Contraceptie cu spermicide pharmatex

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Ovulele Pharmatex sunt foarte bune, dupa parerea mea.Daca le folosesti intr-adevar asa cum scrie in prospect nu ai cum sa ai probleme. De asemenea sunt convinsa ca si crema Pharmatex este la fel de eficienta. Eu cu ovulele am avut tangenta pana acum.De cele de la Lab.Magistra,nu stiu ce sa te sfatuiesc.Oricum sunt copiate dupa cele Pharmatex.
Stiu din experienta ca unele medicamente (nu cele care fac obiectul discutiei acum) de la Magistra nu au avut acceasi eficienta cu altele cu aceeasi substanta.
De aceea iti recomand cu mai mult zel sa folosesti produsele Pharmatex decat pe cele de la Magistra.Poate ma insel, dar eu, una, nu prea am incredere in ele.
Sunt intr-adevar mai scumpe, dar poti combina...ovule..prezervativ...si atunci poate iesi tot pe acolo.
Succes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Eu am folosit si eu Pharmatex ovule si vad ca nu s-a intamplat nimic(neplanificat).Singura chestie este sa fiti sigure ca nu aveti vreo iritatie sau ceva de genul, ca altfel in loc sa va bucurati de moment va vine sa va urcati pe pereti din cauza usturimii.Asta s-a intamplat prima data.Dupa, nu a mai fost nimic in neregula.Mie mi le-a recomandat medicul ginecolog, ca o alternativa sigura pentru pastile.

Sa fiti iubite(iubiti)!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Scuzati cei doi de "eu" sunt cam adormita....

Sa fiti iubite(iubiti)!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guguluff spune:

Am folosit si eu luna asta si acum as avea o intrebare. Daca exista urme de sapun de la spalat(exterior) dinaintea actului sexual sau ... de la partener? Va intreb ca sunt destul de disperata, imi intarzie CM si eu folosesc Pharmatex in perioada sigura si prezervative in perioada fertila. Nu s-a rupt nici un prezervativ deci doar ele puteau sa dea rateuri. Si le-am folosit cum trebuie, zic eu. Adica le aplicam cu 5 minute inainte si dupa aia nu ma spalam cu sapun.

ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Fetelor, lamuriti-ma si pe mine, cum combinati voi regulile de igiena actului sexual cu folosirea spermicidelor astora? Ca eu stiu ca e recomandat sa speli 'actorii' inainte de act si dupa sa urinezi ca sa elimini eventualele bacterii/resturi de sperma si apoi iar spalat.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

E simplu, nu faci spalaturi intravaginale si clatesti bine sapunul la suprafata. Sub nici o forma, nu faci irigatii dupa contactul sexual, pipi ai voie, si de spalat dupa, te speli, evident, dar fara sapun. Este simplu, mie medicul meu mi-a spus ca Pharmatex sunt singurele locale la care nu a avut surpriza sa se intoarca vreo pacienta . Mie mi le-a recomandat pe acestea, spunandu-mi ca oralele pot produce dezechilibre mari, ea nu le recomanda decat celor cu probleme hormonale serioase, care au realmente nevoie de hormoni in plus.

MARILENA SI ANNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Mersi de raspuns, Marilena. Spalaturi intravaginale nu fac oricum, eu ma gandeam doar ca spalatul fara sapun parca nu-i spalat...

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Si eu consider sapunul ca fiind obligatoriu la dus, insa daca te-ai spalat ca lumea in urma cu o ora, de exemplu, dupa "Tup-tup in Franta" poti sa folosesti doar apa curata din belsug. Ideea este sa lasi spermicidul sa actioneze inauntru.
Si aia cu neaparat 10 min inainte, referitor la ovule...este orientativa, daca s-a topit ovulul este suficient, nu e cazul sa cronometram.

MARILENA SI ANNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guguluff spune:

quote:
Originally posted by Guguluff

Am folosit si eu luna asta si acum as avea o intrebare. Daca exista urme de sapun de la spalat(exterior) dinaintea actului sexual sau ... de la partener? Va intreb ca sunt destul de disperata, imi intarzie CM si eu folosesc Pharmatex in perioada sigura si prezervative in perioada fertila. Nu s-a rupt nici un prezervativ deci doar ele puteau sa dea rateuri. Si le-am folosit cum trebuie, zic eu. Adica le aplicam cu 5 minute inainte si dupa aia nu ma spalam cu sapun.

Marilena, te rog sa-mi raspunzi si mie, ca vad ca esti in tema. Se poate sa fi ramas gravida in situatia descrisa mai sus? Merci anticipat.

ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)

Mergi la inceput

Puiule, daca ai procedat asa cum scrii mai sus, eu sunt aproape convinsa ca nu esti insarcinata. Acum depinde de mai multi factori, stii si tu , daca ai asteptat suficient cat sa se topeasca ovului (nu retin daca ai folosit ovule sau crema), daca nu ai fost la pipi cumva inainte de contact, sau eu mai stiu cum sa fi eliminat ovulul inainte de topire, etc. Daca in perioada fertila ai folosit si protex si spermicid, si daca stii sigur ca protexul nu s-a rupt, atunci nu ai motive sa te temi de vreo sarcina.
Ca sa-ti spun sincer, eu am folosit un ovul in ziua 14 sau 15, chiar in perioada interzisa, fara protex si nu s-a intamplat nimic.
Fa un test de sarcina ca sa te linistesti!

MARILENA SI ANNA

Mergi la inceput