FIV 41

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

Cecilia, sper sa mai apuci sa citesti raspunsul meu pina maine.

Si eu am fost stresata din cauza prolactinei ca nu voi putea face fiv din cauza ei. L-am intrebat pe dr. T pe site-ul lui si mi-a raspuns ca nu are legatura, ca pentru fiv se fac protocoalele de stimulare si nu are legatura. De fapt treaba sta putin diferit fata de cum stii tu, l-am intrebat pe endocrinologul de aici, care mi-a prescris Dostinex: mi-a spus ca prolactina mare duce la cicluri neregulate, anovulatorii si progesteron mic. Daca se produce totusi ovulatia, cum a fost la mine, atunci progesteronul nu e in cantitate suficienta ca sa poti tine sarcina si atunci se produce avort spontan in primul trimestru de sarcina. El mi-a spus ca au fost femei care au continuat trat cu Dostinex chiar si dupa ce au ramas, ca procentul de malformatii cu el nu e mai mare decit cel din populatia generala, cam 2%. Dar cum stiu ca se da progesteron oricum dupa fiv, ma gindesc ca nu asta e o problema. Asta e ce mi-a spus mie doctorul aici.

Nu stiam ca medicmantele pe care le-ai spus tu pot duce la cresterea prolactinei, nici mie nu mi-au spus doctorii.

Si eu ma pregatesc de fiv, vin acasa pentru asta acuma la sfirsitul lui septembrie.

Sper ca ti-au spus ca trebuie sa faci analiza dimineata pe nemincate, da?

Iti doresc succes si sa iti scada prolactina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia spune:

Crinuta, GonalulF nu doare, dar eu l-am facut subcutan, cum ti-l faci singura? Diphereline-ul l-am facut intramuscular si nu pot spune ca a durut, pentru ca se face foarte repede si nu ai timp sa simti durerea. Unde faci FIV si cu cine? Scuza-ma daca ai mai zis si nu am apucat sa citesc eu. Nu cred ca are rost iei fiole in plus, mai ales ca nu sunt tocmai ieftine si daca medicul ti-a prescris 30, probabil ca stie el ce face. Daca faci in Bucuresti, eu mi-am luat Gonal de la Farmacia Academiei si mi l-au adus imediat (a doua zi).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Letitia eu fac FIV la Cluj cu dr. Micu. Gonalul il fac periombilical, subcutanat. Chiar azi ma gandeam cum va fi cand va trebui sa ma impung. Cred ca totusi pentru Dipherelin voi ruga pe cineva sa ma ajute. Numai ca am inteles ca il voi face zilnic, timp de doua saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceciserban spune:

Danutza multumesc de mesaj.Am reusit sa-l citesc,dar din pacate azi m-am enervat iara.Am fost la Medicover la ora 9 si era plin de lume si nu m-au lasat sa intru si acum trebuie sa o las pe maine.Maine ma duc de 7,30 de cand deschid ca sa fiu sigura.Si dupa una si alta mi-a mai venit si CM azi,va dati seama cum ma simt.Trebuie insa sa incerc sa ma relaxez,ca din pacate nu rezolv nimic cu stresul asta.O sa vad maine ce iese si gata,ce-o fi o fi.
Sunt f. curioasa ce va zice dr. la BUC.
In legatura cu estradiolul si progesteronul,acestea mi-au iesit in limite normale,deci cu ele nu sunt probleme.Nu inteleg sincer ce se intampla,pt;. ca si eu am auzit ca progesteronul are legatatura cu prolactina.Nu stiu ce sa mai cred.Eu nu am nici un simptom aiurea de la prolactina,din cele care se stiu.Am si ovulatie in fiecare luna,e adevarat nu stiu calitatea ovocitelor care e dar totusi la valoarea asta asa mare nu ar trebui sa ovulez deloc.Sper din tot sufletul sa pot face totusi FIV in toamna asta,ca ma dispera asteptarea.
Pupici tuturor si tinem pumnii pt. toate fetele care se pregatesc de FIV.

cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Cecilia sper sa reusesti sa faci maine analiza si sa-ti iasa mai bine. Nu te mai stresa. Gandeste-te ca fie ce-o fi, ai sa vezi maine. Ti-am trimis e-mail.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pickaboo spune:

quote:
Originally posted by bety

Sunt intr-o totala ceata, asa ca am o mare rugaminte la voi.
V-am urmarit de mult, ca am intuit ca voi ajunge si eu la vitro, dar, sincer...nu ma asteptam chiar asa de repede.
Eu am mers pe inseminari, al meu sot a plecat din nou, asa ca am pus din nou la pastrat, dar azi am aflat ca mi s-au reformat aderentele, de care abia scapasem acum 9 luni si ca inseminari nu mai am sansa sa fac in aceste conditii. Asa ca ori fac histeroscopia + laparo (a 3a) si pot continua cu ele, sau pot opta pentru inceperea procedurii vitro. Dar, aici e marele DAR...sansele de reusita sunt doar de 25% si astea cu sperma recoltata proaspat.
NU as vrea sa ratez si apoi sa am constiinta incarcata ca am facut FIV-ul cu treziti din inghet.
Din aceasta cauza va intreb:
A facut careva FIV cu pusi la conservare?

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

Buna Bety
Eu am facut primul FIV cu embrioni "proaspeti" si a esuat,am avut 15 embrioni inghetati ,si am mai facut de 3 ori transfer de frozen embryos si din pacate nu mi-a reusit.............doctorita mea ,dupa atitea incercari(embrionii spunea ea erau ffff buni,dar a ales sa-mi scoata trompele,asa ca m-a operat iar a 5 a oara am incercat un nou FIV care mi-a reusit)........avem o fetitza de 7 luni ,perfecta!
Inca mai avem 11 embrioni de la al 2 lea FIV (fresh)si la anul vream sa mai incercam!
Nu te lasa !!!! Merita orice!!!!!!!!!!!!
MULT MULT SUCCES!
Mihaela si River Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

pickaboo - si multumesc pentru incurajare!

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Fetelor, va rog sa ma ajutati si pe mine, in colentina , zona obor exista vreo clinica sau dispensar unde as putea face injectiile pt stimulare, dimineata si seara. As vrea sa fac tratamentul in Buc anul acesta ,iar verii mei in acea zona stau. Va rog sa-mi raspundeti daca stiti.
Multumesc cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

Cecilia, poti sa nu ai nici un simptom de la prolactina mare si poti sa ai si ovulatie. Problema e ca progetseronul e insuficient si asta duca la pierderi de sarcina, care uneori pot sa fie asa de precoce ca nici nu stii ca esti insarcinata si crezi doar ca a fost doar o intirziere de cm, cind de fapt a fost avort. Si in cazurile astea cm e de obicei mai abundent, cu cheaguri.

Iti doresc succes maine si poate incepem fiv-ul in acelasi timp.

Betty, si eu o sa fac fiv cu pusi la congelat, pentru ca o sa venim impreuna dar sotul meu pleaca inapoi in 2 saptamini, asa ca asta e singura solutie pentru noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dodo23 spune:

Pickaboo, tu la ce clinica ai facut FIV-urile?

Mergi la inceput