Bebelusi de martie - aprilie 2005 (21)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Mamacita, va asteptam cu nerabdare!Doar nu lasi tu niste intemperii sa iti naruiasca planurile!?!?

http://community.webshots.com/user/oanamucenicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

buna dimineata!

rrox, eu locuiesc in dr. Taberei, in spate la mega image...

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

multumim pentru toate vorbele frumoase pe care le-am primit de la voi.
am citit aproape tot dar nu prea am scris in lipsa de timp.
sotul meu inca pleaca cate 2 saptamani cu serviciul si week-end-ul asta a fost acasa asa ca incercam sa petrecem si noi cat mai mult timp impreuna, asta cand ne da voie micul "terorist".

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ninocikap/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenduta2003 spune:

Va multumesc tuturor. Si eu v-am admirat de-a lungul vremii bebelusii, sunt toti niste ingerasi, frumosi si dragalasi.
Mamacita ai remarcat foarte bine, Rares este incantat de fiecare data cand mami ii pupaceste pulpitele, ii place sa fie pupat si pe burtica. Deschide o gurita frumoasa si asteapta sa continui, aproape ca isi ia singur pozitia de pupacit ca sa ii fie lui mami mai la indemana. E cam smecher.
Am si eu o intrebare. Copiii vostri dorm inca mult ziua? Pentru ca Rares al meu nu sta mai mult de 2-3 ore treaz, iar dupa aceasta perioada i se face un somnic saracu... Mi se pare ca e destul de mare ca sa stea mai mult treaz, dar el doarme aproape la fel ca atunci cand era de o luna-doua.
O fi lenes?

[url=http://lilypie.com][/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Ne-am intors si noi de la Bran, a fost super. Am stat la o vila undeva pe un deal, nu in oras, unde e aglomeratie, asa ca m-am simtit tare bine.
De la noi aveam o adevarata priveliste, se vedeau muntii si dealurile, valea, chiar si castelul. Sambata a fost innorat, dar ieri am avut mai mult soare, asa ca am stat ca serpii la soare. Irinei i-a placut si ei, desi am facut o tampenie de-mi venea sa ma dau cu capul de pereti. Sambata seara pe la 8 a adormit, si fiindca nu prea dormise in ziua aia am presupus eu ca se culca de tot. Drept care am dus-o sus si am lasat-o in camera, si am inchis usa ca sa nu auda zgomot. Dupa vreo ora m-am dus sa vad ce face, si plangea de mama focului, de fapt cu suspine deja, si nu se potolea nici dupa ce o luam in brate. Am tot incercat apoi sa o linistesc, cred ca de-abia dupa vreo ora am reusit, plangeam si eu cu ea ca o lasasem singurica, se speriase bietul copil si eu nu fusesem langa ea sa o iau in brate. Sotul meu ne mangaia pe amandoua si-mi spunea ca o sa treaca, dar imi venea sa mor de suparare cand o auzeam cum suspina, isi mai tragea putin sufletul si incepea din nou sa planga. Dupa aia numai cu ea in brate am stat, si duminica la fel, am pupat-o toata ziua (desi asta fac tot timpul :)

Oana, Adriana, nu v-am putut trimite fisierul, ca laptop-ul meu iar imi face figuri cu explorer-ul, acum scriu de pe laptopul sotului. Imediat cum merge vi-l trimit. Vedeti insa ca nu toate informatiile sunt corecte (parerea mea), eu o sa mai caut si altele.

Anca Micaela - eu sunt la Resurse Umane la SNSPA, la master. Stiu de cel de publicitate, ma batea si pe mine gandul, ca mi se parea foarte interesant. Insa daca nu lucrez in domeniul asta, mi s-a parut mai util cel de HR. Tu cand ai terminat masterul?
Poate am dat vreun examen impreuna, ca anul trecut am terminat masterul de proiecte, si pe ala l-am facut la zi, si stiu ca am avut ceva examene comune.

Andruzza - azi incepem lapticul Milumil. Am tot amanat momentul, dar trebuie sa o fac si pe asta, ca in sept ma intorc la servici, deja am anuntat oficial.
Sunt tare curioasa cum o sa-l primeasca (laptele). Trebuie sa luam si niste biberoane mai mari, ca am din cele mici, de 120ml, care cu siguranta nu i-ar ajunge.

Mi-au placut biberoanele de la Avent, arata super si cred ca sunt foarte bune, dar sunt si o gramada de bani. In fine, mergem azi prin Carrefour si vedem cu ce ne intoarcem

I-am luat si noi patut pliabil Irinei, la Bran a dormit in el, si eu si sotul meu eram tare incantati de achizitie.

Gabrianah - multumim de lamuriri cu intorsul pe burtica, o las in pace.

Si Irina mai face "me-me" cand plange, si cand am auzit-o eram si eu topita, am zis repede ca a zis "mama", dar sotul meu a zis ca nu se pune (asteptam cu nerabdare sa vedem daca o sa zica "mama" sau "tata" mai intai, da' eu sunt convinsa ca o sa fie "mama")

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Rrox - distractie placuta la Sinaia!

