Impreuna, Timisoara! (18)
Raspunsuri - Pagina 15
diana1971 spune:
MIRONA - ziua mea de nastere este 12 sept iar a sotului meu 17 oct. Bb.....numai el stie cand o sa vrea afara... prin oct, nov.
Deci s-a constatat bine ...sunt tot fecioara ... ma rog atat cat poate fi o femeie gravida .
ana68 - beeem normal ...numai bb cei mici nu o sa inceapa sa faca tumbe si sa cante in burtica ?????
din cate vad suntem multe in sept....deci e adevarat...Dzeu a facut lumea in luna sept !!!!
angy - in leg cu ceea ce ai pov despre fetita ta... eu as vorbi cu mama fetitei frumos si cu calm, incearca sa-i explici ca tu ai alte conceptii si nu doresti ca fetita ta sa fie influentata in acest mod .Spune-i ca e laudabil ca se roaga pt altcineva ,... si ca apreciezi un gand bun dar nu se face educatie religioasa bagand groaza .Dzeu este iubire .... asta ar trebui sa se gandeasca si acea mama !!!!! Daca nu ai cu cine discuta ... nu o mai lasa sa se joace acolo... ceea ce mi se pare f greu mai ales daca fetitele se inteleg.
Eu sunt catolica si predau la un liceu teologic dar crede-ma ca aici (predau de 6 ani) oamenii sunt f dezghetati la minte (nu toti).
va pupam
diana 29s
Mirona spune:
Buna timineata,
ieri dupa ce am postat ... au inceput problemele cu calculatorul ... mama ce nervi pe mine ...
Abia am asteptat sa se faca dimineata sa ajung la servici sa va citesc ... sa va deschid www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56358" target="_blank">CAPITOL NOU ...
Cum am deschis ochii ... al meu inca dormea ...
- Merge calcu?
- Imm? Da ... forumu merge.
Ce usurare ... si iaca-ma ... tre sa fug la lucru si io tot pe net is.
hi hi hi. Am fugit si mai vorbim azi .... dupa ce pun si pozele.
Va pup.
Miro
Irina_Claudia spune:
Buna dimineata dragelor,
Daca mai scrieti atata eu nu mai pot tine pasul cu voi..
Angy din nefericire traim printre oameni si trebuie sa ne lovim si de faze din astea. Rau e ca se intampla la copiii nostri , care sunt foarte vulnerabili si influentabili.
Imi amintesc ca si eu la gradi aveam o colega care se ruga la Dumnezeu sa mor si eram pur si simplu terifiata. Mama mea nu ma credea niciodata si am ajuns sa-i urasc pe copii si gradinita si am avut probleme de adaptare si o frica permanenta in mine. Oricum , daca sunt pocaiti oamenii respectivi nu se vor schimba chiar daca tu vorbesti cu ei. Cel mai bine e sa nu o mai lasi pe Angy cu acea fetita. E drastic a dar...sufletelul unui copil e tare fragil din punctul asta de vedere .
Miro nu v-am strigat ca erati departe si noi eram in curs de proba la niste pantofi pentru my husband...Poate ne vedem intr-o seara la un suc ce zici?
Doris scrie-mi tu pe mail (se vede in profilul personal) tot ce mai e de spus . Merci. Te pup!
Ana nu stiu ce ma atrase asa spre tine, cred ca ai un suflet bun ... si vreau sa profit...Despre tanti , si eu sunt de opinie ca ea va fi aleasa, Luana tre' sa decida si daca zici ca s-a lipit de ea de la inceput e semn bun.
Alexa daca vrei sa mergi la Miclea fugi cat te tin picioarele , ca pe mine m-a nenorocit ! Iti pove' daca vrei pe mail.
Va pup si spor la lucru!
POZE
Irina + ingerasul Ioana
(3 ani si 9 luni)
Giova spune:
Neatza fetili!!!
Miro stai linistita, nu am cumparat nimic, doar vitamine pt. mine.
Ana si eu sunt de parere cu fetele ca asta e tanti pt. Luana.
Doris sper ca ai primit mail-ul. eu m-am apucat de plans.
Pupici la toate!!!
felicitari pt. cele 4 stelutze!!!!
poze
gio si bb 20+