Bebelusi de mai-iunie 2005 (10)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

Anky, draga, eu tot incerc sa-ti scriu, dar nucred ca e buna adresa ce ti-ai inregistrat-o pe desprecopii.
Totule super, dar scrie-mi pe andreeaatanasiu@yahoo.com.

Androix- nasoala doctorita ai tu. Are copii?

Botezul-lasa soacra sa-si bata gura, tu fa botezul cand iti pica tie bine. La noi in Cluj nu tine nimeni copilul dezbracat. Soacra-mea a incercat sa ma faca sa-i schimb numele copilului pana in momentul cand am scos certificatul. Parca era nebuna de cap...

Loreen-fara sa vreau te-am introdus in eroare . Sm fost pe humana.de si fara lapte numai cerealele cu mere sunt.

Mama lui Thomas
pozele lui Thomas aici
http://community.webshots.com/album/429907406yeZWRm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Buna !
Laura kaki nu a facut nici unul, da' pipi toti, de cateva ori...A mea a dat tonul...si a facut ditamai balta pe jos... Noroc ca am avut crasma(carpa alba) MARE, asa cum ne zisese primul preot, cel cu care am vorbit initial, ca altfel... A fost un baietel cu o carpita mica... a plans continuu bietul copil de cand l-au dezbracat si pana au iesit din biserica...in principal de frig, cred...si a facut si un pipi cu bolta direct in ochii nasei
Apa a fost calda, nimic de zis...
Sezlongul a fost de fapt950000, mie mi se pare bun, iar spatarul se poate inclina in orice unghi. Mey slaba o semana cu mine da' lunga in nici un caz, ca eu am 1,57.
Mari- nasoala faza cu leaganul, iar pe pereti scria mare ca nu schimba marfa vanduta... Da' eu zic ca daca deja ai ridicat carutul o sa-l poti pune in leagan mai repede de 9luni, eventual sprijinit cu o pernuta, desi e cam mic scaunelul, si eu m-am intrebat daca incape in el un copil de 9luni...
Astia de la barza aveau cei 7 pitici lipiti pe pereti, i-am intrebat daca ii au pe toti de vanzare, stiam ca lui Androix ii iese unul lipsa la apel, si au inceput sa rada...nu ii vand e decorul lor, cica au cautat in draci si ei dupa al 7-lea, si pana la urma i-au gasit la Big Berceni in formatie completa.

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
http://community.webshots.com/user/annelise05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Mari, dar de ce nu mergi tu inapoi la magazin ca sa schimbi balansoarul pe sezlong? Sau daca nu reusesti vinde-l. Nu are rost sa te impiedici de el prin casa mai ales ca zici ca nu stii daca-l vei folosi...

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriced spune:

Neatza la fete!

La multi Ani! alina_a pentru bebele tau... Din nefericire nu mai imi aduc aminte cum il cheama si nici tu nu ai scris...

Noi astazi am fost la vaccinul de 3 luni adica Hepatita B care se face in Ro si micutul meu a fost tare cuminte in sensul ca a plans un pic cand l-a intepat si apoi a inceput sa rada... Apoi se uita in jur mirat ca, de era o gramada de lume si pana acasa mi-a dormit bustean, iar acum iar nani... Daca ar dormi toata ziua i-am injecta mai des... Hahaha...
Elisor, il botezam pe Alex la ortodocsi in Constanta la biserica Sf. Elena, ca acolo sunt nasii copilului.
Anky, bine ca ai rezolvat-o cu pozele. Nu intelesesem ce vrei sa zici!

Fetelor, maine 24.08 este ziua de dat masuratorile. Sa nu uitati!

Mami de Alex mâncăcios

Pozici ; www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49885" target="_blank">Povestea nasterii micului Alex si Evolutia lui Alex

Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

quote:
Originally posted by fran
Mari- nasoala faza cu leaganul, iar pe pereti scria mare ca nu schimba marfa vanduta...

