Bebelusi de mai-iunie 2005 (10)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

Meyyyyyyyyyy, fetele, wake-up!!!!
acusica va dau na-na, cei cu voi!!! copilasii simt nelinistea voastra!! se poa', hai apa rece pe fatza repesor, ca avem treaba!

LA MULTI ANI!!!!! Andrei, Ema si Filip

Gabitzam sampania e la rece?? ups te-am prins n-ai bagat-o!! las' ca se face Andrei mare, o pune singur!
Baby girl mai ce fata aveti!manechin se face, dupa cum pozeaza, misto paturica cu zmeu de unde? voi sampanie mai putin ca sunteti domnisoara!

MIckyy, Androix ce e mama cu voi, tocmai voi!!! ce v-a apucat acusica. aveti copii frumosi sanatosi!!! ce va e?? mai Mickyy ai 2 printese in loc sa te bucuri de ele, te gindesti la prostii!! cind iti vine gindu' bate-l!
Androixce faci soro, dupa ce am murit de invidie ca ai slabit si....ca ai profesor la fiTness!!!??? maaaaaaaaa, tu de aia ai slabit!! spune drept.

daca ma suparati iar pun site de alea de va enervati!!! si acu pun si haine nu numai jucarii!!!

Cornelia, loreen, mygirl nu cred ca s-au inventat cuvinte care sa aline durerea unui parinte la pierderea copilului. cred ca este o pedeapsa prea mare. dar fiecare din nou venim cu o misiune si un destin si nu putem sa facem nimic. cred ca dumnezeu a iubit-o prea mult. acum in aceste momente nimic nu poate sa le ia durerea, doar timpul, sa cicatrizeze rana. voi fiind acolo si cunoscind-o o puteti ajuta, sunati la ea, nu neaparat acum, ci in urmatoarea perioada, cind lucrurile incep sa se mai aseze si vor avea sentimentul ca sunt singuri, iar durerea este coplesitoarea. pentru ceea ce faceti voi, un gind bun .

pentru sarbatoriti pupici si pentru ceilalti pupicei.

Matei 21.05.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriced spune:

Fetelor, am intrat la mamici de martie-aprilie si le-am scris si ele ziceau ca pe data de 30 August la ora 15.00 ora Romaniei vor tine un moment de reculegere pentru Demi. Haide-ti s-o facem si noi!

Mami de Alex mâncăcios

Pozici ; www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49885" target="_blank">Povestea nasterii micului Alex si Evolutia lui Alex

Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura radulescu spune:

Beatrice , ziceai mai devreme ca Alex tuseste si pare ca se inneaca. Am patit si eu cu Cristina si s-a uitat doctorita in gat si nu avea nimic. Ea este cam mucioasa si se pare ca ii inghite si pana reuseste........dai si tuseste! Ramane asa ce data de 30 ora 15.
Lucas, multumim de mesaj. Mesajele tale ma destind intotdeauna si ma fac sa rad.
Androix, dar tu mergi mult mai departe decat noi cu viziunile!
Haideti sa ne revenim ca avem copii de crescut!
La multi ani sarbatoritilor!!

Laura si bebe Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriced spune:

Laura, pai lui Alex ii desfund nasul mereu si nu cred sa amai aibe mucisori. Vad ca astazi doar de vre-o 2 ori a mai facut asa. Ma gandesc ca daca racea tusea mai des, nu? Daca observ in zilele urmatoare ca tuseste mai rau de-atat ma duc cu el la doctor...

Mami de Alex mâncăcios

Pozici ; www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49885" target="_blank">Povestea nasterii micului Alex si Evolutia lui Alex

Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Ieri am avut o zi tare urata, dupa ce am citit despre Naty si fetita ei, m-a cuprins o stare de neliniste, nici nu-mi puteam explica ce este, dar ma durea ceva in suflet.
Subscriu celor citite pana acum si cred si eu ca D-zeu a iubit-o f. mult pe Demi de a luat-o, are el planurile lui pe care nu le putem intelege, dar asta este cred singurul gand care te poate ajuta sa mergi mai departe.
pt. micul ingeras si pt. familia Nataliei greu incercata!

Eli mamisor de Bianca & Andreas

http://community.webshots.com/user/1972e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Buna !
La multi ani si pupici de la mine si Patricia pentru Ema, Andrei si Filip !
Adina- am gasit intr-o revista "copilul meu " mai veche o reclama la scaunul Chicco key1- e de la 9-18kg, cu spatar reglabil pe inaltime, simultan cu centurile de siguranta.

