FIV 41
Raspunsuri - Pagina 10
ceciserban spune:
Letitia am amanat analiza pt. maine dimineata ca sa ma mai linistesc putin.Eram ffff. necajita ieri si am plans asa ca sigur imi iesea aiurea.O sa merg maine dimineata si dupa-amiaza o sa stiu care-i treaba.Si eu cred ca o sa aman totusi daca situatia se prezinta la fel si daca dr. spune ca poate reprezenta un pericol.Iti dai seama ca nu as vrea sa risc totul pt. o luna,chiar doua.Acum am asteptat atatia ani,ce mai conteaza o luna,doua.Problema pe care eu mi-o pun e ca daca dupa alte tratamente situatia va arata la fel?Ce fac?O sa-mi para rau ca nu am incercat.Chiar sunt intr-o mare dilema.
Si mai stiu un lucru: cand vrea DUMNEZEU se poate cu orice:cu prolactina mare,cu fibrom,cu cancer chiar.....
Cred ca dupa discutia pe care o sa o am cu dr. o sa decidem daca facem acum sau mai asteptam putin.
Crinutace faci,ati stabilit datele cand incepi FIV? te pupic si vezi ca ti-am trimis email.
Va pup dulce pe toate si tinem pumnii tuturor fetelor,
crinuta71 spune:
Cecilia ti-am trimis e-mail. Nu am reusit sa intru pana acum pe forum. Imi pare asa de rau ca nu ti-a iesit prolactina bine. Dupa ce te-ai chinuit cu tratamentul atat. Stiu ce ar insemna o amanare a FIV-ului pentru tine. Poate pana la urma va fi totusi bine, nu se stie niciodata. Rezultatul final conteaza.
Daca totul merge bine, eu incep tratamentul pentru FIV in 23 septembrie. Sper sa fie bine ca am ales sa fac FIV.
Fetele care ati facut FIV sau care stiti as vrea sa va intreb ceva. In general cati embrioni se transfera?
Va pup pe toate 

Letitia spune:
Crinuta, eu am obtinut 12 embrioni dupa FIV+ICSI si mi-au pregatit 3 pachete de cate 4. Dar am auzit diferite variante... lui Gabid, parca i-au pus mai multi.
Eu am facut cum mi-au recomandat... Cred ca primul factor e cati embrioni obtii, iar cum in Romania nu exista lege care sa limiteze numarul de embrioni transferati, restul depinde de tine si de medic.
Iti tin pumnii!
Letitia
ceciserban spune:
Letitia ma bucur mult ca i-ai raspuns chiar tu la Crinuta pt. ca acum m-am mai linistit.Deci se poate si cu prolactina mare sa poti avea suficienti embrioni.Mai ales ca si noi facem FIV+ICSI.Zici ca suntem surori,vorba ceea.Sper sa fiu si eu la fel de norocoasa ca tine si sa mai si congelez ceva.Macar ma bucur din suflet ca ai congelati si ca nu trebuie sa mai astepti asa mult pana la un nou FIV,decat pana scade afurisita asta de prolactina bineinteles,nu?Vai daca ai stii cat o urasc prolactina asta.
Te pup dulce,
Cecilia.
cecilia
crinuta71 spune:
Letitia multumesc de raspuns. Ce bine ar fi sa am si eu ceva de congelat. De aceea intreb cati embrioni se pun, pentru ca si eu as vrea sa-mi introduca vreo 4 (in caz ca voi avea suficienti). Tu cu ce medicamente ai facut stimulare?
Letitia spune:
Crinuta, eu am facut stimularea cu GonalF si iti redau un mesaj pe care i l-am trimis Ceciliei: am raspuns foarte bine la tratament, adica am inceput cu 3 fiole si dupa cateva zile mi-au schimbat tratamentul la 2 fiole/ zi. Am fost foarte multumita de tratamentul de atunci, pentru ca desi am avut vreo 18 foliculi, nu am facut hiperstimulare si chiar si asa, mi-au dat albumina de doua ori ca sa fie siguri ca ovarele se refac cum trebuie. Si s-au refacut.
Nu stiu care e criteriul in functie de care prescriu tratamentul, dar daca va ajuta cu ceva eu eram considerata tanara. Aveam 28 de ani.
Cecilia, eu nu aveam prolactina marita in timpul tratamentului. Iti tin pumnii, poate nu o mai ai nici tu si poti sa-ti indeplinesti visul repede-repede.
Va pup,
Letitia
ceciserban spune:
Letitia scuze eu am inteles gresit.Asta inseamna ca dr. imi va cere sa amanam FIV pt. a face iara tratament.Asta e voi vedea maine care-i treaba desi nu am mari sperante.Oricum voi merge la BUC. sa discut cu dr. sa vedem ce zice.Trebuie sa sper ca poate se mai poate face ceva.Multumesc mult pt. toate raspunsurile tale.
Exista oare cineva care a facut tratament pt. FIV cu prolactina asa mare?Daca da va rog mult sa-mi ziceti ca pana pe 21 sept. cand merg la dr. innebunesc.
Pupici tuturor,
C.
cecilia
crinuta71 spune:
Letitia multumesc de raspuns. Si eu fac stimularea cu Gonal f. Tie cate fiole ti-au trebuit? 
Cecilia incearca sa nu te mai stresezi, ca nu-ti face deloc bine. Mai ales ca maine repeti prolactina, nu? 
Letitia spune:
Crinuta, am gasit reteta de atunci. Mi-a prescris 36 de fiole a 75 mg de Gonal F si 2 fiole de Pregnyl de 5.000. Stiu ca mi-au ramas vreo 6 fiole de Gonal F si una de Pregnyl, nu stiu exact de Gonal ca fiolele sunt la mama in frigider.
crinuta71 spune:
Letitia mie mi-a zis dr. ca imi trebuie 30 fiole de gonal f. As vrea sa cumpar mai multe sa am de rezerva. Dar nu stiu cum sa-i zic la dr.. Eu am sa-mi fac singura injectiile (si diferelinul si gonal f). Sunt dureroase injectiile?