DE LA 0 IN BARCELONA

DE LA 0 IN BARCELONA | Autor: Marinel

Link direct la acest mesaj

Dragele mele mamici care locuiti in Barcelona,am mare nevoie de ajutorul si de sfaturile voastre!Pe 15 Septembrie voi sosi si eu acolo cu cei 5 copilasi ai mei..Eu mi-as dori tare mult sa reusesc sa-i duc la scoala,gradinita ,insa nu cunosc mare lucru pe acolo.ce stiu este ca vom locui in zona Badalona.Va rog ajutati-ma cu ceva scoli si gradinite in apropiere si tot ce mai stiti voi ca e important de rezolvat pentru copii.Va multumesc din suflet.Mi-as dori chiar sa cunosc pe cineva care este in zona,pentru ca la inceput imi va fi greu sa fiu intre straini.Inca odata multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maurice spune:

Marinel, succes la Barcelona, este un oras minunat. Nu te pot ajuta cu gradinite, caci sunt din Bucuresti, dar vroiam sa te intreb daca lasi minunata insula Reunion pentru Barcelona ... sau este o greseala? Oricum bafta multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marinel spune:

Da,din pacate este o greseala.Am inregistrat gresit si nu stiu cum pot modifica.Asta este!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Nu cunosc Barcelona, dar nu am rezistat tentatiei de sa te Felicita pentru minunata familie care o ai. Sa-ti traiasca bebelusii!!

"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Am cunosc Bracelona. Dar ca turist. Mi-a placut tare mult. chiar ce-ai mai facut? Esti in Barcelona acum? cum te-ai descurcat?

POZELE MELE

Mergi la inceput