Varsta..un impediment atat de mare?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns serenne79 spune:

Apropo...ea isi doreste foarte mult sa faca cat repede posibil un copil. Probabil din cauza varstei.
Si intre parintii ei exista o diferentza de varsta de 12 ani (tot sotul este mai tanar) si se pare ca se inteleg foarte bine.
Ce ma deranjeaza mai mult este conceptia potrivit careia daca barbatul este mai in varsta, nimeni nu considera asta o problema. dar daca este invers...atunci toti o considera pe ea o scorpie care abureste un tanar naiv. si eu cred ca prietenii adevarati trebuie sa accepte ceea ce faci. chiar daca nu sunt de acord cu tine, ei trebuie sa stea langa tine sa te ajute cand ai nevoie.
Este alegerea lui. Nu pot face altceva decat ii fiu in continuare prietena, fie ca va dura relatia cu ea, fie ca nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Pai, nu dati cu rosii, dar s-a discutat intre ei cum vor imbatrani? Si treaba cu bb-i?

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Conteaza foarte mult parerea lui, eu unul, de exemplu, n-as face pasul, chiar daca mi-ar place persoana...
De fapt, eu care la anul voi face 45, as sta foarte mult sa ma gandesc daca m-as insura cu o femeie de 31 de ani, oricat de mult ati crede ca barbatilor le fug mintile dupa femei tinerele. Dar cu una mai batrana cu 14 ani, nici atat.
Diferentele mari de varsta nu cred ca sunt sanatoase.
Cat despre gura lumii, ei bine, conteaza mai mult decat va imaginati.

http://community.webshots.com/user/tora97

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Tare as vrea sa vad si eu barbatii care la 45 nu se uita dupa 31.;poate deja e prea mult k eu ii aud pe toti k vor numai 25..sa ma scuzati dar mie imi vine sa-i toc cand ii aud pt k imi daus eama k voi ajunge la o anumita varsta si gata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuta06 spune:

Stiu si eu un caz. Matusa mea are 46 ani, el cam 36. Nu mai stiu exact. dar diferenta este de 8-10 ani. Au impreuna un baietel de 3 ani, total neasteptat....nu stiu cat timp vor mai fi impreuna. nu are legatura cu diferenta de varsta, ci cu faptul ca ea e o zgripturoaica, si el saracul o suporta inca, dar da semne ca s-a cam saturat.

Ancuta 14+ & Martijn, (24.10.2003)
Poze cu Martijn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

serenne... esti sigura ca tu i-ai acceptat? Nu cumva ai si tu indoieli si te simti stinghera in prezenta lor?
Iar lor, daca se iubesc asa de mult, de ce le pasa de ceilalti?
Prejudecatile exista de cand lumea, acum cativa ani era foarte rusinos sa nu fii virgina cand te mariti, apoi era rusinos sa te casatoresti cu o persoana care avea deja copii, acum este rusinos ca ea sa fie mai mare. Ce va deranjeaza daca ea este mai mare, va deranjeaza vizual sau va deranjeaza ca nu stiti ce se intampla exact intre ei? Care e problema voastra?
serenne... lasa-i in pace daca nu crezi in ei. Oamenii care trec peste prejudecati si reusesc sa fie sinceri impotriva tuturor capata o maturitate care-i impiedica sa se lase afectati de ceilalti. Din cauza asta imi este greu sa cred ca ei s-au izolat si sufera. Si daca este intr-adevar asa inseamna ca nu se iubesc, traiesc doar o atractie sexuala care se va stinge de la sine. Iar prietenii... haha!... apai astia sunt prieteni, draga? Daca de la atata lucru s-au batosat sa judece, ma intreb cum ar reactiona la probleme cu adevarat grave?

Nu certati copiii cand viseaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariuta spune:

quote:
Originally posted by country girl

Varsta n-are nici o importanta daca exista sentimentul.
Nu varsta (inexistenta unei diferente de varsta) garanteaza trainicia unei relatii/casatorii.
Si daca avea el cu 15 ani mai mult decat ea, tot putea la 45 de ani sa se creada zmeu paraleu si sa-si ia "aspirator" pentru pustoaice, ori dimpotriva sa cedeze "experientei" uneia mai coapte.
daca ei se iubesc si sunt fericiti unul cu celalalt, vor avea cativa ani de casatorie fericita cel putin, daca nu vor trai impreuna fericiti pana la adanci batranetzi.
Dar ma rog, asa-i in Romania... pe toti din jur ii cheama dabija cand e vorba de viata altuia.

Ina

Da, de acord. In strainatate astfel de cupluri (in care femeia e mai in varsta cu 10-15 ani) sunt mai frecvente decat in Ro. Aici lumea chiar daca barfeste nu se baga peste oameni sa aiba pareri. De fapt se barfeste despre orice.
Eu am vazut astfel de cupluri, in Olanda; la inceput m-am mirat, dar apoi le-am admirat dezinvoltura.
La noi exista multe idei preconcepute. POate si bazate pe speranta mai mica de viata. In Olanda lumea e sanatoasa si sportiva pana la adanci batraneti. La 60 de ani barbatii sunt ca brazii. Fac cu nevestele lor excursii pe bicicleta pana in Italia si retur. Si femeile se mentin in forma, facand mult sport si miscare in aer liber.
La noi, tipic este sa te mariti, te ingrasi, te faci gospodina (s=o mai fi schimbat ceva?). De la o varsta toata lumea face burta si se anchilozeaza. Si gandim stereotip ca la x ani esti batran si gata de dus la cimitir.
Dar nu peste tot e asa.

La urma urmei, daca ei sunt fericiti, relatia e foarte sanatoasa. Fiecare are dreptul la fericire.
Paradoxul e ca tocmai comentariile neavenite contribuie uneori la intarirea relatiei. Oricum, se vor lamuri singuri.

mariuta

Mergi la inceput

[quote]Originally posted by craciunitza

serenne... esti sigura ca tu i-ai acceptat? Nu cumva ai si tu indoieli si te simti stinghera in prezenta lor?

Nu cred ai inteles sau poate nu ai citit atent ce am scris. Tocmai: eu, ca si prietena, i-am acceptat. Restul prietenilor nu ii accepta.

serenne... lasa-i in pace daca nu crezi in ei.

Chiar nu ai citit atent deloc. Nu inteleg de ce imi spui sa ii las in pace? Dar, ce le fac?!!!!!!!!!! Tocmai: eu si sotul meu suntem singurii dintre prieteni care se mai intalnesc cu ei.

Mergi la inceput

si draga Craciunitza...nu inteleg de ce ma blamezi pe mine. Eu vreau sa ii ajut pe cat pot. Chiar nu mi-am exprimat nici o parere negativa si tu imi spui sa ii las in pace ca nu e treaba mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Si au am un unchi care e insurat de 30 de ani cu o femeie mai mare cu 11 ani decat el
El are acum 56 de ani si ea 67!!!!
Nu pot spune ca au avut o casnicie prea roz, fiindca tipa ii tine pe toti sub papuc rau de tot(baiatul lor e cam pampalau...), dar pt unchiul meu e raiul pe pamant si o iubeste la nebunie...pt el e zana zorilor (si nu mai arata de mult a zana zorilor, in copilarie mi se parea muma padurii chiar!!!!)...

Deci nici varsta, nici frumusetea nu au ce cauta acolo unde este dragoste si putina militarie...si un papuc de femeie cu toc!!!

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi si David
Poze la munte si la mare

Poze noi!!

Mergi la inceput