Bebelusi de martie - aprilie 2005 (21)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

andira multumesc de urari si de sfatul cu crema de galbenele. Uitasem de ea, desi eu am mereu in casa si folosesc la orice!

Radu al meu a chitait vreo ora si pana la urma a tacut in scaunelul de masina. Si daca tot a tacut, am deschis si eu calculatorul. In 5 min a adormit! Ce sa fac oare , sa-l las acolo sa doarma. Cred ca nu ma risc sa-l scot din scaunel!

Ma pregatisem sufleteste sa vorbesc serios cu doc despre faptul ca el face cam rar kk. Cu 5 min inainte sa vina doc a facut un kktel pt 4 zile. Cand a venit doc si asistenta inca mai mirosea in baie!

Eu si Raducu (22.04.2005)
http://community.webshots.com/user/radu_victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

tot eu!
Revin cu doua intrebari , ca azi am timp de stat pe net si studiat.

Eu am cumparat o cutie de cereale de la Nestle cu orez, porumb si tapioca, deci fara gluten. Nu am luat numai orez ca m-am gandit ca si asha face cam rar kk. Dar acu imi pun urmatoarea intrebare: pot sa-i dau direct din astea combinate, sau si aici tre sa respect regula , pe rand cate unul, intai orez.. etc.

Pentru vremea cand piureurile si carnita tocata vor fi in meniul zilnic eu am robot de bucatarie cu blender si miniblender atasat , deci nu ma pling, dar soacra mea nu are si cum prefger sa se joace cu Raducu decat sa stea sa toace la bucatarie , vreau sa-i cumpar ceva. Robot nu, ca e scump, si apoi ea are storcator de citrice, de fructe si mixer. I-as lua un blender sau un mixer din ala cu cutit (http://www.buburuza.com/magazindc/Scripts/prodView.asp?idproduct=2237) . Voi ce ziceti? Care e mai practic?

Gata cu intrebarile pe ziua de azi. Va multumesc!
Azi am mintea odihnita, de-aia imi pun atitea intrebari!

Eu si Raducu (22.04.2005)
http://community.webshots.com/user/radu_victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenduta2003 spune:

La multi ani Ioana, Cezar si Stefan! Sa cresteti mari si sanatosi, sa aveti parte de mult noroc si fericire in viata.
Mamicile cu copilasi de vaccinat sa fie viteze, pentru ca mie personal imi venea sa plang de fiecare data cand i-a facut vaccinul. Al meu a trecut foarte usor peste vaccinuri si nu a facut nici un pic de febra. Am inteles ca cel de la 6 luni ar fi insa mai dificil.
Om vedea noi.
Pana atunci, pupici dulci tuturor.

http://community.webshots.com/user/carmenduta2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

La multi ani pentru Ioana si Cezarica!!

Madalina si bebe Sonia
www.babiesonline.com/babies/s/sonia/" target="_blank">Sonia
Mami si Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_geanina78 spune:

Salutare
Vreau sa ma inscriu si eu la bebelusii din martie (adica sa-l
inscriu pe Dario)
Dario s-a nascut pe 21 martie 2005 la Polizu.Noi suntem din
Pitesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna_J spune:

buna dragelor,in primul rand un intarziat "La multi ani!" sarbatoritilor, Ioana si Cezarica, sa fiti o fericire pentru parintii vostri, sa crestei mari si pretiosi si sa va bucurati de fiecare zi din viata voastra!Marox imi pare si mie rau pentru cazatura ta, sper ca ti-a mai trecut sperietura si esti bine. Pupici Juliei, azi am observat ca e nascuta pe 29 martie, deci exact cu o luna e mai mare decat Sara. Despre felul acela de mancare n-am auzit... e bun ? Poate la noi la flamanzi nu e, din ce e facut ? Supa de ceapa imi place si mie dar nu f des si mai ales iarna.Am reusit pana la urma sa fac si eu o supa de vacuta ieri din care mai am cred si maine si poimaine si nu e chiar foarte buna .Pupicuti bebelusilor nostri care iau vaccin, din cate am reusit sa citesc, Alex, Radu si Cezarica! Sper sa nu faceti febra si nici alte complicatii.Cred ca rrox e deja la Sinaia, ii tinem punmii sa aiba vreme buna si ca Ioana sa fie sanatoasa si sa se simta bine la munte.Inca n-am apucat sa citesc tot, mai revin!

