Cat de mult conteaza aspectul fizic?
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
adrienne12 spune:
Draga mea, intrucit singura deranjata de acest aspect e mama prietenei, care tine la aparente, prietena ta poate sa-i dea de exemplu cupluri celebre, gen Nicole Kidman si Tom Cruise si o linisteste, ok?pozele mele :http://pg.photos.yahoo.com/ph/adrienne12us/my_photos
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ana maria spune:
quote:
Originally posted by sinzi_ana
Eu chiar am o chestie...poate nu sunt singura...
CAnd cunosc pe cineva imi fac prima parere: frumos, urat, inalt, sund...
Dar apoi daca ajung sa cunosc persoana mai bine, nu imi mai dau seama de cum arata...pur si simplu imi place daca ne intelegem, sau imi displace daca nu e pe gustul meu...
Adica nu il mai percep ca pe cineva frumos sau urat...pur si simplu il vad ca pe un prieten, cu care imi place sa fiu...
Si toti prietenii mei sunt frumosi!!!
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzisi David
Poze la munte si la mare
Poze noi!!
E foarte normal sa se intample asa. Mecanismul acesta ne ajuta sa ne acceptamn si sa ni s epara frumosii oamenii din jurul nostru.
Cred ca vorbele celor din jur sunt neimportante. Asa se intampla de obicei la unei relatii, dupa care ceilalti se obisnuiesc si nu mai comenteaza. Daca se simt bine impreuna si sunt fericit sa lase sa treaca timpul ca el le rezolva pe toate.
Ana Maria si bebe Victor Stefan
![](bibe.gif)
Succes si s-auzim numai de bine!!!
miria_cristina spune:
Lasand povestea ta de-o parte si referindu-ma numai la titlu, cred ca aspectul fizic conteaza atata cat ii de adevarata vorba:" haina nu-l face pe om".
Pentru ca e adevarat ca haina nu-l face pe om si nu-i formeaza caracterul, dar ochii se intorc mai repede dupa cineva prezentabil decat dupa un "insipid" imbracat modest si mergand cocosat pe strada, de parca i-ar fi frica sa priveasca lumea. Stiind ca esti imbracat bine si ca ai de unde s-o faci capeti si mai multa incredere in tine, chiar daca nu esti un tip sigur.
Cam asa-i si cu aspectul fizic.
Persoanele care au compatibilitati pe toate planurile rezista intr-o relatie mult mai sigur si mai usor decat cele care se lupta permanent cu reglarea unor "mici" probleme, indiferent care sunt ele. Ca-i vorba de inaltime, de cultura, de rasa, de religie etc.
Nu ma intelege acuma gresit. Nu vreau sa spun ca cei doi prieteni ai tai nu pot fi fericiti. Viata o va demonstra. In plus, din ce am constatat in timp, "binecuvantare" unui parinte conteaza chiar daca nu-i dai atentie.
Dar iarasi ma repet, este doar parerea mea.
Nu inseamna ca cei doi indragostiti nu pot fi fericiti si, poate, ca asa cum sunt se potrivesc si vor demonstra tuturor ca sunt partile complementare ale unui intreg, pe care ceilalti nu au avut sansa sa-l aiba in viata chiar daca au format o pereche invidiata.
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
![](images/user_man.png)
rasid spune:
Personal cred ca aspectul fizic CONTEAZA. Insa nu intr-o masura atat de mare. Sau ... mai bine spus ar trebui sa STIM ca este important insa nu intr-o masura atat de mare ca SUFLETUL. Ca ceea ce simte acel om. Aspectul fizic este ca o vitrina pentru un om. Nu ma refer la FRUMUSETZE!. Pentru ca putini oameni putem spune ca sunt cu adevarat frumosi. Insa in momentul in care zarim o vitrina dragutz aranjata, ingrijita ne face placere sa intram in acel magazin sa vedem produsele frumos aranjate pe rafturi (cel putin asa ar fi normal). Vitrina ne invita sa intram in magazin. Cred ca la fel este si aspectul fizic pentru un om. Ne invita sa incercam sa cunoastem mai in amanunt ce este in interiorul acelui om. Ce suflet are? Cum gandeste? Ce simte? Cati dintre noi nu au intalnit oameni in viatza care i-au impresionat placut prin aspectul fizic pentru ca apoi.... in momentul in care au scos prima vorba sa intorcem capul in alta parte? Sau cati dintre noi nu am cunoscut prima data un om din interior (ceea ce este o sansa uimitoare) pentru ca apoi sa ramanem putini uimitzi ca aspectul fizic nu ne-ar fi indemnat in alte conditii sa fim interesati in a-l cunaoste? Este important aspectul fizic pana in momentul in care putem patrunde in interior, in suflet... acolo sunt lucrurile cu adevarat importante. Nu in exterior. Pentru ca UN SUFLET MARE.... ofera celor care au reusit sa-l vada... sa-l descopere... o cu totul si cu totul alta viziune asupra exteriorului.
ADEVARATELE COMORI SUNT IN INTERIOR... ACOLO UNDE PUTINI AU ACCES...