Mamica de Noiembrie -Decembrie 2005(37)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirela Anca spune:

Nu pot sa dorm .Pic de somn ,dar nu pot sa dorm .Poate dupa ce maninc .BB-u e treaz si joaca fotbal .Oare daca -mi este mie foame ii este si lui. Uite ce fac eu la ora asta? la ora 6 trebuie sa ma scol .
Ma duc la culcare .Noki Lara am o problema ,am ramas datoare la tine c-o intrare la .Cred ca am ,Uite ce ma framinta pe mine acum ?
Ina am vazut pozele ,ti-a crescut burtica.La mai mare.
30+1

Mirela si Cosmin 2 ani si 11 luni
www.cosminalexandru.home.ro" target="_blank">Poze Cosmin
poze burtica + poze intilnire burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Fetelor, eu am avut oaspeti pina acum si nu am mai intrat pe forum. (Ina, merci pt. PM, de-asta nu ti-am raspuns nici tie.)

Dar am apucat sa citesc povestea aceea nasoala. Normal ca m-a bagat si pemine in sperieti. Dar trebuie sa ne gindim ca marea majoritatea saricinilor evolueaza normal si sint duse cu succes pina la capat. Intimplari tragice ca aceasta se mai intimpla si e nasol, dar sint rare. Sa speram la tot ce-i mai bun pentru toate si sa ne concetram pe lucrurile pozitive. Numai D-zeu, dupa parerea mea, stie ce face.

DPN 31.10.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

fete dragi,
uite ca-i trecut de miezu' noptii si eu inca huhurezesc - asta-i nimic pe linga ieri noapte cind m-am dus la culcare catre 3am:)...

am citit si eu si m-am cutremurat de povestea monicutzei - sa-i dea Dumnezeu tarie pentru toate clipele negre si un drum bun mai departe. da, se pot intimpla nenorociri, nimeni nu-i scutit.... si-n acelasi timp, putem spera ca totul va fi bine. doamne-ajuta.

cred ca ma paste o raceala sau asa ceva - ieri a fost prima noapte mai brizoasa si m-am trezit dimineata zgribulita si azi toata ziua am stranutat de mi-am mutat copila din loc:) - serios, am stranutat la greu. am baut din portia liei de lapte de capra fierbinte si mi-am pus si miere. ma duc sa ma bag in patuc acuma.

va pupilesc.

mona, lia (24.04.2004) si simburica mica (30fix)

www.seansimon.com/august2005.htm" target="_blank">AUGUST - Extra Poze cu Haioasa Mica

www.seansimon.com/ultrasound.htm" target="_blank">BABY MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela Anca spune:

Monet sanatate !
Fetele care ati fost la intilnire ,astept adresele voastre de mail ,sa va trimit poze .Astept MP sau mail-uri.Am calculat la fiecare virsta sarcinii si am trecut-o la poze .Daca am gresit ,scuze, astept sa ma corectati.
30sap+1zi

Mirela si Cosmin 2 ani si 11 luni
www.cosminalexandru.home.ro" target="_blank">Poze Cosmin
poze burtica + poze intilnire burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Neatza!
In primul rand va felicit fetelor pentru intalnire,super au iesit si pozele nici n-aveau cum sa iese altfel cu asa burtici frumoase.
Intalnirea noastra de la sibiu s-a amanat(eu sunt cea care nu a mai putut veni),dar sper sa o facem si noi curand sa nu mai intervina nimic neasteptat.
Ieri am lucrat ca o nebuna la pus conserve pe iarna,abia seara tarziu am reusit sa termin(nu chiat tot,continuarea fiind azi).Azi zici ca-s trezita dupa o bataie...dar sper sa recuperez eu cu somnul dupe ce imi pleaca musafira si sper altii curand sa nu mai vina ca vreau linisteeee!
M-a ajutat si sotul ca altfel nu prea reuseam sa fac mare lucru,dar cu el impreuna s-a vazut ceva in urma noastra.Am vrut sa ne uitam si la meci aseara dar n-am apucat..si cand ne-am pus in pat am adormit instantaneu cred.
cam astea au fost activitatile mele de ieri...
Tania ce ai facut pana la urma cu cumparaturile?Ai gasit ceva frumos pe Jiului?

Varsta bebelica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavi spune:

Neata,
multumesc Mirela, frumoase poze si imi pare rau ca te-a prins ploaia aseara, sper sa nu racesti!O sa incerc sa fac link-ul asa cum mi-ai zis tu, sper sa mearga!in conditile in care nu ma prea pricep!!!!

Eu aseara m-am bagat pe la 9,30 in pat si l-a 10 deja dormeam , dar m-am trezit prea devreme astazi, asa ca nici o socolteala nu a intrecut masura.
Mi-e asa de foame astazi, deja am mincat dar mai vreau, creste prichindelul si i-o fi fomica si lui

Lavi
http://community.webshots.com/user/lavinia295

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavi spune:

aseara m-a anuntat mama, ca Eva a mincat creta, in loc sa deseneze , ea se apauca sa o pape!
Mofluzel copil si drag pina la eternitate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

hello fetele!!!
ina, ce poze frumoase... vreau shi eu baby shower! hai, povesteshte-ne ce-a primit bebe, sa ne curga pe-aicea...
mirela shi celelalte burtici prezente la intalnire... ce frumos, ce poze frumoase, ce burtici frumoase, ce mamici frumoase!!! vreau shi eu cu voi pe-acolo!!! super, super pozele!
cristina negara, felicitari pentru fetitza... mai povesteshte-ne, cum a fost la eco, cum tzi-a zis, te ashteptai la fetitza? vreau detalii.
fetele, am citit shi eu povestea mamicii de iul-aug shi ieri am cam fost intoarsa pe dos, shi de-asta, shi ma rog, am mai aflat shi alte veshti nashpa, dar eu zic ca trebuie sa avem convingerea ca totul o sa fie ok, eu una asha simt... am trecut peste atatea, fiecare din noi probabil a avut o temere sau poate o problema reala, cel putzin in primele luni... mai avem putzin... shi o sa ne tzinem in bratze bebelushii... curaj!
xandra, 26+

pozici cu mine
ticker bebe
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20051129/dt/8/k/e01e/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Fetelor, super pozele si felicitari pt. intalneala, noi din celelalte orase suntem cate 2-3 si vad ca ne urnim mai greu.
Va anunt solemn ca cei de la bcr ne-au aprobat intr-un final apoteotic creditul, asa ca de sapt. viitoare intram in santier major. Mi-e groaza dar sunt bucuroasqa ca incep parca sa se indrepte lucrurile si sper sa terminam la timp, oricum dormitorul va fi prima camera gata, restul dupa.
Am dat ieri iama in magazine sa cautam aragaz, frigider, hota, inca un tv.... si ciudat, dar poar fte multe la prima vedere, dc stai sa cauti exact ce vrei, ai mari sanse sa nici nu gasesti. Oricum, platesti o diferenta de 5 mil lei pt marca si tot atata pt un produs din inox.
Tragica povestea Monicai, nu vreau sa-mi inchipui prin ce trece. Ce este totusi ciudat e ca nu i s-a facut un eco, trebuia sa se vada ceva in neregula, pentru ca dra mea a verificat fte atent la fiecare eco sa nu aiba copilul circulara de cordon, eu chiar m-am mirat ca verifica de pe acuma, dar spunea ca e fte important si cum se alimenteaza copilul nu numia pericolul de la nastere. Oricum, groaznic, insa pare o persoana puternica si sunt sigura ca va deveni mamica nu peste mult, trebuie doar timp sa se mai atenueze durerea, eu nu cred ca trece niciodata cu totul.

Mandy si Aura, hai mai sa punem si noi de o intalneala, ca putem, insa cu conditia ca Mandy sa aiba control programat dupa-amiaza sau sa nu mearga de la control direct la job, ca eu si Aura avem un program mai flexibil.

O zi super,
Ripley Ripley
http://community.webshots.com/user/ripley_ripley2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

ripley, felicitari pt aprobarea creditului! acum nu-tzi mai ramane decat sa dai iama-n magazine! super!
xandra

pozici cu mine
ticker bebe
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20051129/dt/8/k/e01e/preg.png

Mergi la inceput