Marox, ma bucur ca te-ai intors! Ai niste copii tare frumosi. Mi-au placut foarte mult poza lui ALex cu Justine si cele cu surioara lui.
Imi pare rau de cazatura, si eu am una de cand am mers cu rolele, nici acum nu mi-a trecut de tot, insa abia astept sa merg iar in parc cu ele. :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

andira, succes la . sper sa ai noroc sa accepete biberonul, Rares nu a vrut , desi l-am pacalit de 3 ori. pentru ca seara nu-i mai ajungea lapticul de la tzizti, iar biberon nici gand, l-am trecut pe cereale (cu linguritza). papam cereale cu lapte Milumil, i-am dat 2 saptamani Milumil 1, iar de ieri l-am combinat cu Milumil 2. cand am deschis aseara punga de Milumil 2 asa frumos miroseaaa. in fine! succes!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Micaela spune:

Dariaevelin , multumesc mult pentru scanuri!
Andira , am terminat masterul in 2002. Asa ca nu cred ca ne-am intalnit :(
Marox , cred ca de-abia astepti sa fiti cu totii, impreuna! Nasol cu cazatura! Si eu am picioarele pline de vanatai.
Rrox , vacanta placuta! Si mie mi-ar placea sa ne inralnim noi, "bucurestencele". Daca aveti vreme si chef, dati o strigare...

Azi am avut o mare victorie: a mancat Ema 20 ml de supa!!! Nu credeam ca o sa vrea, la cat de urat s-a strabmat ieri. Dar se pare ca am prins momentul "propic". Maine o sa incerc sa ii dau piure de dovlecel. Eu nu sufar aceasta leguma, asa ca as vrea macar pe ea sa o invat sa manance din toate.
Am inceput un regim de slabire, ca nu se mai putea. Mai am o luna si ma intorc la munca si nu a incap hainele
Am mai si calcat un munte de haine azi...
Ce mai, a fost o zi cu succese!

-aturi tuturor!

Anca Micaela, mama Emei Ioana

http://community.webshots.com/user/AncaMicaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Andrruzza, Mamacita, Rrox, Oanamc, Andira, Anca Micaela , va multumesc pentru compasiune si aprecieri (pt poze!).

Adevarul e ca dupa cazatura mi s-a facut frica, daca Doamne fereste imi rupeam ceva, ce-as fi facut singura cu Julia?!!! Sigur, exista rude, vecini, colegi, dar in primul moment cred ca ar fi fost groaznic. Nu stiu cum fac mamele sau tatii singuri, mi se pare asa o responsabiltate sa ai un copil si e deja greu cind sint amindoi, incit am o admiratie fara margini pt cei care se descurca singuri. Ninocikap, sa stii ca de multe ori m-am gindit la tine, cum te descurci cu un bebe mic...si inca e primul! Rrox, si tu, ai fost pt prima oara singura sau ai mai facut experienta cu Mariuca? Eu cu Alex n-am ramas niciodata singura mai mult de o zi. In fine, bine ca totul e bine cind se termina cu bine, ma opresc aici ca sa nu devin pisaloaga.

Carmenduta, e un scump baietelul tau, asa frumos doarme! Foarte bine ca doarme, lasa ca (din pacate) n-o sa dureze prea mult. Pe la 2 ani sa vezi cum o sa incepem sa ne rugam de ei sa faca siesta. Si Julia doarme foarte mult, 12-13 ore noaptea si reprize de 1-2-3 ore ziua.

Andira, ce bine ca ati putut profita de aerul curat de la munte! Nu te culpabiliza pt plinsetele Irinei, oricite precautii am lua tot se poate intimpla, mai ales ca era intr-un loc pe care nu-l cunostea.

Anca Mihaela, asa am facut si noi, i-am dat lui Alex sa manince de toate, chiar daca noua nu ne placea (carnea de miel eu sau 3 sferturi din legume sotul) tocmai ca sa-l obisnuim.

Mamacita, vorbesti de ID-ul de pe Yahoo, nu? Pai eu n-am cont la ei, ca n-am putut sa-mi fac, imi spune ca nu accepta calculatorul "cookies". Nu stiu cum e cu albumele la ei, dar la webshots te intreaba daca vrei sa faci albumul public sau privat si dupa "simptome" pe al tau l-ai bagat in a doua categorie. Imi pare tare rau, chiar sa fiu eu singura care sa nu-l poate admira pe Alexutzu :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Nu,nu,marox,sigur nu e privat,altfel nu-l vedeau nici celelalte fete si stiu cum le-am setat.Imi pare si mie rau ca nu-l poti vedea pe alexut,ca tare mandra mi-s de el,dar om gasi noi o solutie...
oanamc,atata vreme cat eram noi doi,sigur nu m-ar fi oprit intemperiile,dar cu un pui de om e maxima responsabilitatea,stiti toate,nu-i nevoie s-o mai spun.
andira,mie personal imi pare rau ca treci pe lapte praf,dar daca ai luat hotararea asta,iti doresc sa-ti reuseasca usor.
anca micaela,bravo ptr.cura;si ce dieta urmezi?
Sunt suparata:
1.maine trebuie sa ne ducem la vaccin
2.mi-e teama ca ma paste o otita;aseara am adormit cu parul ud dupa baie,eram franta,si aerul cred ca batea fix in freza mea;sper sa nu ajung la asta,am mai avut de doua ori si tare neplacut e....

http://pg.photos.yahoo.com/ph/balcanalina/my_photos

Mergi la inceput