FIV 41
Raspunsuri - Pagina 16
danutza_c spune:
Gina, si mie mi-ar face placere sa ne cunoastem. Eu am sa am net acasa si o sa putem tine legatura, o sa-ti dau numarul meu de telefon si ne auzim.
Crinuta, am programare pe 27 sept la Giulesti la prof. Marinescu. Nu stiu nici eu cum o sa decurga lucrurile, sper sa incep cit de repede. O sa va tin la curent in orice caz.
ceciserban spune:
Crinuta cam greu sa nu te stresezi in conditiile date,dar incerc sa-mi fac curaj si sa sper ca totul va fi bine.
Danutza multa bafta iti doresc si sa incepi cat mai curand posibil.
Lachi cine ziceai ca doarme si nu-i activ,noi fetele de la capitolul FIV?N-ai prea zice nu,?Dar ai si tu dreptate ne mai trebuie asa o mica inviorare de la veterane,nu? 

tuturor,
cecilia
danita spune:
salut fetelor,
m-am intors din vacanta si parca ... cu mai multe sperante. pe 21 voi merge si eu la medsana. mi-au venit rezultatele la analizele genetice , totul e ok .... celelalte inca nu au venit . sunt tare curioasa . eu am rau de masina si in concediul asta am luat emetin , un fel de emetiral , antivomitiv, are vreun efect asupra prolactinei ? valoarea mea era in limitele normale ? oare tre sa repet analiza ?
va pupic pe toti .......si va spun eu .. steaua norocoasa e sus !
danita
andicu spune:
'Neata tuturor.
Felicia,bine-ai venit printre noi ! Si eu vreau sa fac FIV tot prin februarie. Am amanat si eu procedura, sperand sa fiu cat mai relaxata si mai sanatoasa pana atunci.Sper sa reusesc.
Am si eu o intrebare : cam cat dureaza tot pomelnicul de analize, cu tot cu rezultate ? as vrea sa-mi fac o parere de cand sa ma duc la consultatie prima data, in asa fel incat sa fac ET-ul in februarie .
Adevarul e ca nu prea mai am rabdare,dar n-am incotro,trebuie sa astept acum,ca mi-am anuntat familia ca mai au timp pana sa dea banu';si pe urma imi sar toti in cap ca ma grabesc prea tare !
Vine si randul meu..
http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan
Kariris spune:
Fetelor, am deschis un nou capitol pentru ca se cam aglomerase aici. Rog moderatorii sa-l inchida pe acesta.