Asa ceva este ilegal! Cu bonul de casa poti schimba orice produs cumparat. In functie de produs exita un termen in care il poti schimba. Una este un balansopar si alta este ceva de mancare, in sensul asta. Si nelegat neaparat de cazul asta, sa stiti ca toate produsele absolut au o garantie, chiar daca vanzatorii nu dau garantie. Va zic siguuuuuuuur!

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaruta spune:

Buna,
ne mai primiti si pe noi? Daca ziceti ca nu, perfecta dreptate, ca am cam chiulit toata vara.
Ne treceti si pe noi acolo in registru cu 7.5kg si 69cm.
Crestem tare frumos, mancam, vorbim, ne jucam. Imi era mie teama ca daca Mara a fost un copil bun, Daria are sa fie pe dos. Aiuuuuuureaaaaa, Daria creste singura, daca pot sa zic asa.
Am fost cu ambele fete la munte, nici nu am simtit ca avem copil atat de mic cu noi.A fost super.
Va pup si sper sa fiu mai harnicuta pe viitor, ca mai am o luna si incep si eu serviciul.

http://community.webshots.com/user/mamaruta105

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Mamaruta, ce fata voinicuta ai! Bravo!
Cu cine lasi fata daca incepi serviciul? Nu intri deloc in CIC? Termini postnatalul si gata?

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaruta spune:

Gabiza, da, e voinicuta, eu chiar imi faceam probleme ca e prea grasana, dar medicul mi-a zis ca e ok. Am sa o las pe Daria cu maica-mea si Mara va merge la o scoala care are semiinternat, unde isi face temele si o luam noi la 18.00.
Pupici la bebe Stefan si la tine

http://community.webshots.com/user/mamaruta105

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.a spune:

Victoriieeee!!!

Fi-miu s-a trezit azi-noapte numai la 6 (ma rog, la 5.44, dar orisicat - a sarit peste "trezirea" de la ora 3)!!! Doamne ajuta sa o tina tot asa!
Ieri mi-a dormit aproape toata ziua, m-am si speriat. Ca mai are si nasucul infundat si mi-e frica sa nu fie un pic racit. Temperatura nu are, slava Domnului! Cel mai tare ma oftic pt. ca pediatra asta a mea iar nu-mi raspunde la telefon! Cred ca o sa o schimb si gata.. Eh..
Laura - actorii castiga la fel de prost ca si inainte. Bine, se mai "scot" cu o reclama sau ceva, ca in teatre se moare de foame. Fiecare se descurca cum poate. Oricum, meseria asta cred ca poti sa o ai daca mai ai ceva de rezerva pe langa. Altfel, tre' sa fii nebun! Andrei nu mai face si altceva momentan, dar e in cautare. Cat despre fete - am fost super geloasa la inceput, cand juca intr-un serial pe Prima si era asaltat de fetite (mai ales de scoala generala - se pare ca ele erau publicul cel mai numeros). Dar acum s-au mai calmat apele. Temporar! Oricum, nu mai am timp de gelozii. Si m-am mai calmat si eu. Cred ca am mai crescut! Hi hi hi..

Va pup! Ne ducem un pic pe afara, pana nu incepe ploaia..

Andreea, mama lui Eric Andrei (16 iunie 2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriced spune:

Andreea si Alex al meu are nasul infundat probabil ca e uscat aerul si ca e cald in casa si poti sa-i desfunzi nasul cu ser fiziologic si apoi cu pompita, dar nu este o alarma si semn de ingrijorare ca ar fi racit. Asa fac ei... Ce ma bucur ca v-a lasat sa dormiti. Pe masura ce creste va dormi mai multe ore/noapte pentru ca nu le mai este asa de foame, cel mult o masa...

Mami de Alex mâncăcios

Pozici ; www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49885" target="_blank">Povestea nasterii micului Alex si Evolutia lui Alex

Beatrice

Mergi la inceput