Scorpiutzele - pe unde sunt ? (17)
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
nastasie spune:
multumesc, yrys.mare tragedie.lasa ca mai e putin si se termina.eu vreau sa ma apuc de balcon sa-l izolez si ma gandesc cu groaza.dar si rezultatul va fi pe masura.
albumul meu
ziua marinei
adriana&razvan 01.11.2004)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
mina spune:
Ooofff, viata asta....
Dzeu sa ii odihneasca sufletelul ingerasului si sa=i ajute pe parinti sa reziste!
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
klumea_blondy spune:
ma scuzati ca intervin, se mai fac inscrieri in clubul vostru?sunt si eu o scorpiuta si tare-as vrea sa ma inscrieti si pe mine
gr
emma27 spune:
bine ai venit,klumea blondy!!! o rugam pe nina,cand are timp sa te bage pe listutza.pentru inceput,spune-ne ceva despre tine si cum sa-ti spunem,caci e cam greu cu nick-ul asta al tau.
Ema
Zilele Bistritei
Calatorie
klumea_blondy spune:
sunt o scorpioanca adevarata (26.10.1979).altceva ce as putea spune despre mine caci ma regasesc in descriirile voastre iar despre nick nu syiu ati putea sa ma treceti cu numele meu roman gabriela
gr
Yrys78 spune:
Bine ai venit, Gabriela!!! E mai simplu asa!
A iesit o super culoare imi sune tata, singurul care presteaza munci non stop, ca io-s varza cu timpul in cursul saptamanii. Husbandul zice ca o sa fie gata duminica seara, insa io nu cred - ca-s Toma ...pana nu vad, nu cred. Dar si cand o fi gata, sa vedeti ce dragut o sa fie, cred ca-s un pic dusa, insa o sa fac poze sa vedeti la ce am muncit atat-amar de vreme.
Ce mai faci danitin? Dar tu Emma? Ce mai faceti voi? Eu muncesc pana pe la 20.00 si azi sunt rupta ca imi e somn de la fervex - ma apuca raceala si sunt varza...
Va pupic dulce
HelleneC spune:
Buna fetelor!
Nu imi vine sa cred, chiar asa veste nasoala si asa tragedie, Ema, da-mi voie sa te citez, pentru ca ce e in sufletul parintilor... nu vreau sa gandesc o secunda!
Eu ma duc acum sa ma intanesc cu Iri, tocmai ce a mai scapat si ea de treburi si eu de control, desi ma apuc de umblat la asigurari pentru minunatul pc de la munca. Ma doare sufletul cand aud de asa tragedii, mai ales ca eu cu parinti care isi pierd copiii lucrez si stiu ce au in suflet. Yrys, vorba ta, la noi e fleac ce probleme avem!
Ema ma duc cu trenul la Sighisoara prin Cluj, unde stau la o amica o noapte, iar apoi tot asa vin, sa stau la alta inca o noapte, apoi trebuie sa ii serbez la intoarcere ziua copilului. Iri nu cred ca vine la tine, desi maine e mare petrecere si stiu asta, stiam ca pleaca la Bucuresti direct! Insa scrie ea sau eu deseara, poate...!
Ma duc sa nu intarzii, dar am un gust amar in gura! Dumnezeu sa odihneasca ingerasul acela nevinovat!
Elena
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890&whichpage=1" target="_blank">Povestea Sabinei - are nevoie de noi
Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze
nastasie spune:
bine ai venit,Gabriela!
nu va mai povestesc de micuta ca m-am ingrozit ce au zis fetele din constanta.noi nici acum nu ne revenim.mai ales ca un ele din ele doar ce se vazusera duminica trecuta cu ele.
albumul meu
ziua marinei
monica-elizabet spune:
buna fetelor, ruxi a mea a cazut din pat si are o "julitura" langa ochisorul drept
aseara nu vroia sa adoarma in patutul ei deloc, am luat-o cu mine in pat si adormise bustean(asa am crezut eu) si m-am dus pana la bucatarie sa sterilizz biberoanele cand dintr-o data aud BUF si apoi urlete...nu e mare distantza, cred ca mai mult s-a speriat, abia astept sa se trezeasca sa vad daca mai e lovita pe undeva ca are body-ul pe ea si nu vad decat pe fatzasunt o mama iresponsabila
stiu ca se intampla la toti bbelusii dar tot ma enervez ca s-a intamplat asa.
va pup si va urez o zi buna si bun venit gabrielei
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
nastasie spune:
monica, si razvan are 2 cazaturi la activ.pregateste-te ca o sa mai cada.nu-ti mai face griji.si eu pe moment ma sperii, dar cand vad ca e ok ma linistesc.doar ce i-a trecut cucuiul.nu esti mama iresponsabila, se mai intampla.
albumul meu
ziua marinei