu linkul e masina de spalat in toata regula, numai ca e mai mica. Linkul ala al tau e spre un fel de jucarie. Magazinul ala nu exista fizic, e numai online, si iti fac livrare la orice Zellers din Montreal, dureaza cam 2 saptamani, dar e gratis, sau daca vrei platesti tu livrarea si iti trimit acasa. M-am gandit si io acu vrea 2 luni sa ii iau lui Matei un pat de la ei de pe site, dar dupa aia m-am linistit, ca vb lui Florin, cum sa iei un lucru pe care nu l-ai vazut fizic, dupa aia daca e de dat inapoi, dai bani pe shipping cat nu face ...

Matei

PozeNoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myrrha spune:

Fetele canadezele,

intru numai sa va salut si sa va spun ca saptamina viitoare va transmit impresii din Montreal.
Sintem tare emotionati, iesim si noi prima oara din Toronto de capu nostru, dupa aproape un an de Canada (pe 24 septembrie facem un an...), iar al meu sot o sa conduca pt prima oara pe autostrada.

Ne-am gasit si noi sa plecam cind s-a scumpit benzina, da ce sa facem, sa stam in Canada si sa nu vedem Montrealu?

In rest, umblam ca nebunii cu treburi peste tot si ne trec toate fioarele si damblalele cind auzim ce se intimpla la New Orleans. Ce se intimpla cu lumea asta???

Mergi la inceput

Asta e contractul meu, din nefericire.
Daca-mi pun masina in toata regula ma zboara regie du logement din bloc.
Eu stiam ca doar de la 5 juma' in sus camere-chirie ai voie cu masina de spalat adevarata, asa, de o jucarie, nu se deranjeaza nimeni.

Merci de info .

Mergi la inceput

Nu cred ca are importanta numarul de camere, ci dotarile de care dispune apartamentul, am vazut si 3 jumate cu masina de spalat si uscat in apartament, e vorba de outlets-urile pe care trebuie sa le aiba apartamentul, si de obicei doar la condo-urile destul de noi pun astfel de outlets ca sa iti pui masina de spalat si uscat proprie.
Insa off-record , la blocul unde am stat noi inainte in contract scria la fel ... fara masina de spalat, si noi ne-am instalat in prima saptamana masina proprie, am vb in shimb cu concierge-ul si i-am dat o sticla de ... tarie ... si a inchis ochii. Eu nu am agreat ideea sa ii spal hainutele lui Matei (pe atunci avea 7 luni) la un loc cu toti ... nu mai zic eu cine, si in masinile de spalat din bloc intotdeauna gaseai par si alte minuni cazute din hainele altora , asa ca pt mine a fost o chestie ultra-importanta sa imi pot pune masina de spalat.
Aici unde ne-am mutat nu mai am probleme, ca apartamentul are outlets-urile de care ziceam ... asa ca is happy .

Matei

PozeNoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

quote:
Originally posted by Ira

Fetelor, am nevoie de ajutorul vostru : Stiu ca exista niste masini de spalat micute, de apartament, vrem neaparat sa ne cumparam una, am cautat la Canadian Tire, la Zelers, Walmart, n-am gasit nimic. Voi aveti alte idei ?

Merci din suflet.

Ira, noi weekendul trecut am umblat tot dupa asta.
Cele mai ieftine masini, si micute cum vreti voi am vazut la Future Shop, insa nu au delivery inclus, dar poti negocia cu ei, daca va hotarati sa o luati de acolo.
Sfatul meu, faceti un shopp around si luati-o de la Sears ca ei au delivery inclus, si le cereti sa va faca un match cu cel mai mic pret pe care l-ati vazut voi, la noi a devenit o placere sa matchium preturile.

Loma

Mergi la inceput

Loma, ce inseamna sa machiuiti ?

Carmen, din fericire la noi in bloc sunt numai oameni cu bun simt si curati, o singura data cineva si-a spalat covorul sau nu-s ce doamne iarta-ma si a lasat jeg , dar in general dam cu dezinfectant sau cu spray VIM care ucide si pe mama microbilor. Si oricum detergentii de aici sunt atat de puternici incat daca speli cu mainile goale, fara manusi, iti cad unghiile .

O sa ma duc si la futureshop, nu inteleg de ce sa negociez livrarea, adicatelea nu pot urca masina de spalat in portbagaj ? Ca doar ii la 5 minute de mine magazinul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

Ira, magazinele mai mari si serioase (gen Sears, Future Shop), cand tu vrei sa cumperi ceva de la ei, si acelasi produs il vezi in alte magazine (ma refer la pretul afisat) daca este mai mic decat cel care il vinde Searsul, le spui ca l-ai vazut la cutare magazin cu atat, atunci si ei ti-l vand cu pretul cel mai mic pe care l-ai vazut.
Nu e gluma, si unii gen Future Shop iti mai face si un discount de 10% din diferenta, pt. ca tu ai vazut mai ieftin la altii, asta e politica lor, se numeste Price Match.

Noi de ex. ne-am luat o masina de spalat de la Sears care la ei costa $1400, si o vazusem in alt magazin cu $1200, Searsul ne-a vandut-o cu 1200. Noi am ales de la Sears pt. are free delivery pe cand la celalalt plateai 60. Insa produsul trebuie sa fie neaparat acelasi model, tip.

Eu zic sa te fixezi pe un model anume de masina de spalat, si apoi faci shopp around, te uiti la mai multe magazine daca il au, si cat costa.

Loma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Sa fim mandre : aseara pe TFO a rulat " Le dernier plan " cu Florinel Piersic, Misu Dinvale, Pierre Arditti ; barbat-meu ma intreba : mama, e film sau documentar ? N-am avut nici timp nici rabdare sa-l vad dar m-am simtit mandra si in seara asta a rulat pe alt Radio Canada " Amen " cu Marcel Iures in rolul papei x ca nu-s ce nr avea .
E ca suntem tari , noi romanii ?
Si maine va povestesc cum am petrecut ziua la St Jacobs : su-perb !

Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura si shoricutzu' Otilia

Mergi la inceput