Mergi la inceput

Oanamc, Anca Micaela, parca voi spuneati ca e frumos sa ai o mamicuta de pe forum aproape. Ehh, noi nu stam chiar asa de aproape doar la 100 km, insa ne vedem destul de des, de vb la telefon si mai des, aproape zilnic, pentru ca pe aici dai mai rar de romani si e fain cand ai o cunostina care mai are si bebe ca tine de mine. Pupici la Leti si la Ema.Fetelor va marturisesc cu mana pe inima ca nu mai pot. Cred ca trec printr-o stare mai nasoala, a se citi depresiva, din cauza oboselii. Sara se trezeste noaptea la 2 ore sa pape, papa cam 15 minute si adoarme langa mine. Fac navesta la camera ei dus si intors cam de 6 ori pe noapte, uneori si mai mult. Il mai trezesc si pe Narcis sa mi-o aduca sau sa o duca dar nu mai fac fata...Ziua e ok, nu doarme toata ziua si se comporta normal, putin mai maraita, ne jucam in fel si chip, radem mult, iesim la plimbare, nu papa exagerat de mult ziua... insa noaptea ma termina.Ieri m-am culcat la 22 odata cu ea si eu n-am putut sa dorm pana la 23.30 apoi de la 3 la 6 dimineata de abia am adormit cateva minute, cred ca din cauza stresului.Sper sa treaca stresul acesta cat mai repede si sa nu imi distruga placerea de a fi mamica.Printe altele maine e ziua mea, implinesc 32, asta ma face sa meditez la viata mea mai mult, in fine, nu pregatesc nimic, e ziua mea si ca urmare sa mi se pregateasca !Micuta mea vreau sa va spun ca a inceput sa cante, ii pun muzica buna, blues-uri si canta si ea odata cu muzica e o scumpete, am incercat sa o inregistrez pe camera dar parca simte si se maraie la inregistrat, n-am prins nimic inca...am observat ca atunci cand se bucura, cand ma vede dimineata, sau vrea sa-mi atraga atentia trage tare aer in piept si face ca un magarus, nici nu stiu cum sa va explic. Atunci cand trage aerul il trage cu zgomot, si un fel al ei de a se bucura. Cand a vazut-o pe Bianca cam o jumatate de ore a scos astfel de sunete!va doresc o noapte buna, daca pot mai va scriu, daca ma ma lasa printesa, bineinteles

Mergi la inceput

Cameron "La multi ani" lui Stefan, ce meniu diversificat are!!! Sa creasca mare si fericit! Cred ca e obositor pentru tine, eu ma plang care nu am servici si ziua sta sotul cu mine acasa, sa-mi fie rusine, la colt 5 minute Dana! camelia_geanina78bine ai venit si BUN VENIT lui Dario printre bebelusii de martie aprilie, sa ne mai povestesti cate ceva despre voi!

Mergi la inceput

Ligia13, in legatura cu blenderul, eu am unul de la BRAUN, cu mai multe accesorii, printre care si bratul de metal care e foarte bun mai ales cand pasezi supele calde ca nu se topeste, eu il folosesc pe al meu zilnic dar are mai multe accesorii, daca il gasesc postez linkul. Cred ca e bun pentru ce vrei tu: piuree de legume si fructe, supe pasate, si mixeaza orice lichid cu fructe, legume si cereale.

Mergi la inceput

cu asta ma ajut foarte des: http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/ASIN/B00008BFTD/kelkoo-2004-handg-21/ref%3Dnosim/202-4996421-7402218face treaba f serios :)gata ca iar v-am zapacit cu mesajele mele cascada!

Mergi la inceput