pt romanii din Papenburg sau imprejurimi

pt romanii din Papenburg sau imprejurimi | Autor: artlover

Link direct la acest mesaj

Buna ziua. Nu stiu daca ma incadrez la Discutii Generale, dar sper sa fie ok.
Iata povestea mea: fratele meu impreuna cu o prietena de familie vor sa plece in Germania cu contract de munca. Sunt multe firme care pretind ca iti gasesc job, dar dintre acestea nu stiu in cate poti avea incredere.
Ideea e ca au cunoscut pe cineva din Papenburg si ar fi vrut sa stea acolo ca sa fie in apropiere de Charlene ( asa o cheama pe tipa de acolo), ea fiind singura cunoscuta din Germania.
Daca printre voi sunt persoane din Papenburg sau cunoasteti cat de cat zona, fac un apel la dumneavoastra pentru a afla mai multe informatii.
Am fi vrut sa stim cam ce job-uri se gasesc acolo, cam ce venit trebuie sa ai pe luna ca sa traiesti decent, ce preturi au chiriile, etc...chestii de genul asta.
O sa spuneti de ce nu o intrebam pe Charlene. Ei bine, ea nu are decat 19 ani si sta la parinti, iar ei s-au mutat in Germania doar de 2 saptamani. Asa ca ea nu stie mare lucru.
Dar stiu ca pe acest forum mai sunt si utilizatori din Germania, iar ei stiu poate mai bine.
Ei ar lucra orice acolo. De exemplu, ea ar fi baby sitter sau menajera sau orice altceva ( care totusi nu implica forta fizica mare), iar el la o ferma de exemplu, in constructii...ar face cam orice...evident excluzand furtul si prostitutia.

Pe scurt, am vrea doar sa stim cam ce jobu-uri ar fi disponibile acolo, daca ar fi, si cam la ce bani pentru o munca de genul asta. Iar pe langa asta, am dori sa stim cam ce cheltuieli sunt pe luna acolo de persoana...asta in mare bineinteles...ca sunt sigura ca difera.
Zona asta am inteles ca este mai mult populata de case. Sper sa fie cineva prin apropiere de Papenburg si sa ne dea detalii.
Va multumesc si astept cu nerabdare un reply.

O zi buna.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns artlover spune:

up

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns artlover spune:

Va deranjez din nou cu acelasi subiect. Sper sa fie cineva din Papenburg sau din apropiere, pentru ca nu am nevoie decat de niste detalii referitoare la traiul de acolo. As avea nevoie sa-mi spuneti macar cam cu ce suma se poate trai decent acolo.
Nu cersim vreun job, macar o mica informatie. Dar daca nu e nimeni din zona e ok.
Sper sa fie totusi cineva. Scuze de deranj.
Noapte buna.

Mergi la inceput