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
http://community.webshots.com/user/annelise05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Ah, in legatura cu temerile... credeam ca sint singura nebunica de pe aici. Cu Tudora sint un picut mai linistita, dar cind am nascut-o pe Agata am luat-o razna de tot. Asta dupa ce 9 luni ma gindeam numai la rele ca nu stiam inca ce am in burtica. Nici nu va spun cum, ca numai o minte ca a mea putea sa-si imagineze asa ceva. Si, bineinteles, ca nu am discutat cu nimeni, in afara de prietena mea cea mai buna si nasa fetitei, care, neavind copii inca, era ferita de astfel de temeri si reusea sa ma aduca cu picioarele pe pamint. Si acum ma mai urmaresc imaginile de cosmar in care am vazut-o pe Agata atunci. Oricum, de cind am copii, s-a schimbat in totalitate imaginea si perceptia mea asupra lumii. Tot ce implica violenta, razboi, catastrofe provocate sau naturale, pentru mine sint doar locuri unde mor sau sufera copii. Si numai putin daca imi imaginez ca fetitele mele ar fi doar o secunda in situatia acelor copilasi nenorociti, iar eu nu as fi capabila sa le apar... mi se pune un nod in git si nu mai sint buna de nimic, imi vine sa pling si incep sa-i urasc pe cei care provoaca asemenea nenorociri urmarind-si interesele lor meschine. Nu mai spun cum stau in fiecare zi cit timp Agata e plecata la gradinita, cum tresar la fiecare tiriit mai insistent al telofonului. De cind am auzit ca pe lista al-Qaida e trecuta si Canada, ma urc cu frica in metrou, in autobuze... De cind cu tragedia de la Constanta, mi-e frica sa ma mai urc si in masina, desi sotul meu e un sofer foarte bun, nu stii niciodata ce se poate intimpla. Ma opresc aici, ca stiti voi bine despre ce vorbesc. Va pup si va doresc putere sa fiti mame! Imi aduc aminte de vorbele mamei mele de fiecare data cind nu o ascultam si faceam cite ceva care ne punea viata in pericol: o sa cresteti si voi, o sa fiti mame si veti intelege atunci ce inseamna asta! Minunilor noastre le doresc numai sanatate cit cuprinde! In rest... le rezolvam noi!

Cornelia, mami de Agata (28.06.2001) si Tudora (30.05.2005)

Mergi la inceput

sarbatoritilor nostri: Ema Elena (Babygirl), Andrei-Stefan (gabitzam) si Filip Gabriel (danib), sa fie sanatosi si sa creasca mari!

Babygirl, ai intradevar o printesa, e tare, tare dulce si aveti si...mult par!

azi am facut si noi vaccinul si suntem cam maraita, i-am indesat urgent un supozitor cu paracetamol si comprese si sper ca pana sambata sa fie apta pt. botez, ca d-na dr. ne-a dat indicatii despre ce si cum sa avem grija la botez, ca acum e mai vulnerabila dupa vaccin! Am intrat dormind in cabinet, dar cand i s-a uitat in gat s-a trezit, asa ca a tras un zbieret cand a intepat-o, dar a revenit destul de repede la sentimente mai bune, dar cand sa iesim pe usa si din nou vaccinul cu picaturi, care se pare ca are gust f. placut.

Eu sunt de cateva zile cu o raceala frumoasa, trecand prin toate fazele, amigdale cat casa, febra, cel mai mult mi-e ciuda ca vorbesc cu puiuta cu capul intr-o parte sa nu-mi sara cumva vreun microb si mi-e dor sa o pup, dar compensez prin alte parti ale corpului (talpisoarele pe care le ador asa micute).

Anca (anky), din 2 in 2 ani vin in NL, pt. ca am parintii si sora, de mai bine de 13 ani.

Andreea, e tare Levintza cu creatiile ei!

Gabitzam, f. frumos ai scris!

Mickyyy, te inteleg ca si eu am astfel de ganduri si ma boscorodesc mereu pt. ele, dar imi spun mereu ca sunt doar ganduri si nimic mai mult, seara ma cert in gand ca am fost prea dura cu Andreas, mereu zic, las' sa fie sanatos, atata timp cat face boacane si e vioi inseamna ca e plin de energie si totul e in regula. Ne facem ganduri negre pt. ca suntem parinti si vrem ca totul sa fie bine pt. copiii nostri si cand mai afli ca unui copilas i s-a intamplat ceva rau, il ti strans la piept pe al tau si te bucuri ca e sanatos, astfel de vesti te ravasesc.
Am avut si eu acum vreo 2 sapt. un cosmar de am sarit ca arsa in toiul noptii, visand cum sora-mea ii facea baie Biancai si apa ii trecea peste fata, m-am speriat ca o ineaca si m-am repezit la patut de m-am si impiedicat de el si chiar am sculat copilul, dar si pe mine m-a obsedat imaginea din vis.
Am mai citit si pe forum, sunt o gramada de situatii disperate si e imposibil sa nu te afecteze undeva in suflet si ies la iveala sub diferite forme in gandurile noastre.

Lucas, iti multumesc pt. randurile scrise, ai acest dar de a inveseli!

sanatate multa la bebici si la mamici!

http://community.webshots.com/user/1972e

Mergi la inceput

Gabitzam, incerc sa urmez indicattile ce i le-ai dat ancai si sunt curioasa daca imi iese, in caz ca nu, mai explilici te rog inca o data, mai pe indelete, asa ca pt. prosti, ca nu prea ma prind.

[ url="http://community.webshots.com/user/1972e" ] Poze cu Bianca [ /url ]

[ url="http://community.webshots.com/user/1972e" ] Poze cu Andreas [/url ]

Mergi la inceput

eram sigura ca fac semnaturile praf, nu radeti de mine, dar mi-am prins urechile. Help!!!!!!!!!!!!

Poze cu Bianca

Poze cu Andreas

Mergi la inceput