Echografii transvaginale Medsana?!
Raspunsuri - Pagina 2
Tia spune:
Draga Claudia,
nu stiu daca ai nevoie neparat de ecografie.. care e situatia ta? ti-am povestit cum am procedat eu ca oricum m-ar fi trimis la eco, dat fiind ca tocmai ma pricopsisem cu niste chisturi si trebuia sa vad in ce stadiu mai erau. insa, daca tot vii de la distanta, poate ar fi bine sa faci si ecografia. nu cred ca exista un program special pentru ecografii, suni la Medsana si spui ca vrei o ecografie transvaginala pentru ziua de 11 septembrie, ora 13:00.
Ancar te consulta si se uita pe analizele pe care le ai deja, daca lipseste ceva, fii sigura ca iti spune el... pupici
claudia_a spune:
Tia, eu am ovare micropolichistice, lipsa ciclului si lipsa ovulatiei..
Am sunat la Medsana si mi-a spus ca trebuie sa sun cu o saptamana inainte de consultatie pentru a-mi programa eco inainte de 14:30...
Am mai rezolvat o problema!
Ce m-as face fara voi?!
claudia_a spune:
Si inca o intrebare: Dr. Ancar face si laparoscopie????
Se pare ca acolo voi ajunge....
Tia spune:
da.. stiam chestia cu programarea cu o saptamana inainte.. eu te-as sfatui sa suni cu 2 saptamani sau macar cu 10 zile inainte, sa nu ai vreo surpriza, eventual ii amintesti ca ai programare la prof. Ancar in aceeasi zi
despre laparo nu stiu, sigur iti vor raspunde fetele. eu sunt programata pentru septembrie la HSG, si am aflat ca nu face el interventia, ci unul din dr. care lucreaza cu el in echipa.
te pup
oanamagda spune:
draga claudia,
si eu merg la ancar pe 11 septembrie, ora 15.15; poate ne vedem pe acolo;aceeasi problema si la mine: ovare polichistice, lipsa ovulatiei, lipsa mentruatiei; coincidenta, nu? numai ca eu am la activ si o laparo, 2 inseminari si 2 fiv-uri nereusite; dar toate astea le-am facut in timisoara;anul acesta m-am hotarit pt bucuresti; sper ca fie cu succes;
oanamagda
gabid spune:
Claudia,ancar facr si laparoscopie daca e cazul.Opereaza\clasic si'i reuseste cel mai des.Are o mana de aur!!!
te pup,
Gabi.
gabid spune:
Mie Ancar mi-a facut toate anlizele transvaginale.Voi la cine mergeti?Eu am facut eco transvaginale doar cand am inceput FIV.
Va pup,
Gabi.