bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (42)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Adana petrecere frumoasa la botez.Eu zic ca-i mai bine asa cu mai putin invitati,ai timp sa te ocupi de ei si intelegi si tu ceva din toata petrecerea.Daca erati multi nu reuseai sa discuti mare branza cu fiecare in parte,decat niste politeturi si atat.Asa ai timp de toti si nici nu o sa iasa o harababura.Oricum cu petrecere mare sau nu,important e ca Seb va fi crestinat!L-am vazut si pe el pe site-ul ala cu poze de bebei la votat.Pupici si sa va bucurati de scumpic!

Lavinia si Natalia(17.01.05)
http://community.webshots.com/user/lavinia171 http://community.webshots.com/user/lavinia285

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magga spune:

fetelor,

fac si eu o pauza, asa ca le zic repede repede. caci adineori n-am apucat sa spun tot ce aveam in cap.
m-am uitat la poze, i-am vazut pe Victor, pe Bogdan, pe Mandy, pe Rayan cu jucaria, pe Natalia si Irinuca (v-am prins c-ati facut schimb de palarie). Sunteti mari si dragalasi foc.

Ana Maria, mie mi-a zis o peditra batrina o data ca fiecare bb are momentul lui cind vrea altceva de papa. Unii vor la patru luni, altii la noua. Totul este posibil. Oricum nu regreta ca i-ai dat numa lapte pina la sapte luni, in multe tari din lumea a treia se practica alaptat exclusiv pina la un an, din lipsa de altceva, nu c-ar fi mamele nebune si puii lor se dezvolta normal si nu au carente. Si fetitza mea tot asa, parc-ar minca din farfuria mea, dar din castroneleul ei abia ia cinci linguritze, bine nici n-am ine eu am inceput de mult. Cit despre noapte eu am incercat sa-i dau cereale inainte de ultima masa ca sa nu se mai trezeasca. Ash, de unde. Tot la fel a facut. Eu cred ca alta e explicatia. Cind trec ei printr-o schimabre radicala in viatza lor de bblushi, incep sa paseasca, ca flacaul tau, sa manince solid, sa stea in fundulet, capata si ei un pic mai multa independenta. Se pare ca independenta asta ii panicheaza la inceput si trezitul pt alintat la sin e felul lor de a spune ca au nevoie de noi, ca sunt mici si vulnerabil. (daca n-o fi dinti, iar eu la dinti nu ma bag, ca aia ies cind vor ei, si noua peri albi alsteptindu-i)

sper ca n-am mai uitat nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magga spune:

a, si ce era cel mai important, v-am vazut si pe voi, ca bine va mai sta fara odrasle. cred ca a fost o intilnire reusita.

Adana, ce frumos, si eu vreau sa-mi botez copila in Romanica, desi taica-sau nu prea vrea, dar cine-a zis ca trebuie neaparat sa stie. Si l-am vazut scumpul tau Sebastian in poze. Ai dreptate, cred c-as innebuni instantaneu daca...nici nu vreau sa-mi imaginez.

Shobo, eu nu stiu exact cind ma duc la Moeciu, am acte de facutz si nu stiu cum o sa ma organizez, dar de mers, merg sigur.

Megg, eu n-o pun in premergator, ca sotzul nu e de acord. dar el si lucreaza toata ziua, asa ca e simplu sa nu fie de acord si vazind ca fetele spun ca asa mai respira un pic, miine cred ca ma duc sa cumpar unul.

Gata, noapte buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Magga nu-mi pare rau ca i-am dat doar san pana l 7 luni. Eu zic ca pentru sanatatea lui bebe a fost foarte bine dar dificil...

Alina Maria la pozele mele te referi? Daca da, ne-ai botezat si asteptam un miel. La fel si Oana Cretu. Bebe e Victor... MUltumim frumos. Mai punem pozite.

Ana Maria si bebe Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Buna ziua, mamici!

Am vazut pozele cu voi de la intalneala! Foarte frumoase, si voi si pozele! Crinuta, dar mie mi se pare ca esti ok asa, nu stiu unde sunt cele 12 kg, ca eu nu le vad.

O intrebare: stiti cumva daca Delia Melissa era in scaunel de masina? Ma ingrozeste ideea sa-l mai plimb pe Bogdan cu masina, chiar daca el a stat tot timpul in scaunel fara sa faca mofturi, si chiar daca ar fi facut, tot acolo l-as fi lasat.
Ma gandesc ca poate voi ati citit mai mult de la mamici de martie-aprilie si stiti.

Carmina si Bogdan (o4.02.2005)

http://community.webshots.com/user/carmina1111

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Magga, daca te hotarasti s-o botezi pe hanushka, sa-mi zici:)

Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei
Bau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Fetelor, de ce oare nu mi-a venit mie ideea sa mergem la "City Grill" in loc de " La mama"?
Am fost cu sotul la "City Grill" si mancarea este super, nu este aglomerat.
Ce ziceti, next time mergem acolo?
Sa vedeti ce clatite cu ciocolata si frisca au, yam, yam...

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

am deschis continuarea www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56131" target="_blank">aici

mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Anda, nu pot ajunge duminica din pacate.
Cum facem?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput