picioare

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AdrianaB spune:

Draga Mumulina,

scuze ca nu ti-am raspuns imediat. Fetita mea a fost diagnosticata inca in maternitate si d-na pediatru mi-a dat recomandare la dr. Jianu spunandu-mi ca pot sa ma duc si la altcineva, dar este un profesionist exceptional si un om deosebit asa ca nu voi regreta. Eu mergeam la consultatie la spitalul Grigore Alexandrescu, dar cineva aici pe site spunea ca are si consultatii la MediCover, parca. E sef de sectie la G.Alexandrescu si deseori intirzia la consultatii, plus ca e f.multa lume, toti copii. E advarat ca daca ai copil mic lumea te lasa sa treci in fata. Eu te-as sfatui sa mergi la consultatii daca poti la Medicover sau in alta parte ca sa poti vorbi in liniste si sa ceri cat mai multe lamuriri. Ghetutele (sandalele) pe care le-a purtat si le poarta fetita mea as putea spune ca sunt normale numai ca au glezna inalta nelasand piciorul sa joace cum vrea el. Fetita mea are tendinta sa paseasca pe exterior asa ca inautru au pernite speciale care o forteaza sa nu calce astfel. Ziceam ca le-am facut la Ortoprofil, e adevarat insa doar prima pereche, restul le-am facut la centru ortopedic Biangi, care e langa gara Obor. Sandalele sunt calitative si sincer merita banii. Sandale am sa-i mai fac sper macar un an doi. Oricum chestia se remediaza in timp, iar la noi mai e vizibil inca putin la piciorul drept o tendinta de a calca spre exterior.

Numai bine.
Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mumulina spune:

Adriana, multumesc.
se pare ca nu vom mai avea nevoie de asa ceva, ieri am fost la consultatie si labutele sunt acum aproape in pozitie normala. Teodora poarta de 3 saptamani un bandaj la labute care le mentine in pozitia corecta. speram ca la urmatorul consult sa ii dea bandajele jos.
sanatate multa!

Mergi la inceput